KeyserSuse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Πριν από λίγες μέρες αναβάθμισα το σύστημά μου.Η νέα μου μητρική είναι η Asus P5K-E WiFi.Τομοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω αυτή την στιγμή είανι ή μη αναγνώρισει του εξωτερικού usb σκληρού δίσκου.Συγκεκριμένα τον "βλέπει" σαν unknown device στο device manager....Δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη...είμαι όλος αυτιά!!!
NKod Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 gia to proto problima me ti mitriki mporeis na deis kanena bios update...paizei kai na voithisei... gia to deytero me ta aytia, des kanena plastiko xeirourgo kai pes tou na sou afisei mono 2
Melissa_virus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Λοιπόν αν είναι 2.5άρης ο δίσκος, επειδή προχτές το αντιμετώπισα, σε 2 pc τον έβαλα και τον έβλεπε σαν unknown! Τι γίνετε τι γίνετε… Και τελικά δεν έδιναν και στα 2 pc το απαιτούμενο για την λειτουργία του δίσκου ρεύμα οι usb και έβαλα και ένα δεύτερο καλώδιο usb… Και παίζει και αναγνωρίζετε μια χαρά. Έλεος 2.5άρης δίσκος να πιάνει 2 usb… Πέρα από αυτό, κάνεις ένα windows update, update στους drivers του motherboard. Τώρα update και στο ίδιο το Bios, δεν ξέρω, κάπως βαρύ μου ακούγεται γιʼ αυτή την περίπτωση. Αστό για τελευταίο.
KeyserSuse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Λοιπόν αν είναι 2.5άρης ο δίσκος, επειδή προχτές το αντιμετώπισα, σε 2 pc τον έβαλα και τον έβλεπε σαν unknown! Τι γίνετε τι γίνετε… Και τελικά δεν έδιναν και στα 2 pc το απαιτούμενο για την λειτουργία του δίσκου ρεύμα οι usb και έβαλα και ένα δεύτερο καλώδιο usb… Και παίζει και αναγνωρίζετε μια χαρά. Έλεος 2.5άρης δίσκος να πιάνει 2 usb… Πέρα από αυτό, κάνεις ένα windows update, update στους drivers του motherboard. Τώρα update και στο ίδιο το Bios, δεν ξέρω, κάπως βαρύ μου ακούγεται γιʼ αυτή την περίπτωση. Αστό για τελευταίο. Update στο Bios έχω κάνει ευθύς εξαρχής.Πολύ πριν δοκιμάσω να βάλω τον εξωτερικό σκληρό....Επίσης ο δίσκος είναι 3.5''(WD 200GB σε Icy Box external case)....
KeyserSuse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 gia to proto problima me ti mitriki mporeis na deis kanena bios update...paizei kai na voithisei...gia to deytero me ta aytia, des kanena plastiko xeirourgo kai pes tou na sou afisei mono 2 δεν άκουσα....Μπορείτε να επαναλάβετε????-) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.;Έχω ήδη κάνει update στο bios....Το πρόβλημα παρουσιάστηκε εκ των υστέρω....
Kagkouros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Καταρχήν καλώς ήρθες στο forum! Συμφωνώ να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers από εδώ, όπως και το Bios update είναι αναγκαίο για επίλυση μερικών προβλημάτων το οποίο αναφέρεις πως το έχεις κάνει. Μου φαίνεται πως μαζί με το Icy Box δινόταν και ένα CD για εγκατάσταση κάποιου driver ή κάτι τέτοιο (εμένα ήταν κίτρινο) όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.
ThanasisAR Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Φίλε μου κι εγώ την P5K έχω με τρείς σκληρούς 3,5" και ένα 2,5" εξωτερικούς που δεν μου δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Αν ο δίσκος σου είναι καινούργιος δοκίμασε να τον φορμάρεις. Από κει και πέρα δοκίμασε σε όλες τις USB και αν δεν δουλέψει κατάργησε τα USB από το σύστημά σου, κάνε επανεκκίνηση ώστε να τα ξαναεγκαταστήσει και βλέπεις.
