Shocker Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μετριότατη ταινία 6~7/10 Γενικα στην αρχη εχει ενδιαφερον αλλα μετα βαριέσαι του θανατα
Wolfidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Υπάρχει ελληνική έκδοση των βιβλίων στα οποία βασίστηκε η ταινία?
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μετριότατη ταινία 6~7/10 Γενικα στην αρχη εχει ενδιαφερον αλλα μετα βαριέσαι του θανατα Γιατι το λες αυτο? Ειναι μονο 2.30 ωρες!!!! Εχεις απολυτο δικιο, στην αρχη εχει καποιο ενδιαφρεον , αλλα μετα κανει μια μεγαλη κοιλια εως μπακα ,( παραλιγο να κοιμηθω). Στο τελος ομως φτιαχνει λιγο. Γενικα ομως ειναι καλυτερη απο ενα αλλο Zodiac που ειχα δει.
Mijithroulis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Η ταινια γα****, απο τις καλυτερες ταινειες που ασχολουνται με την δεκαετεια του 70, οι ερμηνειες ηταν τρομερες, και παρολο που δεν ηταν θριλερ, ειχε μια απο τις πιο ανατρηχιαστικες σκηνες που εχω δει σε ταινια οταν λεει πριν σε δολοφονησω θα πεταξω το μωρο σου απο το παραθυρο... ολα τα λεφτα και ειχε απιστευτη σκηνοθετικη δουλεια... αν δεν εχει τουλαχιστον μια υποψηφιοτητα για ερμηνεια θα ειναι και γαμω τις αδικιες...
revil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 τι να σας πω ρε μαγκες... Και γω βαρεθηκα οσο δε παει αλλο. Διοτι καλες ολες οι υποθεσεις για να βρουμε τον δολοφονο ο οποιος στο τελος μας κανει γιογιο και δε τον πιανουμε ποτε, αλλα απτην αλλη η ταινια ειναι 2,30 ωρες και συνεχως "φορτωνεται" με καινουρια ονοματα κατι το οποιο σε μπερδευει και σε ξενερωνει. Αυτο που εχω να πω ειναι ενα γιατι η ταινια ειναι οντως πολυ περιεργη. Εξαρταται πως θα την δεις. Αν τη δεις για ενα θριλερ και περιμενεις αποτομες στιγμες δρασης, η αν περιμενεις γενικα να φοβηθεις, μαλλον θα απογοητευτεις. Αν απο την αλλη περιμενεις μια καλογυρισμενη προσπαθεια καποιων ανθρωπων να μας δειξουν καποια γεγονοτα τοτε ισως να γουσταρεις. Εγω προφανως ανηκω στην πρωτη κατηγορια οποτε σκεφτομαι σοβαρα να το ριξω στα scream
Wolfidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Ναι όντως έχει πολλά ονόματα κ κάπου χάνεις την μπάλα, άσε που δεν προλαβαίνεις να διαβάσεις τους υπότιτλους (απο την έκδοση του θείου) αλλά είναι πολύ καλή ταινία και καθόλου βαρετή! 8/10 Τελικά υπάρχει το βιβλίο στα ελληνικά?
tarrasque Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 δεν έχασα τη μπάλα με τα ονόματα βρήκα ενδιαφέρουσα την ανάπλαση αλλά με κούρασε για περιττούς λόγους... 6-7/10 επίσης ο Graysmith δεν με έπεισε στο θέμα της εμμονής. ο John Carroll Lynch φοβερή επιλογή (ειδικά αν τον θυμάστε από το Gothika)
BlueMaria Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Όπως ίσως ξέρετε όταν πάρχει μια εγκυμοσύνη υπάρχει μια ευαισθησία στο τί μπορέι να δει μια εγκυμονούσα. Δεν είναι μόνο το προφανές π.χ. ένα σπλάτερ όπως το Hostel ή το Saw αλλά και μια ταινία που παίζει δυνατά με ψυχολογικά ή άλλα ευρήματα π.χ. θεωρώ το καταπληκτκό OldBoy άκυρο για μια τέτοια κατάσταση. Μια φίλη μου είναι τώρα εγκυος... Θα συστήνατε άνετα αυτή την ταινία ή όχι?
tarrasque Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 λίγο off αλλά θα της πρότεινα το rosemary's baby :twisted: joking of course, γενικά νομίζω δεν υπάρχουν κανόνες, εξαρτάται από τι σηκώνει το στομάχι της για καλό και για κακό το old boy δε θα το πρότεινα.
Wolfidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Όπως ίσως ξέρετε όταν πάρχει μια εγκυμοσύνη υπάρχει μια ευαισθησία στο τί μπορέι να δει μια εγκυμονούσα. Δεν είναι μόνο το προφανές π.χ. ένα σπλάτερ όπως το Hostel ή το Saw αλλά και μια ταινία που παίζει δυνατά με ψυχολογικά ή άλλα ευρήματα π.χ. θεωρώ το καταπληκτκό OldBoy άκυρο για μια τέτοια κατάσταση. Μια φίλη μου είναι τώρα εγκυος... Θα συστήνατε άνετα αυτή την ταινία ή όχι? Oxi καλύτερα να δει το Alien!
fireflies Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Θα συστήνατε άνετα αυτή την ταινία ή όχι? Εντάξει, στην ουσία είναι σαν ντοκυμαντέρ, δεν έχει δηλαδή ούτε ιδιαίτερο σασπένς ούτε -εννοείται- σπλάτερ. Έχει πάντως μια σκηνή που είναι όντως ανατριχιαστική και αναφέρθηκε νομίζω πιο πάνω αυτή στο αυτοκίνητο στην εθνική μέσα στη νύχτα . Αλλά κατά τ'άλλα δεν είναι και τίποτα τρομερό. Προσωπικά θεωρώ ας πούμε το Fountain λιγότερο κατάλληλο για την περίπτωση, από την άποψη της emotional φόρτισης.
Godfath3r Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Μου άρεσε πάρα πολύ η πρώτη σκηνή του πυροβολισμού όπως αναφέρει και άλλος ένας εδώ. Επίσης ενώ κάπου στο δεύτερο μέρος της ταινίας ενώ έγινε αρκετά πιο αργή, δεν με χάλασε καθόλου και μάλιστα την ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.Η ατμόσφαιρά της ήταν το κάτι άλλο...Είχα καιρό να νοιώσω τόσο πολύ το feeling κάποιας συγκεκριμένης περιόδου.Σε αρκετές σκηνές έπιασα τον εαυτό μου να λέει "Είναι θεός ο Fincher!!!!" Αυτα...
kostaspap Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Απογοητευση...Βαρεθηκα απελπιστικα,2 ωρες χωρις να συμβαινει τιποτα...Απορω πως το καταφερε...Κυκλοι συνεχως χωρις να μπαινει στην ουσια. Τετοια βαρεμαρα ειχα να δω απο το Βlir witch project.H ιδια ιστορια διαφημηση πριν απο την ταινια,μεγαλες προσδοκιες ισως ,και τελικα τιποτα...
KaizerSoze Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2007 Κυκλοι συνεχως χωρις να μπαινει στην ουσια. ...η οποία ειναι? Εχω την αισθηση πως πολλοι θα ηθελαν να βαλει μεσα και δικα του στοιχεια καποια στιγμη ο Φιντσερ, μην σου πω να πιασουν και τον δολοφονο στο τελος να γουσταρουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.