Mijithroulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 ο μικρος Mijithroulis σε ηλικια 4 ετων παιζει αμεριμνος στην παραλια... Απο μακρια ερχεται γραια τσιγγανα και πλησιαζει την μανα του να της πει την μοιρα, μετα απο κανα 15λεπτο πρηξιματος, η μαμα mijithroulis την στελνει στου διαολου την μανα... Η κατα τα αλλα συμπαθητικη γραια φευγει καθως ριχνει την καταρα της "να σου ψοφησει το παιδι μωρη"... Αποτελεσμα για κανα 2-3 μερες δεν σηκωνομουνα απο το κρεβατι απο τον φοβο μου... Παρομοια εμπειρια ειχα περισυ που ενω περιμενα μια φιλη μου κατω απο το σπιτη της, σκαει μια γιαγια και αφου με κοζαρει κανα λεπτο, ερχεται πιο κοντα και μου ψυθιρισει "θα πεθανεις σημερα"... Και μετα αναρωτιεμαι... ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ΅ΤΡΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ???
george_o/c Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 E δεν το πιστεύω παιδιά ... Η κατάρα της έπιασε, σίγουρα αυτή ήταν 1000% ... Πήγα να κάτσω στην καρέκλα, και μπαμ ... Να 'μαι κάτω (Και όχι δεν έχω πάρει κιλά, αντιθέτως έχω χάσει 7 απ' την αρχή του καλοκαιριού :razz:)
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 το 'χω πάθει 2 φορές και ετοιμάζεται μόντα με κώνο και ηλεκτροκόλληση.
george_o/c Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Άσε και εγώ το σκέφτομαι ... Η παλιά είναι πολύ άβολη, πάνω που είχα συνηθίσει σε luxury περιστρεφόμενο seat ... :sad: ()
Dark_son20 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 το μυστικό είναι ο αστερίας να είναι μεταλλικός μετά από αρκετές τούμπες το έμαθα μπορείς να βρείς να αγοράσεις ξεχωριστά και να κρατήσεις την καρεκλα σου
fantomas3004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Πιστευετε οτι τα αναθεματα κ ενιοτε οι καταρες που λεμε/δινουμε για τους αλλους πιανουν ? Λίγες φορές ίσως, αυτό εξαρτάται απο το πόσο ισχυρό πρόσωπο είναι αυτό που ρίχνει την κατάρα και πόσο αδύναμο αυτό που την δέχεται.
marmegap Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 το μυστικό είναι ο αστερίας να είναι μεταλλικός μετά από αρκετές τούμπες το έμαθα μπορείς να βρείς να αγοράσεις ξεχωριστά και να κρατήσεις την καρεκλα σου ΕΣΥ θες ενισχυμένη,παληκάρι μου...:razz:
panagos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Οι κατάρες πιάνουν σε αυτούς που τις πιστεύουν. Πάντως πριν 2 χρόνια είχα καταραστεί ένα σκύλο που μου την έσπαγε απίστευτα λέγοντάς του κατα λέξη "αει ψόφα σα πέρα.. " Ο σκύλος το ίδιο βράδυ έπαθε εγκεφαλικό i shit you not.
fantomas3004 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Οι κατάρες πιάνουν σε αυτούς που τις πιστεύουν. Πάντως πριν 2 χρόνια είχα καταραστεί ένα σκύλο που μου την έσπαγε απίστευτα λέγοντάς του κατα λέξη "αει ψόφα σα πέρα.. " Ο σκύλος το ίδιο βράδυ έπαθε εγκεφαλικό i shit you not. Το ίδιο είχε συμβεί και σε μένα με τον παλιό μου σκύλο:? Κι'όμως οι κατάρες που ρίχνουμε στα ζώα πιάνουν ... γιατί άραγε?
george_o/c Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 το μυστικό είναι ο αστερίας να είναι μεταλλικός μετά από αρκετές τούμπες το έμαθα μπορείς να βρείς να αγοράσεις ξεχωριστά και να κρατήσεις την καρεκλα σου Thanks for the info m8 ! :wink: I' ll try that ... :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.