w4tt4n4b3 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Είμαι συνδρομητής στη Wind (σύνδεση και οχι καρτοτηλέφωνο) και εδώ και μέρες προσπαθώ να στείλω sms σε κινητό στην Κορέα με κορεατικό νούμερο αλλα ενώ το μήνυμα εστάλη, η αναφορά παράδοσης γράφει ότι εκκρεμεί παρότι ο συνδρομητής έχει ανοιχτό το κινητό του. Στη Wind δεν ξέρουν και πολλά, γιατί συμβαίνει... Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί τί μπορώ να κάνω για να στέλνω από το κινητό μου sms σε κορεατικό αριθμό στην Κορέα; Ευχαριστώ πολύ...
tzotzo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 παρε μια καρτα momad ή frog να δεις αν στελνει. Η αναφορα παντως ειναι ανεξαρτητη απο το αν οντως πηγε το μηνυμα
ana_mas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Εφόσον όντως έχουν ελέγξει την γραμμή σου να μην υπάρχει κάποιος περιορισμός, δηλαδή να έχει κολήσει το κέντρο μηνυμάτων σου ή να έχει υπάρχει φραγή στα εξερχομένα μηνύματα για αριθμούς ξένου δικτύου και ο χρήστης που έχει τον Κορεάτικο αριθμό ελέγξει ότι δεν έχει φραγή εισερχομένων τότε θα πρέπει σίγουρα να επιμείνεις να καταγραφεί το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στην γραμμή σου από το τμήμα εξυπηρέτησης της Wind ώστε να το ελέγξουν οι τεχνικοί. Εάν το καταγράψουν τότε θα πρέπει να τους δώσεις και τον κορεάτικο αριθμό που στέλνεις τα γρατά μηνύματα. Πληροφοριακά: Όλες οι εταιρείες έχουν "ανοικτή" την υπηρεσία αποστολής γραπτών μηνυμάτων σε κινητά ξένου δικτύου - δεν χρειάζεται να το ζητήσεις από πριν. Λογικά από άλλο κινητό θα μπορείς να στείλεις το μήνυμα σου στην Κορέα αν θες δοκίμασε το από κινητό κάποιου γνωστού σου και ανέφερε το στην Wind.
w4tt4n4b3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Σε νουμερα ξενα στην ευρωπη μπορώ να στείλω. Από την wind μου είπαν ότι υπάρχει συνεργασία μόνο με ένα δίκτυο, οπότε αν δεν είναι αυτό είναι πολύ πιθανό να έχουν κάνει φραγή εισερχομένων τα υπόλοιπα κορεατικά δίκτυα. Ενώ δέχομαι μηνύματα από το δίκτυο αυτό και μπορώ να το καλέσω δεν μπορώ να στείλω μήνυμα. Σας ευχαριστώ πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.