KeyserSuse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Καταρχήν καλώς ήρθες στο forum!Συμφωνώ να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers από εδώ, όπως και το Bios update είναι αναγκαίο για επίλυση μερικών προβλημάτων το οποίο αναφέρεις πως το έχεις κάνει. Μου φαίνεται πως μαζί με το Icy Box δινόταν και ένα CD για εγκατάσταση κάποιου driver ή κάτι τέτοιο (εμένα ήταν κίτρινο) όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και το ενδιαφέρον.Όντως το Icy Box είχε και cd εγκατάστασης αλλά μόνο για Windows98.Όσον αφορά το site της asus απ'ότι είδα σε όλα τα update δεν υπάρχει κάτι για usb....Έχω ψιλοπελαγώσει εν τω μεταξυ γιατί έχω βασικά πράγματα στον σκληρό....
Kagkouros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και το ενδιαφέρον.Όντως το Icy Box είχε και cd εγκατάστασης αλλά μόνο για Windows98.Όσον αφορά το site της asus απ'ότι είδα σε όλα τα update δεν υπάρχει κάτι για usb....Έχω ψιλοπελαγώσει εν τω μεταξυ γιατί έχω βασικά πράγματα στον σκληρό.... Μόνο για 98, ε? χμμ εγώ γιατί το είχα κάνει εγκατάσταση :? anyway δοκίμασε από την Asus το Raid you never know, και δεν χρειάζεται να πελαγώνεις σε απλά προβλήματα...πήγαινε σε έναν φίλο σου και αντέγραψε ότι έχει μέσα σε αυτόν Ελπίζω βέβαια να μην είναι κανένας 750άρις
tolis_01 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Οπως ειπε και ο ThanasisAR, μηπως ο δισκος ειναι καινουριος και δεν τον εχεις φορμαρει ακομα?
Kagkouros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Οπως ειπε και ο ThanasisAR, μηπως ο δισκος ειναι καινουριος και δεν τον εχεις φορμαρει ακομα? όχι γιατί όπως αναφέρει ...έχω βασικά πράγματα στον σκληρό... edit: στο device manager που λες ότι στο βγάζει unknown device δοκίμασε να κάνεις update driver, manual μέσο του CD (δεν μπορεί κάποια 2-3 αρχειάκια θα είναι που θα φαίνονται...το ένα θα δουλέψει)
KeyserSuse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 όχι γιατί όπως αναφέρει edit: στο device manager που λες ότι στο βγάζει unknown device δοκίμασε να κάνεις update driver, manual μέσο του CD (δεν μπορεί κάποια 2-3 αρχειάκια θα είναι που θα φαίνονται...το ένα θα δουλέψει) Δυστυχώς τίποτις.... Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.... Μου φαίνεται θα ακολουθήσω το ρώσικο σύστημα....(θα τον "λούσω" με βότκα και θα τον βάλω φωτιά)....Κάποια άλλη ιδέα πριν την έσχατη αυτή λύση?
Kagkouros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Όπως είπα και πιο πριν βάλε τα αρχεία σε ένα άλλο PC ενός φίλου σου και τράβα του format...
KeyserSuse Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Όπως είπα και πιο πριν βάλε τα αρχεία σε ένα άλλο PC ενός φίλου σου και τράβα του format... Πάντως εντελώς πλαροφοριακά....Απ'όσο μπόρεσα να ψαξω online και κάποιοι άλλοι έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα....Αλλά δεν έχει δωθεί λύση δυστυχώς.... Ενδεικτικά δύο συζητήσεις για το ίδιο θέμα. http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=29739 http://forums.kustompcs.co.uk/showthread.php?t=26621
NKod Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 vasika kai egw exw 2 icy boxes, to ena ide->usb to allo sata->usb kai se kanena den eixa provlima unknown klp... se ti usb vazeis to disko? stis pisw h' tis mprosta..kapou exei akoustei oti oi pisw pernoun perissotero h' kalytero reyma (to theoro malakia alla pote den xereis), kai episis tsekare to skliro mazi me to icy box se allo pc na deis an ola kala prin peiraxeis to otidipote se soft+hardware sto pc sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.