INsane22 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Πολύ καλή επιλογή. Θα βρεις αναβάθμιση firmware στη σελίδα http://www.samsungodd.com
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 OK παιδιά να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας. Το site με ψιλοπεδεύει αλλά θα την βρω την άκρη. As soon as i will buy it, i will post comments edit: τελικά βρήκα άκρη εδώ με το firmware
The_Judas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά θα πάρω αυτό. Αυτό το Samsung έχει κάποια προβλήματα στην συμβατότητα των DVD-R... αν χρησιμοποιείς μόνο DVD+R κανένα πρόβλημα. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=217594
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Αυτό το Samsung έχει κάποια προβλήματα στην συμβατότητα των DVD-R... αν χρησιμοποιείς μόνο DVD+R κανένα πρόβλημα. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=217594 οοχ οοχ μην μου λες τέτοια και εγώ χρησιμοποιώ μόνο DVD-R! :-|:sad: ισχύει όντως αυτό?
blackstar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 1. An exei kapoio adynamo trofodotiko 2. Oxi sto cdfreaks exei ena f/w poy to diorgo8oni 3. Osa -R exw grapsi (kai einai pola) kanena den eixe kapoio problima apo ta dvd-player mou (LG/Bluesky/Samsung), opos kai apo ta dvd-rw mou (nec/liteon/benq), ola ta diabazan sosta. 4. An se apsxoli toso poli to 8ema -R des ayto kai katebase to cdfreaks edition.
Kagkouros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 ok ελπίζω να δουλέψει αν έχει κάποιο πρόβλημα εξ αρχής...
Kagkouros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Λοιπόν παιδιά επειδή δεν μου αρέσουν οι πολλές ταρζανιές πολύ (π.χ. κατέβασμα firmware και patches από τον κάθε κάγκουρα κλπ κλπ) θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει κάποιο αντιγραφικό το οποίο εξαρχής διαβάζει Ο,ΤΙ μα Ό,τιδήποτε! Από ότι βλέπω στην δημοσκόπιση τα πρώτα 3 είναι NEC, Plextor, LG. Το nec το θεωρώ πρώτο μόνο και μόνο λόγω τιμής. Το Plextor είναι κορυφή όπως και να το κάνουμε αλλά λόγω του κόστους του (60?+) και του ότι έχουν αναφερθεί κατά καιρούς προβλήματα δεν τα κοιτάω. Τα LG δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο αλλά δεν ξέρω άμα έχει βελτιωθεί η ποιότητά τους μέσα σε 2 χρόνια (από τότε που είχα). Βέβαια αυτή η ψηφοφορία δεν είναι και απόλυτα σωστή... Τέλος πάντων βλέπω πως τα LG είναι αρκετά καλά και ας μην γράφουν στα 20Χ λες και γράφει κανένα αλλά το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχει 1 χρόνο εγγύηση.
blackstar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 den 8a eprepe na se xalei o 1 xronos, gia kati poy kanei 30 euro.
The_Judas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Λοιπόν παιδιά επειδή δεν μου αρέσουν οι πολλές ταρζανιές πολύ (π.χ. κατέβασμα firmware και patches από τον κάθε κάγκουρα κλπ κλπ) θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει κάποιο αντιγραφικό το οποίο εξαρχής διαβάζει Ο,ΤΙ μα Ό,τιδήποτε! Δεν υπάρχει αυτό που ζητάς. Ολα τα dvd-rw έχουν κάποια ατέλεια... το ένα γράφει καλά αλλά δεν είναι καλό στην ανάγνωση αλλα το αντίθετο και πάει λέγοντας. Το samsung πάντως έχει παρουσιάσει σε μερικούς προβλήματα. Αλλοι έχουν πρόβλημα με αδύναμη τροφοδοσία ή με το dvd-r lead-in. Κάτω από ιδανικές συνθήκες όμως μπορεί να λειτουργήσει άψογα. Είναι καλό κατα τ'άλλα, αθόρυβο και πολύ καλό στην ανάγνωση ακόμη και φθαρμένων dvd. Εγώ καλού-κακού έχω πάρει dvd+r για να είμαι καλυμμένος. Πάντως δεν έχω καταφέρει ακόμα να γράψω με 18x, μου ρίχνει μόνο του την ταχύτητα σε 8x :neutral: Εχω ενεργοποιήσει το DMA, έχω αλλάξει καλώδιο, το έχω βάλει μόνο του ω; master αλλά τίποτα.
The_Judas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 den 8a eprepe na se xalei o 1 xronos, gia kati poy kanei 30 euro. Μην το λες αυτό... εμένα το παλιό LG μου χάλασε στον ενάμιση χρόνο, η διετής εγγύηση του με έσωσε. Το πλαίσιο έχει τα LG με διετή εγγύηση.
Kagkouros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Από ότι βλέπω μου παρουσιάζεται το samsung σαν ένα philips που έχω. Έχει διαβάσει και μισοσπασμένο dvd μέσο του clone cd αλλά γράφω μόνο σε dvd-r. Αυτό με την τροφοδοσία τι ακριβώς εννοείται? Τα NEC λένε τπτ μιας και βγαίνουν και πρώτα ή μπα?
KeyserSuse Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Από ότι βλέπω μου παρουσιάζεται το samsung σαν ένα philips που έχω. Έχει διαβάσει και μισοσπασμένο dvd μέσο του clone cd αλλά γράφω μόνο σε dvd-r.Αυτό με την τροφοδοσία τι ακριβώς εννοείται? Τα NEC λένε τπτ μιας και βγαίνουν και πρώτα ή μπα? Επειδή μάλλον αντιμετωπίζω κι εγώ κάποια μικροπροβληματάκια με το δικό μου Plextor μετά από την τελευταία αναβάθμιση που έκανα....Έχω αρχίσει και το ψάχνω κι εγώ για καινούριο drive. Τελικά κατέληξα μάλλον σε LG....και συγκεκριμένα LG GSA-H62N.... Πλήρη συγκρικά έχειεδώ!
LIONOR Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 βρε φιλε τι samsung και lg...παρε ενα nec να κανεις την δουλεια σου... nec εχω εδω και 2 χρονια, εχω γραψει καμια 200αρια dvd, χωρις κανενα προβλημα.
talos_2002 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Για το θέμα του τροφοδοτικού, ότι dvd recorder κι αν έχεις θα σου βγάλει πιθανότατα κάποιο πρόβλημα. Σε κανέναν γνωστό μου το Samsung 182 δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα. Αν άλλαξες γνώμη όμως, σκέψου κάποιο LG πλην του Η55.
geo63 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 για σκληρο maxtor δοκιμασμενος σκυλι μαυρο και για dvd-rw nec το εχω 5 χρονια και το εχω ξεσκισει δεν καταλαβαινει τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.