aledjo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 εμένα μου έχουν πει χιλιάδες φορές: "Άντε γα***σου ρε.." Δυο μόνο πιάσανε... σημαντικη πληροφορια μας δινεις! ψαξε επειγοντως να θυμηθεις ποσες χιλιαδες φορες στο εχουν πει! ετσι αν ξερουμε τον ακριβη αριθμο, θα μπορουμε να διαιρεσουμε τον αριθμο αυτο δια του 2 για να βρουμε στις ποσες καταρες εχει αποτελεσμα! (αν θες πληρωσε με να στο λεω ολη μερα....)
DaddyCool Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ρε γμτ 90 λεπτά καταριόμουν την Σεβίλη κ τελικά εχασε η ΑΕΚ... Δεν πιάνουν οι κατάρες - Τέλος
rose123 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ρε γμτ 90 λεπτά καταριόμουν την Σεβίλη κ τελικά εχασε η ΑΕΚ...Δεν πιάνουν οι κατάρες - Τέλος μπορεί αυτοί που καταριόνταν την ΑΕΚ να ήταν περισσότεροι...
DaddyCool Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 μπορεί αυτοί που καταριόνταν την ΑΕΚ να ήταν περισσότεροι... Χμμ... αυτό δεν το είχα σκεφτεί... Οκ το παίρνω πίσω! Δεν είμαι σίγουρος αν πιάνουν γενικά οι κατάρες αλλά οι δικές μου δεν πιάνουν
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 σημαντικη πληροφορια μας δινεις!ψαξε επειγοντως να θυμηθεις ποσες χιλιαδες φορες στο εχουν πει! ετσι αν ξερουμε τον ακριβη αριθμο, θα μπορουμε να διαιρεσουμε τον αριθμο αυτο δια του 2 για να βρουμε στις ποσες καταρες εχει αποτελεσμα! (αν θες πληρωσε με να στο λεω ολη μερα....) γρήγορα ρε σεις,πρέπει να μάθω πόσες!
paschalia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Τα αναθεματα κ οι καταρες εχουν καταντησει να ειναι κατι το εντελως γραφικο για ολους μας σχεδον (οπως δειχνουν κ οι περισσοτερες απαντησεις). Ομως ανοιξα το θεμα υποκινουμενη απο μια περιπτωση που μ'εκανε να σκεφτω οτι ισως κ να μην ειναι μια υποθεση εντελως αστεια το ολο θεμα .
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Πιστευετε οτι τα αναθεματα κ ενιοτε οι καταρες που λεμε/δινουμε για τους αλλους πιανουν ? Αν ήταν έτσι όλοι οι γάβροι θα είχαν πεθάνει! :razz: Υ.Γ Πάντως υπάρχει και μία σταθερή αμφιβολία, δηλαδή μήπως είναι στην κατάσταση που είναι επειδή οι κατάρες τελικά πιάνουν.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Τα αναθεματα κ οι καταρες εχουν καταντησει να ειναι κατι το εντελως γραφικο για ολους μας σχεδον (οπως δειχνουν κ οι περισσοτερες απαντησεις). Ομως ανοιξα το θεμα υποκινουμενη απο μια περιπτωση που μ'εκανε να σκεφτω οτι ισως κ να μην ειναι μια υποθεση εντελως αστεια το ολο θεμα . Μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες?
desolatorXT Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Πιστευετε οτι τα αναθεματα κ ενιοτε οι καταρες που λεμε/δινουμε για τους αλλους πιανουν ? αν έπιαναν θα είχε καταστραφεί ο κόσμος μέχρι σήμερα...
The_Judas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Συν Αθηνά και χείρα κίνει ή στην περίπτωση μας... συν Σατανά και χείρα κίνει :razz:
george_o/c Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 παιδιά κατάρα από γρια γυφτισα πιάνει Ωχ αμάν ! Και μένουν κάτι γύφτοι εδώ παραπάνω ... ! :| Γρήγορα παιδιά πείτε μου ποια από τις παρακάτω λύσεις να επιλέξω, για να μην με πιάσει η κατάρα της ... 1) Να την αρχίσω και εγώ στις κατάρες ... 2) Να τους κλέψω το καθημερινό απόθεμα από καρέκλες, ξαπλώστρες, ομπρέλες και τα συναφή, που παραλαμβάνουν ... 3) Να την σκοτώσω ... :razz:
Lucifer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 παιδιά κατάρα από γρια γυφτισα πιάνει χο, μας είχε καταραστεί μια όταν ήμανε με την πρώην μου επειδή δε την αφήναμε να μας πει το ριζικό μας. Μας καταράστηκε να χωρίσουμε -προφανώς ελλείψει φαντασίας ή θεωρώντας αδίκως πως και εμείς παντρευόμαστε από τα 19 μας και γουστάρουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.