Προς το περιεχόμενο

New Board

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παίδες επειδή η μητρική μου αποφάσισε στο άκυρο να με αφήσει σήμερα πάμε για άλλη οποτε θέλω μια μικρή βοήθεια στο να διαλέξω μια καλή αυτή την φορα που να μου ανεβάσει καλά τον 4300 max limit 250 ευρώ ακούω προτάσεις δεν ξέρω πια να διαλέξω είπα για την P5K delux Wifi AP αξίζει η να δω καμια άλλη

η να πάρω την

Blitz Formula

αυτά είναι οκ τι λέτε ?

post-42566-129062950224_thumb.jpg

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποία mobo είχες τώρα την EVGA? Αν ναι γιατί σε άφησε?

Δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά ? για να πάρεις μια καλή, για π.χ. ένας φίλος μου πήρε την ASUS P5K-E/WIFI-AP πολύ καλή αλλά μάλλον θα σε πρίξει μέχρι να κάνεις bios update.

Δες και την ASUS STRIKER EXTREME η οποία υποστηρίζει και SLI.

Δημοσ.

βασικά για το sli χέστηκα ψιλό την p5K την έχω μέσα στις επιλογές και θα την πάρω αν δεν μου δώσει κάποιος ένα καλο λόγο για να πάρω την blitz formula την striker δε την θέλω αφού θα αλλάξω moard πάω σε νέο chipset σίγουρα και η striker είναι buggy

ναι την EVGA είχα και με άφησε για πιο λόγο δεν ξέρω αλλα υποπτεύομαι ότι παίζει να είναι και δικη μου μαλακια πρέπει να τις έσπασα λίγο το chipset στην μια άκρη με το block αλλα δεν είμαι και σίγουρος παίζει να ήταν έτσι και από πριν

Δημοσ.

κουτί ήθελα καιρό να άλλαξα δεν με ενδιαφέρει πολύ αυτό ήταν μέσα στα σχέδια απλά το δικό μου έινια μικρό πια και όλα αυτά που θα φιλοξενήσει θα γίνει φούρνος άσε που θέλω να στήσω και την υδρόψυξη σωστά μέσα στο κουτί

Δημοσ.

Πάνω, χρόνια πολλά καταρχήν, και κατά δεύτερον, προτίμησε την Blitz, όχι επειδή έχει το όνομα ή την χάρη ( την τιμή εννοώ :D ) , αλλά κυρίως λόγω:

1) Μεγαλύτερου εύρους τάσεων, και μάλιστα σταθερών τάσεων ( ελέω CPU Voltage Damper )

2) CrossLinx ( όχι ότι κάνει κάτι το ουσιαστικό, αλλά να έχουμε να λέμε ) [ σχεδόν για πλάκα το πρόσθεσα στην λίστα ]

3) Και δεν έχει και τα προβλήματα που βγάζει η P5K/P5K Deluxe με τα SATA & το RAID

Δημοσ.

τι λες με την Blitz θα τον τερματίσω τον 4300 μου ? θα την πάρω βασικά 99% γιατί μου κάθεται πολύ ωραία σε χαρακτηριστικά και στο μάτι :P το κουτί θα αλλάξω μονο που θα πάρω το armor γιατί το άλλο δεν θα χωρέσει στο γραφείο μου με καμια παναγια :D από μνήμες στα ίδια λεφτά με αυτές παίζει τίποτα καλύτερο αύριο μεθαύριο πάω να τα πάρω για αυτό ότι έχετε να προτείνεται κάντε το γρήγορα :mrgreen:

Ps ευχαριστώ για τις ευχές :D σήμερα έκλεισα τα 19 και με λένε και Παναγιώτη

Δημοσ.

Πάνο να τα εκατοστήσεις, και ότι επιθυμείς στο κρεβάτι σου να βρεις :wink: Ή μάλλον ότι επιθυμείς στο PC σου να το βρεις ? :grin: Τέσπα, μακάρι να πραγματοποιηθούν και τα δύο ... :wink:

Και από εμένα μια ψήφος στην Blitz :wink:

Άντε πάω να συνεχίσω το διάβασμα τώρα ... :sad: Θα μπω το βράδυ MSN, να τα πούμε :wink:

Δημοσ.

Χρόνια πολλά Παναγιώτη και να τα εκατοστήσεις.

Καλή επιτυχία σε σπουδές, επαγγελματικά, o/c projects και προσωπικά (με όποια σειρά προτιμάς...)

Δημοσ.

thanks παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τις ανταποδίδω ειδικά στον κύριο merkoutio ;) Γιώργο δεν έχω msn γιατί το pc είναι off αν είμαι στις αδερφής μου ευχαρίστως ;)

για την μητρική λοιπόν κλείσαμε μνήμες είμαστε ok με αυτές που λέω τώρα για το κουτί armor η stacker

πιο λέτε ? το armor με βολεύει γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει τρύπες στην οροφή 2x120 και έτσι μπορώ να χώσω το ψυγείο μου εκεί και έτσι να είναι όλα μέσα στο κουτί τι λέτε ?

Δημοσ.

Stacker 810, και το ψυγείο παίζει κυριλέ στο πάτο του κουτιού.

Μάλιστα μπορείς να βάλεις ανάποδα την γρίλλια ( πρός τα έξω ) ώστε να βγάζεις τον αέρα έξω από το κουτί, ή ακόμα να κάνεις και push-pull διάταξη.

Επίσης σε ποιότητα ( υλικών και συναρμογής ) δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2... CM Stacker ownz

Δημοσ.
thanks παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τις ανταποδίδω ειδικά στον κύριο merkoutio ;) Γιώργο δεν έχω msn γιατί το pc είναι off αν είμαι στις αδερφής μου ευχαρίστως ;)

για την μητρική λοιπόν κλείσαμε μνήμες είμαστε ok με αυτές που λέω τώρα για το κουτί armor η stacker

πιο λέτε ? το armor με βολεύει γιατί έχω την εντύπωση ότι έχει τρύπες στην οροφή 2x120 και έτσι μπορώ να χώσω το ψυγείο μου εκεί και έτσι να είναι όλα μέσα στο κουτί τι λέτε ?

χρονια σου πολλα φιλε μου και οτι επιθυμεις!

και εγω το armor θα σου προτεινα αλλα γιατι δεν κοιτας το armor που βγαινει με 25cm side fan?

Δημοσ.

stacker λοιπόν :D οποτε από βδομάδα λογικά περιμένετε review από την μητρική :mrgreen:

asteris777 το stacker είναι λίγο μεγαλύτερο και γενικά στα χαρακτηριστικά βλέπω περισσότερα features μάλλον θα πάω για το stacker μιας και όπως είπε ο bill το ψυγείο μπαίνει και στον πάτο του οποτε και δεν θα έχω και κανένα φόβο για καμια σταγόνα :D

Ps ευχαριστώ πολύ για τα χρονια πολλά :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...