Προς το περιεχόμενο

Plextor 760 SA και προβλημα

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εβαλα το Plextor 760 sata και δεν γραφει....Δοκιμασε διαφορα divx με το nero 7.5.5.1 με διαφορετικα δισκακια αλλα ξεκιναει φτανει στο 3-4% και εκει σταματαει...

Ειδα στα firmware update ενα για το 760 αλλα δεν γραφει SA .Υπαρχει περιπτωση να κανει ??

Το Nero υπαρχει περιπτωση να μην κανει με αυτη την εκδοση ???

Δοκιμασα και με το Ashampoo Burning Studio 6 αλλα δεν ξεκιναει καθολου η εγγραφη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εάν έχετε mboard με nforce chipset δοκιμάστε να κάνετε uninstall τους nforce EIDE drivers.

Σε εμένα στην παλιά mboard με nforce3 ultra μου έκανε τέτοια προβλήματα, τώρα που έχω mboard με nforce4 δεν έχω συναντήσει κανένα.

Δείτε και αυτό πάντως.

Επίσης δοκιμάστε και το self-diagnostic test.

Material Defender 1032

Δημοσ.
Εάν έχετε mboard με nforce chipset δοκιμάστε να κάνετε uninstall τους nforce EIDE drivers.

Σε εμένα στην παλιά mboard με nforce3 ultra μου έκανε τέτοια προβλήματα, τώρα που έχω mboard με nforce4 δεν έχω συναντήσει κανένα.

Δείτε και αυτό πάντως.

Επίσης δοκιμάστε και το self-diagnostic test.

Material Defender 1032

Εχω την Asus M2NPV-MX m/b.

Οταν βαζω το cd της m/b στο drive μου λεει στο autorun οτι δεν ειναι συμβατο με το λειτουργικο αυτο.Εχω vista 32 bit.

Επειδη δεν ειμαι καθολου σχετικος ας βοηθησει καποιος αν ειναι συμβατη και πως κανουμε unistall τους nforce EIDE drivers.

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

control panel>system>hardware>device manager>

kai meta remove to ide po 8es na kaneis unistall, reboot kai otan 3ekinisoyn ta win sou 8a arxisoun na briskoyn kainoyrgio hardware kai na to kanoyn setup (toylaxiston ayto symbaini me ta XP).

Δημοσ.

Τελικα εκανα ενα firmware update σε 1.06 που βρηκα εδω

http://www.plextor-europe.com/technicalservices/downloads/firmw_760A.asp?choice=CD-Recorders

και επιτελους δουλεψε...

Εγραψα ενα cd και ενα dvd ...

Σας ευχαριστω και Χρονια πολλα !!!!

Δημοσ.

Το Plextor εξακολουθει να γραφει με επιτυχια αλλα...Οταν ξεκιναει φτανει στο 3% σταματαει περιπου μισο λεπτο με το buffer μηδενισμενο ακουγεται σαν...να γκαζωνουμε ενα αυτοκινητο για να ζεσταθει 3-4 φορες με παυσεις αναμεσα και μετα προχωραει ακαθεκτο !!!!

Ειναι φυσιολογικο αυτο ????

Συγνωμη για την παρομοιωση αλλα κατι τετοιο μου θυμησε.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν το βλέπω για φυσιολογικό, με την έννοια ότι δεν το κάνει συνήθως, αλλά ίσως να μην είναι ανησυχητικό και να οφείλεται στο συγκεκριμένο δισκάκι που γράφει εκείνη τη στιγμή.

Δημοσ.
Δεν το βλέπω για φυσιολογικό, με την έννοια ότι δεν το κάνει συνήθως, αλλά ίσως να μην είναι ανησυχητικό και να οφείλεται στο συγκεκριμένο δισκάκι που γράφει εκείνη τη στιγμή.

Μου το κανει με 3 διαφορετικες μαρκες dvd που εχω διαθεσιμες...Ευχαριστω.

Δημοσ.
kai gw eixa problhma me nforce4 kai afairesa an 8ymame kala ide drivers poy toys egka8ysteis me ta programata tis mb

an den bgaleis akri steile pm

Δηλαδη να αφαιρεσω απο εδω και πιον απο τους δυο ελεγκτες ?? Ευχαριστω.

midmdhyzmwguew2dtw4o.jpg

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω και γω το ιδιο drive και μου κανει αλλα προβληματα.Δεν μπορει να γραψει ταινια χωρις να κολαει οταν τη βλεπω το response time σε επαναγραψιμα δισκακια ειναι πολυ αργο λογω autostrategy κ.α.Εχω μητρικη με chipset Intel P965 και εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους πιθανους συνδιασμους.Μια καλη λυση κατα τη γνωμη μου θα ηταν να δοκιμασεις καποιον controller.Δεσ και αυτο http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=49767 συγνωμη που το λεω αλλα τωρα αρχιζουν τα βασανα σου.

Σχετικα με την ερωτηση σου γυρισε τους στους αναλογους microsoft drivers και μαλλον θα βελτιωθει η κατασταση.Επισης εχε υποψιν σου και τα προγραμματα που χρησιμοποιεις ο Νερωνας ειναι ιδιοτροπος.

Δημοσ.

Εστειλα RMA στην Plextor και μου απαντησαν σημερα οτι θα μου στειλουν αλλο εντος 10 ημερων και να κρατησω το παλιο για 2 βδομαδες μηπως μου το ζητησουν.Αλοιως μετα να το καταστρεψω...

Το κακο ειναι οτι εκτος την αναφορα απο το προγραμματακι που κατεβαζουμε και επισυναπτουμε στο email θελουν και ψηφιακη φωτογρφια της ετικετας του drive και αναγκαστηκα να το ξαναβγαλω εξω ....Τελος παντω...Αναμενω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εμένα μου ζήτησαν το serial number drive ή φωτογραφία της πάνω επιφάνειάς του, όταν έστειλα αίτηση rma για το 716A μου. Και δε μου ζήτησαν τελικά το προβληματικό.

Δημοσ.
Εμένα μου ζήτησαν το serial number drive ή φωτογραφία της πάνω επιφάνειάς του, όταν έστειλα αίτηση rma για το 716A μου. Και δε μου ζήτησαν τελικά το προβληματικό.

Ακριβως ετσι κι εμενα παλιοτερα...Τωρα ζητανε και photo...Να δουμε αν τελικα ζητησουν το drive.

Attach the saved file SYSINFO.PXS and a digital photograph of the complete label on the drive itself, with the serial number and the manufacturing date of the defective unit visible, to an email and send this to [email protected]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...