mitsdim1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 παιδια χρειαζομαι παλι την βοηθεια σας. θελω να αγορασω ενα λαπτοπ μεχρι 1000ε και να περιεχει οσο το δυνατον καλυτερο συστημα. και η καρτα γραφικων να μην ειναι ενσωματωμενη...ευχαριστω!
TechnoState Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 na min einai enswmatwmeni? ti ennoeis? k gia ti aktivws efarmoges tha to xrisimopoiiseis perissotero?
mitsdim1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 να μην ειναι οπως η 950 αλλα ξεχωριστη οπως η 7600 ας πουμε.εγω βρηκα αυτα http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=5930 http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=5683 αλλα δεκτη καθε αλλη προταση... κυριως χρηση απλες ςφαρμογες και τραγουδια και ταινιες αλλα μελοντικα μπορει να χρησιμεψει σε πολλα.
21century Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Για μενα προτιμησε το πολυ καλο Toshiba A200-14D με καρτα γραφικων για να παιζεις κανενα παιχνιδακι..
mitsdim1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 οκ ευχαριστω...αν παλι βρεις κατι αλλο καλοδεχουμενο μεχρι την αλλα βδομαδα που θα παω για την αγορα.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 To SATELLITE A210-127 που λες είναι αρκετα καλό για τη χρήση που θες.Το μόνο μειονέκτημα είναι ο σκληρός του δίσκος που μου φαίνετε λίγο μικρός.160g για μουσική και ταινίες μπορεί να μην σου φτάσουν ειδικά αν έχεις adsl.
sokiwoki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 o satellite exei amd turion. telika einai aksiologoi aytoi oi cpu? poios einai o antistoixos intel ?
NKod Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Συμβουλή μου για να το έχεις στα υπόψιν... Acer μακριά ,(σου μιλάει παθών), δεν εχούν ΚΑΘΟΛΟΥ καλό support στην ελλάδα και είναι χαμηλό quality = χαμηλή τιμή + Toshiba πληρώνεις λίγο παραπάνω το όνομα αν και αυτό που βλέπεις δείχνει αρκετά καλο! Καλές αγορές
ODT Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 οκ ευχαριστω...αν παλι βρεις κατι αλλο καλοδεχουμενο μεχρι την αλλα βδομαδα που θα παω για την αγορα. Ρε σεις ήμαρτον....Κάντε και κάτι μόνοι σας...έλεος... Ρε παλικάρι, θες να πάρεις λάπτοπ και καλά κάνεις...έχεις και συγκεκριμένες απαιτήσεις, πάλι καλά κάνεις.... Θα σου πούμε εμείς τι θα πάρεις..; Άμα μπεις στο σάιτ από 2-3 καταστήματα πληροφορικής, θα μπορέσεις να δεις σχεδόν οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά...αναλυτικά, με χαρακτηριστικά, τιμές κλπ,κλπ.... Μετά, μπορείς να πας σε διάφορα καταστήματα και να τσεκάρεις και από κοντά...Εγώ πήγα τις προάλλες να πάρω ένα λάπτοπ από γνωστό κατάστημα και βρήκα το προηγούμενο μοντέλο με core duo 2GHz, 2Gb RAM, 120Gb, wireless, κλπ,κλπ 750?...από 1100? που είχε αυτό που ήθελα αρχικά...
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ρε σεις ήμαρτον....Κάντε και κάτι μόνοι σας...έλεος... Ρε παλικάρι, θες να πάρεις λάπτοπ και καλά κάνεις...έχεις και συγκεκριμένες απαιτήσεις, πάλι καλά κάνεις.... Θα σου πούμε εμείς τι θα πάρεις..; Άμα μπεις στο σάιτ από 2-3 καταστήματα πληροφορικής, θα μπορέσεις να δεις σχεδόν οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά...αναλυτικά, με χαρακτηριστικά, τιμές κλπ,κλπ.... Μετά, μπορείς να πας σε διάφορα καταστήματα και να τσεκάρεις και από κοντά...Εγώ πήγα τις προάλλες να πάρω ένα λάπτοπ από γνωστό κατάστημα και βρήκα το προηγούμενο μοντέλο με core duo 2GHz, 2Gb RAM, 120Gb, wireless, κλπ,κλπ 750?...από 1100? που είχε αυτό που ήθελα αρχικά... Σιγα ρε ODT δε μας ανάγκασε να παμε βόλτα στα μαγαζιά και για να του διαλέξουμε υπολογιστή.Μπηκε στο forum για να ρωτήσει τι πρέπει να πάρει για να ικανοποιεί τις ανάγκες του.Ισως να μην έχει την απαραίτητη εμπειρία για να διαλέξει μόνος του.
NKod Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Ρε σεις ήμαρτον....Κάντε και κάτι μόνοι σας...έλεος... Ρε παλικάρι, θες να πάρεις λάπτοπ και καλά κάνεις...έχεις και συγκεκριμένες απαιτήσεις, πάλι καλά κάνεις.... Θα σου πούμε εμείς τι θα πάρεις..; Άμα μπεις στο σάιτ από 2-3 καταστήματα πληροφορικής, θα μπορέσεις να δεις σχεδόν οτιδήποτε κυκλοφορεί στην αγορά...αναλυτικά, με χαρακτηριστικά, τιμές κλπ,κλπ.... Μετά, μπορείς να πας σε διάφορα καταστήματα και να τσεκάρεις και από κοντά...Εγώ πήγα τις προάλλες να πάρω ένα λάπτοπ από γνωστό κατάστημα και βρήκα το προηγούμενο μοντέλο με core duo 2GHz, 2Gb RAM, 120Gb, wireless, κλπ,κλπ 750?...από 1100? που είχε αυτό που ήθελα αρχικά... Molis mathame oti to forum tou insomnia einai axristo mias kai mporoume na ta kanoume kai monoi mas! Ma ODT AYTOS akrivos einai o logos yparxis enos tetoioy forum...
TechnoState Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 symfwnw... exei symvei k se alla thread, px edw: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=206399 kalo tha einai, k milaw se merikous pou tin exoun dei chief-technology edw, na min pianoume apo ta moutra paidia pou einai apeira k theloun voitheia k stin teliki an den goustaroun na voithisoun, as min asxoleithoun kan. Vasiko einai na min ksexname tin filosofia tou forum k tou Insomnia genikotera.
cxmgp Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Οποιος δεν γουσταρει να εξυπηρετησει, απλα να μην απανταει ... διαφορετικα τον τρωει ο κολος του
tasosvel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 auto edo einai arketa kalo mhxanhma http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=5930 toulaxistona apo apospi kartasw grafikon kai ram !! to kako einai o epexergasths tous o opoios den einai toso kalos oso oi kainouriioi intel !!
ODT Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Άντε λοιπόν κάντε αναζήτηση και προτείνετε στον άνθρωπο hardware, το οποίο δεν το έχετε δει ποτέ στη ζωή σας από κοντά και το ξέρετε από μία φωτογραφία και μια στήλη με χαρακτηριστικά και πείτε του: "Φιλαράκι, σου βρήκα λάπτοπ..." @mitsdim1 Πρόταση δικιά μου, να πας, να δεις αυτά που παίζουν κοντά στο χιλιάρικο από κοντά...να γυρίσεις μερικά μαγαζιά, και μετά να αποφασίσεις... Οποιος δεν γουσταρει να εξυπηρετησει, απλα να μην απανταει ... διαφορετικα τον τρωει ο κολος του Το πρώτο με την εξυπηρέτηση, το κατάλαβα. Το άλλο μπορείς να μου το κάνεις πιο λιανά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.