Προς το περιεχόμενο

Borderlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικα χρησιμοποιησα την τεντα που ειχε διπλα.

Μετα τον ελεφαντα παντως γινεται πολυ ωραιο το παιχνιδι.

Ειμαι level 31 αν θυμαμαι καλα!

εγω ειμαι level 1-2 δε θυμάμαι καλα, παντος δε παλευεται το παιχνιδι, κάπου με τα οπλα και κάτι άλλα δεν μπορω να βρω άκρη.

γι αυτο δεν με ενθουσιαζει και πολυ, δε ξέρω αν το παλέψω παραπανω τι θα γινει,αν αλαξει κάτι δλδ και μου αρεσει μετα

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εχει παιξεις κανεις το Borderlands? Αξιζει να το αγοράσω?

Δημοσ.

Στο xbox360 που το παιξα δεν τρελαθηκα. Δες κανενα βιντεο η demo πριν το αγορασεις γιατι ειναι αρκετα διαφορετικο σε γραφικα απο τα υπολοιπα του ειδους.

Δημοσ.

Το έπαιξα λίγο αλλά δεν με κράτησε τόσο για να το τερματίσω.

Είναι τρομερά διασκεδαστικό και τα γραφικά του είναι ψιλο καρτουνίστικα, χωρίς να το κάνουν να φαίνεται παιδικό.

Μ' άρεσε πάρα πολύ αλλά τώρα δεν ξέρω αν αξίζει να το αγοράσεις.

Προσωπικά γούστα είναι αυτά.

Αν σ' αρέσει post apocalyptic σκηνικό με πολύ πιστολίδι και με στοιχεία rpg και αν πορώνεσαι με όπλα και τέτοια, τότε ίσως να αξίζει.

Δημοσ.
Nicholas_Kalo αν θες να το αγοράσεις, το έχει το steam σε προσφορά μόνο για το σκ με 50% έκπτωση στα 24,99 ευρώ!

Δεν έβαλαν τα dlc μέσα στο 50%... Και πάλι αξίζει νομίζω...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν κρατήσω backup από εδώ: C:\Users\*USERNAMEHERE*\Documents\My Games\Borderlands\SaveData κ κάνω uninstall-install το παιχνίδι θα κρατηθεί η "online" πορεία μου?

Δημοσ.

To game γαμαει απλα. Είχα καιρο να παιξω τοσο πορωμένα single player fps.

Ασταματητο ξύλο μέχρι αηδίας χωρις πολλα νοήματα. Αν είστε fan παιχνιδιών στυλ doom (τα παλια) οπως serious sam , painkiller ktl θα γουσταρετε τρελα. Αν ειστε πιο προς την crysis / cod / half life κατασταση δειτε κανα video 1α γιατι μπορει να σας κουρασει.

Το παιχνίδι είναι σαν το diablo σε fps όσον αφορα το leveling , skills και items (και αυτό δεν με χαλάει).

Είμαι level 31 τωρα και εχω και τα 2 expansions οποτε απο οτι ξερω παω μεχρι 50

• 5 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...