agelakos12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 γνωρίζει κανείς για τα hardshop??? Υπάρχει αξιοπιστία σαν εταιρία,εξυπηρέτηση??? Εχει αγοράσει κανείς οτιδιποτε??
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Εγώ θα σου πω οτι γενικώς δεν ψωνίζω απο άλλα καταστήματα περαν του Πλαίσιου.
TechnoState Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 zitw ek twn protairwn sygnwmi, poly tha pistepsoun oti kanw diafimisi k promo me aksiopistia mexri to peras twn synallagwn k mexri stigmis exw kanei agores apo ta eksis e-katastimata: plaisio e-shop pixmania ram-shop grammi my-shop
jimakos00 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Έχω αγοράσει ένα USB stick από το μαγαζί αυτό με αντικαταβολή γιατί ήταν το ποιο φτηνό από όλα. Σε 2 ημέρες το είχα σπίτι με courier. Για after sales δεν ξέρω τι παίζει.
phovos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 απο sales καλα παει τωρα για after sales δεν εχω ιδεα δεν ετυχε να στειλω ποτε RMA εκει...
sdream Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Σας παραθετω ενα λινκ με ενα περιστατικο πελατη του hardshop. εδω Μιλαμε για πολυ βρισιδι οι ανθρωποι. Τωρα, απο προσωπικη εμπειρια, ειχα παραγγειλει 2 πραγματακια (1 barcode scanner και 1 powerplug), ηρθαν μεν αλλα ιδρωσα δε μεχρι να τα παρω. Μου ελεγαν 2-3 εργασιμες και τα πραγματα ηρθαν 1 βδομαδα μετα. ΕΛΕΟΣ.
Gibs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Kala e,to link pou esteile o filos sdream einai apisteuto!Milame o typos perase ta pandina gia 2 grammata!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.