Kagkouros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Για σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω DVD-RW και έναν σκληρό IDE. Για σκληρό λέω αυτό και για DVD-RW είμαι μεταξύ αυτών. Τι λέτε? Έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
merkoutio Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Το Samsung που έχεις επιλέξει είναι SATA. To Nec (Optiarc) αναφέρει στην περιγραφή SATA και παρακάτω, στα αναλυτικά στοιχεία IDE. Θα σου συνιστούσα το NEC.
Kagkouros Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 οπ δεν το πρόσεξα, δεν θέλω sata αλλά IDE, από τα δύο παρακάτω πιο να προτιμήσω? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=932817 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=982474 Υπόψιν θέλω να μην κάνει και σαν ελικόπτερο
merkoutio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Αλλαγή δεδομένων; Αν σε ενδιαφέρει το LightScribe, τότε διαλέγεις το Samsung, αν όχι, τότε το LG.
Kagkouros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Οκ και εγώ προς το LG πήγαινα αλλά ας απαντήσει κάποιος κάτοχος σχετικά με το θόρυβο που κάνει, αν κάνει?
blackstar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Samsung, xoris poly skepsi, diabazi ta panta, kai grafei sosta sta 18x, se anti8esi me to LG poy den grafei sosta sta 20x, kai deyteron den 3ero poso xrisimo einai to SecurDisc kai poso a3izi kapoios na to exei esto kai san extra. ps: to samsung einai a8oribo kai max read se dvd einai 12x Kal h typades sto plaisio einai gia ton @@ Μοντέλο DVD-RW LightScribe SH-S182M Ταχύτητα Ανάγνωσης DVD 18x Ταχύτητα Εγγραφής DVD Plus R 18x Ταχύτητα Εγγραφής DVD Minus R 20x Ypospin ton 182 grafei sta 18 +/-R kai diabasi sta 16x (12x gia dvd-rom)
Kagkouros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 To Samsung το έχεις και είναι αθόρυβο? Το LG γιατί δεν γράφει σωστά? Τίποτα καλύτερο μέχρι τα 40??
Kagkouros Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Παιδιά μετά από σκέψη καταλήγω σε Samsung (άμα είμαι λάθος πείτε μου) και σκέφτομαι να πάω σε ένα από τα παρακάτω αλλά δεν μπορώ να δω τι διαφορές http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=932817 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=904&product=933082
blackstar Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 To Samsung το έχεις και είναι αθόρυβο?Το LG γιατί δεν γράφει σωστά? Τίποτα καλύτερο μέχρι τα 40?? To exw kai einai a8oribo, to lg exw dei pola scan sta 20x kai einai psilo xalia, an 8es 20x perimene to samsung, poy einai fobero. Oso gia thn deyteri erotisi.... den exoun diafores, to idio mixanima einai, me to ena na exei to nero kai tpt allo (ante kai kamia akoma prosopi).
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Τελικά το Samsung θα πάρω μόνο που η διαφορά στην τιμή (11?) είναι λόγο της πρόσοψης, πιθανών προγραμμάτων, και συσκευασίας. Τι λέτε τα αξίζει μόνο και μόνο για την συσκευασία (ξέρεις ότι παίρνεις κάτι καινούργιο) ή όχι? edit: το έχει και στο e-shop στην ίδια ακριβώς τιμή, εννοείται χωρίς συσκευασία. Από που να το πάρω? πλαίσιο ή e-shop? edit #2: μου κάνει εντύπωση πως αυτό είναι ακριβώς το ίδιο αλλά δεν έχει lightscribe και έχει παραπάνω 60λεπτά, why?
blackstar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 To apo poy 8a to pareis einai ka8ara 8ema prosopiko, egw p.c den antexo thn anamoni sto e-shop ths 8essalonikis. Genikos ta katastimata sthn ellada einai ia ton @@ den bgazeis akri oyte me ta site toys oyte me toys polites, telos den pisteyo oti ta 60cent einai kapoio sobaro poso, apla prepei na deis an se endiaferei to LS h oxi, kai pare to antistixo montelo.
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Όχι το LS δεν με ενδιαφέρει άλλωστε τώρα που είδα και την ώρα που κάνουν και το ότι χρειάζονται άλλα δισκάκια, όχι δεν με ενδιαφέρει. Απλά μου κάνει εντύπωση που είναι πιο ακριβό το δεύτερο ενώ έχει 1 λιγότερη δυνατότητα. Κατά τα άλλα λες να αντιμετωπίσω πρόβλημα με την συσκευασία bulk?
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 είδα σε ένα site με reviews απο dvd-rw κλπ είδα το Samsung...εδώ είναι ο επίλογος. Και λέει Lows: * Questionable writing quality with some DVD±R DL media * Slower than other drives when writing to DVD-RW, DVD+RW and CD-RW media * Cannot write to 8x DVD±R media at 16x * Reads CD-R media at only 40x * Has a 2048KB buffer δεν έχει ποιότητα στα DL, τα άλλα δεν με πολυενοχλούν, αλλά ότι έχει 2mb cache γιατί είναι μειονέκτημα? Ακόμα αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν έχουν αλλάξει καθόλου το design. Τι λέτε?
blackstar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Questionable writing quality with some DVD±R DL media Opos leei with some, na ypo8eso oti einai ths ritek, kai oxi ths verbatim, dld tpt to kainoyrgio, etsi kai alios 8a poio pola +r dl ths ritek meta apo kapoio diastima pane gia petama. Ta 2mb cache pleon den einai meionekteima, ola 2mb exoyn, isos h typades na exoyn mini akoma sths epoxes ton plextor poy bazan 8mb les kai ta 8mb 8a se esozan apo kati, etsi kai alios ola exoun buffern under run protection. Gia thn emfanisi, den exw na po tpt, peri wre3ews, traxanas, egw den endiaferome gia thn emfanis, alla gia thn poiotita enrafis.
Kagkouros Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Τελικά θα πάρω αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.