legro Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Εχω ενα προβλημα με το utorrent. Eκει που κατεβαζω κανονικα με 100kb ξαφνικα η ταχυτητα πεφτει στα 10. Tο προβλημα ειναι ειναι οτι η ταχυτητα παραμενει πολυ ωρα και αργει να επανερθει στα 100. Αυτο συμβανει μονο με το utorrent.Με το bitcomet που δοκιμασα ολα πανε οκ!(το azureus ειναι λιγο βαρυ για το παλιο μου pc!) Το θεμα ειναι οτι πολλα torrent sites εχουν ban το bitcomet και επομενως η μονη λυση ειναι το utorrent Εχει κανεις να προτεινει τιποτα??
legro Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 σε ποιο ratio αναφερεσαι? Στο site που κατεβαζω?Σε ολα τα sites μου κανει το ιδιο.Ειτε εχω ειτε δεν εχω καλο ratio
legro Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Αυτο που λες δεν νομιζω να ισχυει.. Αυτο γινεται εδω και κανα μηνα.Χρησιμοποιω κυριως το bitcomet αλλα επειδη ειναι banned σε κανα 2 καλα site αναγκαζομαι να χρησιμοποιω utorrent. Μου εχει σπασει τα νευρα
system Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Τι να σου πω ρε φίλε, πάντως άλλαξε και καμιά θύρα στο utorrent, ακολούθησε τον οδηγό του insomnia εδώ, πείραξέ τον λίγο θα φτιάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.