Προς το περιεχόμενο

Borderlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To game γαμαει απλα. Είχα καιρο να παιξω τοσο πορωμένα single player fps.

Ασταματητο ξύλο μέχρι αηδίας χωρις πολλα νοήματα. Αν είστε fan παιχνιδιών στυλ doom (τα παλια) οπως serious sam , painkiller ktl θα γουσταρετε τρελα. Αν ειστε πιο προς την crysis / cod / half life κατασταση δειτε κανα video 1α γιατι μπορει να σας κουρασει.

Το παιχνίδι είναι σαν το diablo σε fps όσον αφορα το leveling , skills και items (και αυτό δεν με χαλάει).

Είμαι level 31 τωρα και εχω και τα 2 expansions οποτε απο οτι ξερω παω μεχρι 50

Έχεις πολύ δρόμο ακόμα.Θα τερματίσεις γύρω στο 35-38 level το playthrough 1.Μετά θα ξεκινήσεις το playthrough 2 με όλα τα quest από την αρχή.Δυσκολότεροι εχθροί, δυνατότερα όπλα.Με τα expansions ο χαρακτήρας τερματίζει στο 60.Υπέροχο παιχνίδι.Το καταευχαριστήθηκα.Καλή δύναμη!!!

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η πλακα ειναι οτι εγω που το χω πριν την μερα κυκλοφοριας του ακομα 31 ειμαι γιατι παιζω τα ζωα μου αργα :-D

Εχω τελειωσει αυτο με τα Zombie , ωραιο ηταν.. το Online > SP απλα.

Το Claptrap revolution το προχωρισε κανενας ? καλο ειναι ?

Δημοσ.

Το προχώρησα λίγο, καλύτερο από τα 2 πρώτα DLC, αλλά Knoxx δεν είναι.

Το humor επέστρεψε, τους εχθρούς τους ανακυκλώσαν έξυπνα αλλά πέφτει λίγο παραπάνω ανακύκλωση από ότι θα έπρεπε. Οι χάρτες ωραίοι αλλά ακριβώς το αντίθετο από το DLC του Knoxx στο θέμα οχημάτων. Δεν έχω δει ούτε ένα προς το παρόν αλλά δεν θα έλεγα ότι χρειάζονται για αυτές τις αποστάσεις.

Σε θέμα loot δεν είδα τίποτα που να με ενδιαφέρει παρόλο που είναι τα περισσότερα για 59+ level (2ο playthrough), ίσως γιατί μάζεψα αρκετά διαμάντια από το armory του knoxx (βασικά τα περισσότερα "καλά" τα μάζεψα από το τεράστιο σκουλίκι σε μια αρένα που ξέχασα το όνομά του τώρα) :P

Μόλις το τελειώσω θα εκφέρω ολοκληρωμένη άποψη, προς το παρόν χαίρομαι τον Lucky Luke μου :-)

BTW για όσους το ξανα-εγκαταστήσουν να θυμηθούν να ξανα-βάλουν και το FOV fix. Μόλις πήγα να το παίξω στην αρχή στο 20λεπτο ζαλίστηκα και απόρρησα γιατί αφού δεν το πάθαινα, ύστερα το θυμήθηκα το πόσο γελοίο FOV έχουν για default και όλα φυσιολογικά τώρα.

Within WillowInput.ini:

Below the chunk of bindings on the first section/paragraph' date=' add the following:

Bindings=(Name="F10",Command="FOV 90",Control=False,Shift=False,Alt=False)

Bindings=(Name="F11",Command="FOV 110",Control=False,Shift=False,Alt=False)

You can change the keys (F10 and F11) to whatever you'd like, as well as the FOV values.[/quote']

και κάθε φορά που μπαίνετε στο παιχνίδι χτυπάτε το f10/f11

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα τα Main quests :-(

Μικρό τελικά, 4 ώρες μου πήρε. Στο τέλος το παράκαναν με την ανακύκλωση

τον knoxx και το αφεντικό της atlas τους πολεμάς 2 φορές, τον Ned μια στην μορφή ανθρώπου και μια στην undead και στο τέλος ένα τεράστιο claptrap που παρόλο που το είχαν κάνει τούμπανο δεν κινδύνεψα καθόλου. Βασικά περισσότερο κινδυνεύεις από τα suicide-bombers claptrap παρά από αυτούς αν έχεις στο inventory τα κατάλληλα shields με resistances από τα attacks που σου κάνουν (knoxx shock resistance, undead ned corrosive resistance)

Στο τέλος της main quest έδωσε το μόνο αξιόλογο loot.

Δεν μπορώ να πω ότι θα χάσει τίποτα όποιος δεν το παίξει

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
H GOTY έκδοση πάντως (Borderlands + όλα τα DLCS + το "early access" στο demo του DNF όοοοοταν βγει) είναι 30 ευρώπουλα στο ευρωπαϊκό D2D.

http://www.direct2drive.co.uk/9920/product/Buy-Borderlands-Game-of-the-Year-Edition-Download

Και 20€ στο play.

http://www.play.com/Games/PC/4-/16245554/Borderlands-Game-Of-The-Year-Edition/Product.html?cur=258

Δημοσ.

Ναι το ξέρω.Αφού είναι πιο ακριβό από τα retail, τι να λέμε τώρα.Απλά το βλέπει ο άλλος με όλα τα dlc και λέει καλή τιμή, μόνο που δεν έχει δει τις άλλες... :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φοβερη παιχνιδάρα. Το Knoxx DLC ήταν το καλύτερο αλλά και τα ρομποτάκια είχαν την πλάκα τους, χθες τα καθάρισα ολα.. ;)

Καινουργιο patch 1.41

* Level cap increase of 8 levels for all players

* Original Borderlands players will now be able to achieve level 58

* Owners of The Secret Armory of General Knoxx can achieve a record

* setting increase to a maximum level of 69

* Enemies now scale to new level caps throughout the whole game as long as playthrough 2 has been completed

* Item drops (with the exception of COM Decks) will now scale to new enemy level caps

• 9 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...