MaTrOx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2008 Υπάρχει στα καλά μαγαζιά πετσοκομένη έκδοση που παίζει stand alone.
kom Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 Δημοσ. 6 Απριλίου 2008 εχω το εξης προβλημα με το που πατησω play για να ξεκινησω skirmish με παει στην επομενη οθονη αλλα μενει εκει εχει κανεις το ιδιο προβλημα ; εχω vista 32
jodi Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 To παιχνιδι ειναι απλα εξαιρετικο! Το περασα χθες το βραδυ και φαινεται αρκετα εντυπωσιακο! Δεν εχουν γινει οι απιστευτες αλλαγες ομως οι βελτιωσεις στις μοναδες μου φαινονται μια χαρα. Απλα the best game!!!
radeon9700 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Δημοσ. 7 Απριλίου 2008 Υπάρχει στα καλά μαγαζιά πετσοκομένη έκδοση που παίζει stand alone. Επίσης άμα το ψάξεις κάπου υπάρχει τρόπος όπου περνάς στο registry πληροφορίες ότι υπάρχει το cc3 το ξεγελάς και παίζεις κανονικά. Απλά ψάξτε λιγάκι στο google υπάρχει λύση. Πολύ καλο το game εγώ θα το αγοράσω.
kom Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 καποιος αλλος ρε παιδια που να μπορει να παιξει τα campaign και οχι skirmish αποστολες ; μονο εγω εχω το προβλημα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Vista 32 Αυθεντικό το παιχνίδι. Παίζει κανονικά.
Xorxhs! Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 Δημοσ. 8 Απριλίου 2008 λετε να γινετε αν παρω μονο το kane's wrath original,να μπορεσω με καποιο τροπο να παιξω στους official online?
saloudos7 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 θελο να ροτισο εχο παρι το c&c kane s wrath και θελο να ροτισο μπορο να παρο τουσ gdl και μα κσεκινισο καινουργιο πεχνιδι ? ευχαριστο
soulnick Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 ρε παλικαρια,εχετε δει κατι καινουριο στις ομαδες τυπου black hand κλπ? ποιο το νοημα να παρεις μια ομαδα απο αυτες?
Iron_Druid Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Καλη φαση, αλλα για μενα παντα πρωτο θα ειναι το Red Alert 2 και μετα το Zero Hours. Το CNC3 με απογοητευσαι οικτρά... οχι τοσο απο gameplay αλλα ήταν να σαν παιζω το ιδιο παιχνίδι καθε φορα. Βαρετο παιχνιδι, χωρις καινοτόμες ιδέες.
Vice Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 ρε παιδιά γίνεται να κάνω server για να παίξω online με ένα φιλαράκι μου? μόνο μέσω της EA είναι τα online παιχνίδια?
wizzy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά, πήγα εδώ και λέει ότι το Update είναι 6,5GB!!! OMG δηλαδή, γιατί δεν έβγαλαν καινούριο παιχνίδι;!;!;!;!; "Άντε" λέω "να το κατεβάσω", κάνω click και μου κατεβάζει ένα αρχείο 63,8MB!!! Το κατέβασε κανείς, το έχει εγκαταστήσει, ξέρει κάποιος τι γίνεται τέλοσπάντων; (το κατέβασα στη δουλειά, δεν ξέρω αν θα έχω την ευκαιρία να το τράξω σήμερα για αυτό ρωτάω) Edit: 24/09/2008: Το εγκατέστησα, 65ΜΒ είναι, δεν κατεβάζει κάτι άλλο από το site. Διαφορά ακόμα δεν είδα, αλλά ΟΚ, update patch ήταν, κάτι καλό θα έκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.