Προς το περιεχόμενο

Το hotmail στα 5GB

giankar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

wow,nobody gives a fuck...rly..to gmail exei bolepsei kosmo..

Δημοσ.
ας βαλει και 500....

δεν προκειται να το χρησιμοποιησω, ευτυχως ξεμπερδεψα με δαυτους.

δε ξερω αν συμφωνουμε στο gmail παντως κ μονο που ξεμπερδεψα απο hotmail....

Δημοσ.

Τα 5GB σε emails είναι υπεραρκετός χώρος. Ίσως σε σημείο υπερβολής, οπωσδήποτε όμως καλοδεχούμενα.

Φτάνουμε πλέον σε σημείο να μπορεί να τάξει η εταιρεία ότι δίνει π.χ. 100GB/χρήστη (για να τραβήξει κόσμο) ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι πάνω από 1-2GB δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσει κανένας. Οπότε ας τάζουν όσα θέλουν, δεν αναφέρεται πουθενά ότι όντως πήραν αρκετούς δίσκους για να σώζονται τα 100GB/χρήστη.

Είμαι παλιός συνδρομητής στην Hotmail, πρακτικά από τότε που άνοιξε, πολύ πριν την εξαγοράσει η Microsoft. Και τα τελευταία 5 χρόνια σπανίως το επισκέπτομαι, με τράβηξε πρώτα το Yahoo! mail και τα τελευταία χρόνια το Gmail.

Το οποιο ήταν και το πρώτο που υιοθέτησε την τακτική που ακολουθούν τώρα όλοι ("δεν χρειάζεται να σβήσετε ποτέ τίποτα και θα μπορείτε να το ανακτάτε εύκολα"), οπότε τράβηξε τόσο κόσμο που δεν έχει πια ανάγκη. Για μένα εξακολουθεί να παραμένει το καλύτερο μακράν.

Φυσικά το όνομα και η φιλοσοφία του Google είναι η καλύτερη εγγύηση, γνωρίζω ότι το επόμενο βήμα τους θα είναι πρωτοποριακό (όπως πάντα) και δεν το αφήνω με τίποτα.

Τελικά περισσότερο από τη χωρητικότητα που μας δίνουν οι εν λόγω εταιρείες, θα ήταν πιο χρήσιμο να αυξήσουν το μέγεθος των attachment αρχείων, τόσο κατά την αποστολή όσο και κατά τη λήψη. Τα 10-20ΜΒ είναι πολύ λίγα κατ' εμέ.

Δημοσ.

Hotmail το έχω καταργήσει πολύ καιρό. Πάντα μου την έδινε που καταργούσε το λογαριασμό μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...