limez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Γεια σας παιδες.. εχω εγγαταστησει τα ubuntu εδω και λιγους μηνες και τα επεξεργαζομαι ομολογω οτι εχω ενθουσιαστει... εχω ομως καποια προβληματα οπως το οτι παρολο που εχω κανει install απο το terminal για το modem κλπ ,δεν μπορω να κανω σε προγραματα και μου βγαζει κατι σαν αυτο το checking dependency style of gcc... gcc3 checking whether make sets $(MAKE)... (cached) yes checking for ranlib... ranlib checking for bison... no checking for byacc... no AIDE requires GNU bison παλια μου εβγαζε το λαθος πιο πανω εκει που λεει gcc αλλα εκανα apt-get κατι με lib-dev αν θυμαμε καλα τωρα ομως δεν βρισκω τι να κανω για να διορθωσω αυτο το προβλημα ξερει κανεις τι να κανω? καi αν γινει σωστα μια εγκατασταση που βλεπω το προγραματακι? στα applications ή πρεπει να τα ψαχνω στο filesystem? α και κατι ακομα για να μην γραφω πολλα post ξερει κανεις κανενα προγραμματακι σαν το any-dvd? (einai gia region free..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 ξερει κανεις τι να κανω? Αυτό που λέει το μήνυμα: AIDE requires GNU bison Δηλαδή εγκατάσταση το πακέτο "bison" α και κατι ακομα για να μην γραφω πολλα post ξερει κανεις κανενα προγραμματακι σαν το any-dvd? (einai gia region free..) Δεν ξέρω, όμως αν θέλεις δημοσίευσε πιο DVD drive έχεις. Αν υπάρχει region-free firmware δε θα χρειαστείς τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 dokimase na xrisimopoiiseis to searching engine gia tin 2i erwtisi sou poio modem exeis? Sagem F@ast 800/840? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Τωρα μου λεει οτι θελει το flex κατσε να δουμε τι θα γινει technoState τι σχεση εχει το modem? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 κατεβασα το flex και τωρα θελει το zlib αλλα μου γραφει αυτα ~$ sudo apt-get install zlib Reading package lists... Done Building dependency tree Reading state information... Done E: Couldn't find package zlib Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 epeidi emena me exei trelanei auto to vrwmomodem sto ubuntu(7.04) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δεν είναι απαραίτητο να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα το package, δοκίμασε να κάνεις μια αναζήτηση στα πακέτα για το string "zlib" π.χ. >apt-cache search zlib Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 γραψε μου πως λεγετε το modem σου ακριβως me lspci στο terminal να ψαξω λιγο και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δεν είναι απαραίτητο να έχει το ίδιο όνομα το package, δοκίμασε να κάνεις μια αναζήτηση στα πακέτα για το string "zlib" και ποιο απο ολα κανω εγκατασταση? εκανα ενα και μου βγαζει το ιδιο προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δοκίμασε τα: >zlib1g compression library - runtime zlib1g-dev compression library - development Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoState Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 ase einai ponemeni istoria des edw... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=205859 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 φιλε καπου υπαρχει λυση παλεψε το λιγο ακομα ειχα απογοητευτει και εγω αλλα τελικα για ολα υπαρχει λυση!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 ρε παιδια για να κανω εγκατασταση απο κονσολα πρεπει να κατεβασω καμια 10ρια προγραμματα πρωτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 τι θέλεις να εγκαταστήσεις? Οτι πρόγραμμα θέλεις να εγκαταστήσεις βάζεις στην κονσολα sudo apt-get install και το ονομα του προγράμματος μαζί με το πρόγραμμα θα εγκατασταθούν και διάφορες εξαρτήσεις που χρειάζετε το πρόγραμμα για να τρέξει Αν θέλεις πληροφορίες για το πρόγραμμα που πας να εγκαταστήσεις αλλά και για τις εξαρτήσεις δώσε aptitude show και το όνομα του προγράμματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limez Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 εχω ενα cd με προγραμματα και 8ελω να τα εγκαταστησω σε ενα υπολογιστη που εχω πρεπει να εχει internet για να κανω αυτη τη δουλεια? ξερω την εντολη apt-get αλλα δεν θελω να εγκαταστησω απο internet λογω χαμηλης ταχυτητας!!! α και κατι αλλο αν εγκαταστησω το προγραμμα απο τερματικο θα μου το εμφανησει στα applications απο μονο του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.