gavros10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 120 hours και counting... Έβαλα το claptrap το σουκού και συνεχίζω!!! (offtopic) O Crawmerax πόσο παλούκι είναι; Eίμαι 69lvl τεραστιο παλουκι δεν περνιεται ευκολα ακομα και 100 λεβελ να εισαι σου στελνω πμ με το ονομα μου να παιξουμε καμια μερα. αν και θα ειμαι μικρος....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Γίνεται solo ο Crawmerax με διάφορες τεχνικές στο internet. Και βοηθάει και το glitch του. Αλλά έχω δει και βίντεο χωρίς το glitch.
gavros10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Γίνεται solo ο Crawmerax με διάφορες τεχνικές στο internet. Και βοηθάει και το glitch του. Αλλά έχω δει και βίντεο χωρίς το glitch. και το glitch δεν ειναι ευκολο μεχρι να το πετυχεις εμενα μου αρεσει το glitch στο armory του general knoxx. τρελαινομαι οποιος θελει να με κανει add να παιζουμε: hanshiro10
lalanis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Γίνεται solo ο Crawmerax με διάφορες τεχνικές στο internet. Και βοηθάει και το glitch του. Αλλά έχω δει και βίντεο χωρίς το glitch. Το glitch δεν παίζει πλέον, το διόρθωσαν με κάποιο τελευταίο patch... Γίνεται να βγει απ'ότι διαβάζω, αλλά θέλει όπλα με διαφορετικά elemental damage και full proficiencies... Έκανα κάτι runs χθες, αλλά πεθαίνω......Πολύ......
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Το glitch δεν παίζει πλέον, το διόρθωσαν με κάποιο τελευταίο patch... Γίνεται να βγει απ'ότι διαβάζω, αλλά θέλει όπλα με διαφορετικά elemental damage και full proficiencies... Έκανα κάτι runs χθες, αλλά πεθαίνω......Πολύ...... Το έφτιαξαν ;! Φτου! Ναι, κάθε mob που έρχεται με τον Crawmerax είναι elemental και θέλει διαφορετικό όπλο.
gavros10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 ρε μολις ειδα πρωτη φορα τον crawmerax τρομαξα. λεω τι ειναι αυτο τωρα. και τον κοιταζα σαν χαζος και πεθανα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πότε πρόλαβες και τον έφτασες...;
gavros10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Πότε πρόλαβες και τον έφτασες...; το borderlands το εχω λιωσει πειρατικα με φιλους ξερω τα παντα απο το Borderlands και ειμαι και πολυ καλος... εχω ολα τα iridian νομιζω
lalanis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Τα iridian δε λενε τπτ...Τα γαλάζια είναι το θέμα...Ειδικά κάτι ασπιδούλες...Βέβαια γίνονται scale κάτι generic μωβ και μπλε σε lvl 69 που αξίζουν...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Yup, pearl > all.
gavros10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 εχω παιξει ποσες ωρες, απο τα γαλαζια δεν εχω βρει κανενα! ουτε στο armory υπαρχουν κατι καλα iridian ομως... εμενα μου αρεσουν τα κοκκινα που βγαζουν και φωτια. παντα εχω ενα τετοιο μαζι μου, αντε να το βρω εδω τωρα...
gavros10 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2011 τελικα μπορει και διαβαζει το save απο το σπασμενο! αρα ειμαι 69 λεβελ με σουπερ οπλα τωρα καντε με add για να παιξουμε. και playthrough 2 παρακαλω. μονο το 4ο dlc δεν εχω τερματισει αν θυμαμαι καλα
Sugizo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 με siren βγαίνει εύκολα, θέλει λίγο ψάξιμο το armory για 3 καλά όπλα(βασικά καλο double anarchy θέλει), και τον farmaris http://www.youtube.com/watch?v=gxQ2vKtR53s
gavros10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 με siren βγαίνει εύκολα, θέλει λίγο ψάξιμο το armory για 3 καλά όπλα(βασικά καλο double anarchy θέλει), και τον farmaris http://www.youtube.com/watch?v=gxQ2vKtR53s το glitch για το armory το ξερεις;
GnG Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Μήπως περισσεύει σε κανέναν σας κόπια του παιχνιδιού επειδή προχθές δεν πήρα χαμπάρι την έκπτωση? Επίσης τώρα με το steam trade θα ήταν καλό να έχουμε ένα thread με ανταλλαγές παιχνιδιών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα