Προς το περιεχόμενο

Ποια ειναι η καλυτερη unattended εκδοση των Windows Xp;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω τις εκδοσεις Black, Most Wanted και Etho l33t. Ποια απο τις τρεις ειναι η καλυτερη; Ή ισως αν υπαρχει καποια αλλη εκδοση που ειναι καλυτερη. Θελω αν γινεται να ειναι προσφατη και να περιεχει και ολα τα τελευταια updates. Επισης αν γινεται να εχει κατα την εγκατασταση επιλογη για το ποια προγραμματα θα κανω εγκατασταση.

Δημοσ.

Η καλυτερη unattended εκδοση ειναι αυτη που φτιεχνεις εσυ οπως τη θες με ο,τι θες μεσα (και εξω, αφου υπαρχει αρκετη σαβουρα για να βγαλεις)

Υπαρχει sticky πιο πανω το οποιο ειναι πολυ καλο, ομως για το integrating των hotfixes χρησιμοποιοω το παρακατω:

http://www.ryanvm.net/msfn/updatepack.html

Δημοσ.

τί είναι τούτα ρε παλικάρια;;; εκδόσεις των ΧΡ που απο πρίν είναι κομμένες και ραμμένες όπως τις θές;; με software και καλούδια;;

Δημοσ.

Tη black έχω τώρα.Είχα δοκιμάσει και την crystal.Πάνω κάτω οι ίδιες μόνο που στην black δεν έχει επιλογή να επιλέξεις τι θες να εγκαταστήσεις.

Την επόμενη φορά πάντως θα βάλω μια απλή έκδοση xp με όλα τα updates,θα προσθέσω και αυτά που θέλω και θα το κάνω partition με το acronis σε περίπτωση που ξαναθέλω να κάνω format. Πιστεύω είναι η καλύτερη λύση.

moshelas, ναι είναι εκδόσεις xp που εγκαθιστούν παράλληλα προγράμματα κλπ.Ετσι βάζεις μια τέτοια έκδοση και έχεις antivirus,codecs και άλλα καλούδια χωρίς να κουράζεσαι να τα βάζεις.Οι περισσότερες σου δίνουν και την επιλογή να επιλέξεις τι θες να βάλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...