STELARAS_O Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ακους να λενε "απο τον σκηνοθετη του seven Κλπ" λες εχει και serial killer και περιμενεις να δεις καμια ταινια παρομοια αλλα το μονο που καταφερνει η ταινια ειναι να σε κοιμησει βαρετη οσο δεν παει χωρις να δειχνει τιποτα απολυτως εκτος απο ατελειωτους διαλογους
KaizerSoze Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 ακους να λενε "απο τον σκηνοθετη του seven Κλπ" λες εχει και serial killer και περιμενεις να δεις καμια ταινια παρομοιααλλα το μονο που καταφερνει η ταινια ειναι να σε κοιμησει βαρετη οσο δεν παει χωρις να δειχνει τιποτα απολυτως εκτος απο ατελειωτους διαλογους To ζουμι μολις το ειπε το παλικαρι Οσοι πήγαν να δουν το 14(ή αλλιως Seven Νο2) την πατησαν. Και φταιει και η εταιρια που εκανε το promotion Όσοι ξεραν τι πηγαν να δουν το καταυχαριστηθηκαν Η μονη κατηγοριά που θα είχε ένα νοημα είναι αυτοι που είτε πηγαν για who-the-serial-killer-is και ομως το ευχαριστηθηκαν καθως και αυτοι που ξεραν τι θα δουν και ομως δεν το ευχαριστηθηκαν
icedale Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2007 Είχε αίσθηση ντοκυμαντέρ. Τεχνικά αρκετά καλό, καλή ατμόσφαιρα εποχής. Δεν το μίσησα όπως άλλοι, αλλά προς το τελευταίο μισάωρο δεν άντεχα άλλο. Επίσης, κάποιος να εξηγήσει τι έγινε με την αναγνώριση φωτογραφιών προς το τέλος, δεν κατάλαβα, πρέπει να έχασα κάτι (και οχι επειδή κοιμόμουν, άντεξα)
blu-ray Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2007 Τι είναι αυτο το 14 (seven 2) δεν το έχω ξανακούσει.
Sellers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Μόλις την είδα κι εγώ. Δυστηχώς και εγώ περίμενα το 14 και μου προέκυψε το 4 στα 10... Πολύ κούραση. Ευτυχώς ο μπροστινός έπαιζε ποδοσφαιράκι στο κινητό και είχα με κάτι να ασχολούμαι... Όχι ότι ήταν κακή ταινία αλλά στο τελευταίο 45λεπτο η μουσική και οι μορφασμοί του τύπου που έψαχνε σε έκαναν να νιώθεις ''τώρα θα την κάνει την μεγάλη αποκάλυψη, μετά θα την κάνει την μεγάλη αποκάλυψη'', και δεν την κάνει ποτέ...
antreas18 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Nomizw oti skopos tis tainias den einai na apokalipsei kati...epikentronetai pio poly stous 3 xaraktires kai pws ena gegonos tous epirease toso poly sti zwi tous ..pisteuw oti auto toulaxiston to edeikse polu petiximena...
porco_rosso21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Τωρα γυρισα....ΕΠΟς η ταινια,τα ειδαμε ολα...καταπληκτικη σκηνοθεσια,σκηνικα,ατμοσφαιρα,πολυ καλες ερμηνειες κ το φιναλε,μου φανηκε παρα πολυ καλο...ειδικα η τελικη σκηνη με τον τζιλεχαν κ τον αλαν λι,που τον κοιταξε στα ματια κ μετα εφυγε,ολα τα λεφτα.. 9/10,τρομερη ταινια...αν κ το κεφαλι μου εγινε λιγο καζανι μετα,ακομα ποναει...
LuciferX Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Παιδια ψαχνω να βρω απο τι εκδοσεις ειναι στα ελληνικα το βιβλιο ,αλλα δεν το βρισκω. Πρεπει να ξερω για να το παραγκειλω στο βιβλιοπωλειο και δεν εχει καμια πληροφορια το νετ... Θελω το βιβλιο του Robert Graysmith (γιατι υπαρχουν και αλλα). Ξερει κανεις?? Σαν ταινια την βρηκα παρα πολυ καλη,αρκετα μεγαλη και προσεγμενη απο εναν ΤΡΟΜΕΡΟ σκηνοθετη του fight club,se7en ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.