Herculess Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Εχω έναν καινούριο HP dv9000 με vista επάνω. Πριν από λίγες μέρες έβαλα το Alcohol 120% και από τοτε με το που μπαίνει τα windows κανει επανακίνηση από μόνο του αλλά βγάζει και μια μπλε οθόνη πριν κάνει. Το ίδιο κάνει και αν μπω στα windows σε safe mode.
bilco Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μπες με την επιλογή τελευταίες σωστές ρυθμίσεις (last known succefull configuration ή κάπως έτσι στα αγγλικά). Ξέχνα προς το παρόν το alcohol για τα vista
21century Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Παρουσιαζει μεγαλες ασυμβατοτητες οποτε βγαλτο αμεσα...
Herculess Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να το βγάλω γιατί με το που θα μπει στα windows κανει reboot. Αλλά ούτε και σε safe mode μπαίνει γιατι εκει κάνει reboot πριν καν μπει. Κανείς καμια ιδέα για το πως θα το φτιάξω (γιατι σιγα σιγα μου περνανε ιδέες να το πεταξω από το μπαλκόνι!).
steve2810 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 κάτι μου λέει ότι θα χρειαστείς system recovery. Είναι η μόνη λύση που θα λύσει στα σίγουρα το πρόβλημά σου. Άλλη λύση είναι format και καθαρή εγκατάσταση των windows. Βέβαια άμα δεν έχεις κάνει αντίγραφα ασφαλείας ... την πάτησες.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 κανε επανεγγατασταση,μονο ετσι θα λυθει το προβλημα,δυστιχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.