Προς το περιεχόμενο

Αγορά mini stereo με mp3

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που στα τελευταία τοπικσ δεν υπάρχει κάτι σχετικό...

Θέλω να πάρω ένα μινι στερεοφωνικό για την αδελφή μου...

Καταρχάς χωρίς κασσετόφωνο (δεν καταλαβαίνω γιατί οι εταιρείες επιμένουν να ενσωματώνουν κασσετόφωνα ακόμα στα mini stereo???)..

Μινι προφίλ, ραδιο, CD με mp3, καλό ήχο, τιμή 200-300 ευρώ...

Αν έχει και USB ή card reader, ακόμα καλύτερα...

Δημοσ.

Ναι περίπου σαν αυτά που μου δείχνεις...

Το δεύτερο έχει πιο πολλές δυνατότητες, το πρώτο είναι επώνυμο και θα το προτιμούσα (αν είχε και USB ακόμα καλύτερα)...

Δεν θέλω κάτι με hi-end ήχο... Δεν πρόκειται να καταλάβει την διαφορά η αδελφή μου.. Κάτι σαν αυτά είναι αρκετά καλά..

Πιο πολύ μας ενδιαφέρει να έχει κάποια ένταση στον ήχο. Αυτά τα 2 πως είναι άραγε από ένταση?

Πάντως σε αυτού του είδους τα συστήματα, τα ηχεία είναι ο "αδύναμος κρίκος"...

Κάποιος που να έχει αγοράσει κάτι σχετικό?

Επίσης αν έχει και Ξυπνητήρι δεν μας χαλάει...

Δημοσ.

nai katalava, se autin tin katigoria eimaste sta 2X20w ante 2X30Watts synithws, dld metria ews xamila.

to idaniko tha itan na peraseis apo mia-dyo alysides,

px. kotsovolos

ilektroniki athinwn

media markt

na ta deis apo konta na tsimpiseis ligo to volume tous na deis to finirisma tous k loipa k telos afou lockareis to modelo/kataskeuasti pou thes, na psakseis mesw skroutz gia tin kalyteri timi ;)

Δημοσ.

Τώρα που το σκεφτομαι καλύτερα, αυτά που συζητάμε είναι η κατηγορία micro και όχι mini...

Ναι, όσον αφορά την ένταση πρέπει να περάσω από τα μαγαζιά..

Επαρχία μένω, Κωτσόβολος και Ηλεκτρονική Αθηνών παίζει εδώ...

Απλά, αν κάποιοι Ιnsomniacs έχουν αγοράσει τέτοια συστήματα θα μπορούν να πουν μια γνώμη..

Δημοσ.

dystyxws to diko mou einai konta sta hi-end, sto peripou

to exw ftiaksei analoga me tis anagkes mou (fetes)

pick up mk2

enisxytis me lyxnies, krell

ixeia bose

cd player kenwood

etc, opote den tha mporesw na sou dwsw kapoia apantisi

Δημοσ.

α, είσαι σε άλλο επίπεδο εσύ...

εγώ έχω αυτά συνδεδεμένα στο PC μου:

--> ενισχυτής: Pioneer A/V VSX-D511 (5x100 watts)

--> ηχεία: Roister HT 2000 5.1 (6x80 watts)

αλλά η αδελφή μου είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο.... :)

Λοιπόν ψάχνοντας λίγο το site του Κωτσόβολου κατέληξα σε αυτά....

Sony CMTHX3

Sony CMTGS10

Philips MCD296

Τα Sony αν και micro δίνουν 50w x 2.... Το πρώτο μάλιστα λέει "ψηφιακός ενίσχ. S-master" άρα έχει δυνατό ήχο... και έχει και USB.. στα 226 ευρώ, ενώ το δεύτερο στα 136..

Το Philips παίζει και DVD... είναι αξιόπιστα άραγε για τέτοια χρήση (η αδελφή μου δεν προσέχει ιδιαίτερα τις ηλεκτρονικές συσκευές της..) ή καλύτερα να παίζει μόνο CD? Χαμηλότερες εντάσεις γενικότερα θα έχει...

Το πρώτο μου φαίνεται καλή επιλογή τελικά...

Είδα και άλλα μοντέλα αλλά.... ΓΙΑΤΙ επιμένουν στην κασσέτα και μου σπάνε τα νεύρα????

Δημοσ.

πωπω ξεφτίλα...

αυτό το site ακριβώς το ίδιο προφίλ με του Κωτσόβολου στην παρουσίαση των προιόντων...

Μάλλον είναι κάποιο έτοιμο στυλ...

Δημοσ.

Για να δούμε τι θα πει και η αδελφή μου...

Μάλλον θα πάμε να τα δουμε από κοντα και να τα ακούσουμε..

Άλλωστε οι γυναίκες συνηθως επιλέγουν με πρώτο κριτήριο την εμφάνιση!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει η αδελφή σου, αλλά εγώ έχω αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει 5απλό CD changer, USB που βλέπει και σκληρό δίσκο (αν και δεν μπορεί να δει πάνω από 999 tracks) και wireless streaming από PC. Το είχα πάρει 210? πριν τα Χριστούγεννα από το Media Markt και απ'ότι βλέπω στο skroutz έχει πέσει κάτω από τα 160.

Επίσης ένα άλλο φοβερό gadget της Thomson είναι αυτό (59 ή 69?, επίσης από το Media Markt). Έχει ψηφιακό ραδιόφωνο, ενσωματωμένη μνήμη 512ΜΒ, SD card reader και USB. Το έχω βολευτεί απίστευτα (αν και μάλλον δεν ψάχνεις για κάτι τέτοιο)

Δημοσ.

Μόνο επειδή ανέφερες την εμφάνιση σου δείχνω αυτό . Εγώ βέβαια το αγόρασα για "τρίτο". Το κρέμασα σε μια γωνιά του τοίχου για να μουρμουράει τα βράδια το ραδιόφωνο και για ξυπνητήρι. Έχει τα βασικά αλλά ο ήχος είναι πολύ λίγος (2 χ 5 RMS).

Δημοσ.

Dr.Strangelove αρκετα ενδιαφέροντα αυτα που μου δειχνεις.. Απο ήχο τι λένε (ένταση, ποιότητα)??

Βέβαια δεν κάνουν για την αδελφή μου. Μάλλον θα της φανούν πολύπλοκα..

Πάντως οι μη-top εταιρείες βγάζουν πιο φορτωμένα με σύγχρονα χαρακτηριστικά μηχανάκια...

thes1os όμορφο, αλλα σίγουρα έχουν θυσιάσει την ένταση του ήχου (ίσως και λόγω αυτού του λεπτού στυλ ηχείων)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...