Προς το περιεχόμενο

New Board

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πο πο ρε γαμώτο όμως μια γκαντεμιά ε ?

Νομίζω πως δεν είναι στα recommended products η Evga 650i πλέον, αφού έχει ψοφήσει τρεις φορές ... Και καλά η τελευταία να έγινε από δικό σου λάθος (λέμε τώρα :razz:), τις άλλες δύο δεν έφταιγες εσύ ... :grin:

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάνο μάλλον σε μάτιαξα!(Που σε ρώτησα πώς αντέχει το PC σου!) αντε με γειά! και σου υπόσχομαι την άλλη φορά να σου πώ τους αριθμούς του λόττο!

ΥΓ Χρονιά πολλά Πάνο!

Δημοσ.

χρόνια πολλά και από εμένα :D

το VA8000 ARMOR Black μην το πάρεις για κανένα λόγο...αυτά τα φτερά στην μούρη του κουτιού είναι η χειρότερη μλκια σε ένα κουτί.όποτε θα βάζει ένα cd να παίξει το κουτί θα τρίζει λόγο των φτερών γιατί δεν κουμπώνουν πουθενά άσε που είναι υπερβολικά βαρύ.

όλα αυτά τα λέω απο προσωπική πείρα μιας και το έχει αγοράσει ένας φίλος μου και δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος.

Δημοσ.

ναι και οπως ειπαν απο πανω πρεπει να βγαλεις το τρυπιτο απο κατω για να κατσει το ψυγειο αλλα μπορεις να το βαλεις και αναποδα οπως ειπε ο bill(εγω το εχω βγαλει εντελος).

Δημοσ.

το stacker και οι μνήμες είναι εδώ :P τελικά πήρα τις Μύσκιν Bill και το stacker ιάνει πραγματικά ΤΈΡΑΣ :D μητρική μάλλον στις 20 του αλλου μηνα δεν έχει καμια το πλαίσιο σε κανένα κατάστημα :(

Δημοσ.
Πάνο ποιες mushkin πήρες ? :???: Δεν βλέπω να προαναφέρθηκαν στο thread ... :rolleyes: :mrgreen:

Mushkin XP2-6400 4-4-3-10 με Micron D9GMH από το Πλαίσιο.

Edit: Καλορίζικα και καλοκλοκάριστα Πάνο ;)

Δημοσ.

Τhanks Bill :wink: Από ότι βλέπω έχουν 1.9 - 2.1 V τάση, οπότε έχουν περιθώρια να πάνε πάνω ... Έχει ο Πάνος και το Dominator Air Flow Fan, άντε να έρθει και το 830 με τους super-sized χώρους του, να δέσει το γλυκό ... :mrgreen:

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδιά :P κάθομαι και κοιτάω το κουτί και είναι πραγματικά τεράστιο μόλις το στήσω θα το βγάλω φωτογραφίες τώρα πρέπει να βρω τρόπο να πάρω την μητρική βεβαια :D bill θέλω photo για το ψυγείο που μου έλεγες γιατί τα έχασα λίγο η τρυπα που έχει μου φαίνεται μικρούλα :P

Δημοσ.

αμα ηταν μεγαλυτερη θα επεφτε το ψυγειο στο κενο ρε συ. Το ψυγειο θα το βαλεις ακριβως απο πανω και επειδη εχει ενα σιδερακι γυρω γυρω δεν θα παιζει κιολας και θα τραβαει αερα απο κατω και θα τον ανεβαζει στο κουτι(για αυτο καλυτερα βιδωσε τα ροδακια).

Δημοσ.

έτσι τους έβαλα τελικά :P άλλαξα και αυτό που είχε στο πίσω μέρος με ένα AC αυτό που είπα στο ψυγείο το δικό μου και τα 2 coolermaster πήγανε στο ψυγείο τώρα με τα ροδάκια θα έχω πρόβλημα στο να χωρέσει το κουτί εκεί που θέλω οποτε δεν θα τα πάλω αν και πιστεύω δεν θα κάνουν καμια τρελή διαφορα στις θερμοκρασίες την τρυπα που λες την περίμενα λίγο πιο μεγάλη αλλα αν έχω όρεξη παίζει να κάτσω να την ανοίξω ακριβώς για το ψυγείο

Δημοσ.

Παίδες μια μητρική προτείνεται μια καλή μέχρι 250 ευρώ δεν μπορώ να περιμένω άλλο την blitz δυστυχώς το pc το χρειάζομαι και στο πλαίσιο με κοροϊδεύουν κάθε μέρα μου λένε για αύριο δεν γίνετε δουλειά όμως έτσι

να παω να πάρω την striker ? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=909483&tab=specs

έφυγα για την striker και ο θεός μαζί μας :D ευχηθείτε μου καλή τύχη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...