Προς το περιεχόμενο

Αγορά DVD-RW και σκληρού IDE

Kagkouros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι το LG και ειδικά η σειρά *42*

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To 42 mia xara, an grafeis dvd, an 8es na grapsis cd 8a prepei na arkestis sta 16x kai poio kato, giath pano apo ta 16x bgazi c2 errors, aytos einai kai o logos poy exw balei to samsung na grafei cd-r.

Ta nec einai ok, alla einai oti poio metrio mporeis na breis se 8emata anagnosis (ayto ta kanei kai poly kala ergaleia gia tranfer rate test).

Pantos egw den exw kanena problima apo to 182M, oti toy exw bali to exei fiabasi/grapsi sosta.

Δημοσ.
βρε φιλε τι samsung και lg...παρε ενα nec να κανεις την δουλεια σου... nec εχω εδω και 2 χρονια, εχω γραψει καμια 200αρια dvd, χωρις κανενα προβλημα.

σε τι είδους εγγράψιμους δίσκους?

Για το θέμα του τροφοδοτικού, ότι dvd recorder κι αν έχεις θα σου βγάλει πιθανότατα κάποιο πρόβλημα. Σε κανέναν γνωστό μου το Samsung 182 δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα.

Αν άλλαξες γνώμη όμως, σκέψου κάποιο LG πλην του Η55.

1) Και σε DVD-R?

2) Ποίο LG θα μου πρότεινες (ide) ?

για σκληρο maxtor δοκιμασμενος σκυλι μαυρο και για dvd-rw nec το εχω 5 χρονια και το εχω ξεσκισει δεν καταλαβαινει τιποτα

με τι δισκάκια? γενικά είναι καλό? διαβάσει τα πάντα ρε παιδί μου, μήπως κάνει σαν ελικόπτερο?

...

...

...

Καταλήγοντας βλέπω πως η σειρά LG 42 για πχ γράφει CD με 16! :lol: και άλλα πολλά, άρα θα καταλήξω μάλλον στην αρχική μου επιλογή...το samsung, ας βάλει ο Θεός το χέρι του να γράφει και DVD-R καλά...

edit: διαβάζοντας στο cdrlabs.com το samsung χρησιμοποιεί Z-CLV writing method. Δεν ξέρω ποία είναι η άλλη που χρησιμοποιείται πιο πολύ αλλά αυτή σε τι διαφέρει? (εκτός από την αργότερη εγγραφή)

Δημοσ.

Ta nec ola einai metria otan diabazoy, giayto kai na sou dosoun ena kalo apotelesma se Transfer rate test, tote 3ereis oti to cd/dvd einai ok, ypopsin akoygonte les kai apogeionete kanena aeroplano.

To LG 42 einai poly kalo se dvd, kai opos eipa metrio se cd pano apo ta 16x, an meinis mexri ta 16x einai mia xara.

To 8ema diskakia einai megali istoria kai 8a prospa8iso na thn teleioso me liges le3is, TY / Verbatim.

Δημοσ.

OK παιδιά ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα πάρω το samsung 182M, άμα έχει πρόβλημα θα κάνω και κάνα firmware update και άμα δεν γίνει τπτ πίσω στο πλαίσιο...

Δημοσ.

Τελικά παιδιά πήρα τον 320άρι Seagate, τέλειος δίσκος, το format και η εκγατάσταση των XP έγιναν πάρα πολύ γρήγορα!

Όσον αναφορά το Samsung recorder που πήρα είναι πολύ καλό και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα dvd-r...έγραψα στα 16Χ χωρίς κανένα πρόβλημα...

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...