Προς το περιεχόμενο

πληκτρολογιο με special keys ?

dll.hal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

υπαρχει καποιο πληκτρολογιο,εκτος του microsoft office keyboard,με cut,copy,paste special keys? στην αριστερη πλευρα του...

ευχαριστω.

Δημοσ.

Το πιο φθηνό είναι το καινούριο turbox του Πλαισίου.

Έχει οκτώ ρυθμιζόμενα κουμπιά.

Δημοσ.

πηρα στο πλαισιο και μου ειπαν οτι το πληκτρολογιο,εχει μεν καποια keys αλλα δεν υποστηριζουν τα cut,copy,paste, ουτε μπορουν να αλλαξουν την λειτουργια τους..

Δημοσ.

Αλλάζουν και υποστηρίζουν copy-paste-redo-undo αλλά μπορείς να επιλέξεις πρόγραμμα ή συντόμευση για να την τρέξουν.

clipboard01nl5.th.jpg

Δημοσ.

Nαι αλλά τη δουλείτσα μου την κάνω :wink: Κοίταξε, δεν ήθελα να πω ότι τα extra κουμπιά είναι άχρηστα, αντιθέτως μακάρι να είχε το keyboard μου τέτοια ... Αλλά στην περίπτωση αυτή θα έπαιρνα το Turbo-X και όχι το Logitech που κοστίζει 53 ολόκληρα ευρώ ... ! :wink:

Δημοσ.

Έμενα γιώργο κάνει 15Ε και έχει κουμπιά για να παίζει μουσική να κάνει Play,stop,να ανέβαζει,κατεβάζει την ένταση,έχει συντομεύσεις για τα εγγράφα μου τον υπολογιστή μου Κ.Τ.Λ. άρα νομίζω πώς 53Ε είναι πάρα πολλά! ακόμη και αν κάνει καφέ το keyboard !

Δημοσ.

You got me Marie :wink: Ακριβώς αυτό ήθελα να πω, ότι εφόσον ΥΠΕΡκαλύπτεσαι με το TurboX των 14ε, ποιος ο λόγος για το Logitech των 53ε ? Καλύτερα να πάρω ένα ζευγάρι 2.1 ηχεία Logitech με τόσα χρήματα ... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...