arruabarena Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Exw to Nokia N80 kai 8elw na petaksw gia kupro se merikes meres. Pws ginete na akousw ta MP3 mou xwris problima???
kirimis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 κανονικα θα τα ακουσεις... χωρις προβλημα. Απλα δες αμα το Ν80 εχει flight mode, για να κλεισεις το GSM γιατι θα σου τρωει τζαμπα την μπαταρια αναζητωντας δικτυο.
NiklausK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Κοίτα στο προφίλ, αν υπάρχει το <<Εν πτήσει>>. Το επιλέγεις, και μπορείς άνετα να ακούσεις mp3.
ana_mas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα arruabarena, το N80 αναφέρει έχει διαφορετικό μενού σε σχέση με τις άλλες Nokia, για να το βάλεις λοιπόν στην λειτουργία πτήσης θα κάνεις το εξής: θα πας στο Menu -> Εργαλεία -> Προφίλ θα πατήσεις στις επιλογές και από θα επιλέξεις το προφίλ "Εκτός σύνδεσης". Όταν ενεργοποιείς τη λειτουργία αυτή στην θέση που δείχνει το σήμα θα δεις ένα Χ άρα αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς όλες τις εφαρμογές του τηλεφώνου σου εκτός κλήσεων, μηνυμάτων και όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες που απαιτούν κάλυψη κυψελοειδούς δικτύου. Ελπίζω να σε βοήθησα.
giankyr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Βέβαια αν πετάς με Aegean θα σου ζητήσουν να το απενεργοποιήσεις τελείως. Εμένα έτσι μου κάνανε με το PPC Phone που έχω (έβλεπα ταινία)!! Της λέω της bimbo αεροσυνοδού πως δεν είναι τηλέφωνο (για να μη μπώ στη διαδικασία του τί είναι flight mode και τέτοια) και επέμενε να το σβήσω.. Της εξήγησα ότι δεν είναι κινητό και δεν εκπέμπει τίποτα και συνέχιζε να επιμένει! Εγώ δεν το έσβησα φυσικά κι αυτή ξαναήρθε, ε ζήτησα να μου εξηγήσει για πιό λόγο να το σβήσω αλλά απλά επέμενε εκεί στην καραμέλα.. Ε στο τέλος βαρέθηκα να την έχω πάνω από το κεφάλι μου και το παράτησα στην τσέπη αναμένο..
ana_mas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μα καλά ήθελα να ήξερα δεν γνωρίζουν για το flight mode ???? Μάλλον έπεσες σε κολημμένο άτομο... τι να πω. Έχω ταξιδέψει, με Ολυμπιακή βέβαια, αλλά δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, μάλιστα έλεγξαν, με τρόπο, αν όντως το είχα τοποθετήσει στο flight mode.
charoui Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 exw to idio provlima me tis tsexikes aerogrammes(CSA).Epimenoun kai malista epimona na svinw to ipod!
Dr.Strangelove Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Στην Aegean λένε να είναι κλειστές όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές κατά τη διαδικασία απογείωσης και προσγείωσης και τα κινητά σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Αν είσαι σε πτήση εσωτερικού που η διαδικασία προσγείωσης αρχίζει σχεδόν μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία απογείωσης τι νόημα έχει να ανοίξεις κάτι για 10-15 λεπτά και να τσακωθείς με την αεροσυνοδό;
giankyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Στην Aegean λένε να είναι κλειστές όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές κατά τη διαδικασία απογείωσης και προσγείωσης και τα κινητά σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Αν είσαι σε πτήση εσωτερικού που η διαδικασία προσγείωσης αρχίζει σχεδόν μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία απογείωσης τι νόημα έχει να ανοίξεις κάτι για 10-15 λεπτά και να τσακωθείς με την αεροσυνοδό; Προσωπικά ταξίδευα Θεσσαλονίκη - Λάρνακα που ανάμεσα στις διαδικασίες απογείωσης και προσγείωσης υπάρχει περισσότερος χρόνο από 15 λεπτά..
Mijithroulis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 οκ το ipod τι σκτ θα κανει στο αεροπλανο και πρεπει να ειναι κλειστο????
giankar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 εγώ σε μια πτήση ξέχασα ανοικτά και τα 2 μου κινητά και δεν μου είπε κανείς τίποτα..
GabrielConnor Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Αν σε είχαν πάρει χαμπάρι θα σου είχαν πεί. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πώς όλα αυτά γίνονται για την ασφάλεια ολόκληρου του αεροπλάνου, το οποίο χρησιμοποιεί πολλά και ευαίσθητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Ας μην γίνει ένα ξεχασμένο κινητό η αιτία να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Αν πάλι σας την σπάνε ενώ είστε σε flght mode και σας ζητάνε να κλείσετε την συσκευή σας, έ κανένας δεν πέθανε από την έλλεψη MP3.
giankyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πώς όλα αυτά γίνονται για την ασφάλεια ολόκληρου του αεροπλάνου, το οποίο χρησιμοποιεί πολλά και ευαίσθητα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Ας μην γίνει ένα ξεχασμένο κινητό η αιτία να χαθούν ανθρώπινες ζωές. Ναι, αν η συσκευή εκπέμπει κάποιου είδους σήμα τότε τίθεται θέμα ασφάλειας και είναι πολύ σοβαρό το ζήτημα. Αν όμως μιλάμε (οπως τώρα) για συσκευή που δεν εκπέμπει σήμα, το ζήτημα είναι αηδιαστικά βρεφική εκπαίδευση των αεροσυνοδών!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.