Προς το περιεχόμενο

EA Sports Aπογοήτευση. Νο next-gen graphics στα Pc games της δυστυχώς.

frou-frou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E oxi kai den exei polla peri8wria beltiwshs. Prwta apo ola 8elei nea mhxanh grafikwn. H yparxousa exei tis rizes ths apo thn epoxh tou xbox1. Einai fanero oti thn exoun ftasei sta oria ths.

Ta animation an kai poly kala 8eloun akomh douleia. Px den exeis bare8ei ta hook shots akomh kai apo playmaker apo kontines apostaseis, to oti an xekinhseis ena animation den mboreis na bgeis apo ayto, to idio synexeia animation otan xanei thn mbala o pshlos pou swriazetai katw, to idio animation pou kanei ena reberse sout otan einai apo katw apo thn mbasketa kai briskei h mbala katw apo to tablo?

Einai kai polla alla pou 8eloun beltiwseis, elpizw kapoia apo ayta na ta ftiaxoun me to 2k8 alla me to na asxolounte me ta dunk contest me kanei na anhsyxw.

Δημοσ.

Παντω το οτι τι pc δεν μπορει να σηκωσει next-gen γραφικα δεν μπορω να καταλαβω απο που ηρθε σε ολες τις εταιριες.Παντως με τα δειγματα του σημερα φαινεται οτι σε λιγα χρονια το gaming στο pc μπορει και να εξαφανειστει βλ. commodore και αλλους υπολογιστες που ηταν αρχηγοι του gaming αλλα τελικα μετα απο χρονια εξαφανιστηκαν

Δημοσ.
Κοίταξε Kratistos ένας σωστός Gamer έχει και τα δύο, όπως πολλά παιδιά από εδώ μέσα.

Το ένα συμπληρώνει το άλλο.

Αλλά το Pc είναι ο βασιλιάς των f.p.s και strategy.

Oι κονσόλες αντίστοιχα των action και sports. Ξέρω χιλιοειπωμένα αλλά πρέπει να τα υπενθυμίζουμε συχνά.

Θέλω να πω και κάτι σχετικά με το τοpic που άνοιξα. Η Κonami με την κίνηση να φέρει το Pro στα Pc μόνο χαμένη δεν βγήκε. Ίσα ίσα η ΕΑ έχασε ένα σημαντικό ποσοστό από το Fifa που πήγαν όλοι καρφί στο Pro.

Αν η 2k κάνει την κίνηση και φέρει τα δυνατά χαρτιά της στα sports sto Pc nba2k και nhl2k κτλ, τότε η ΕaSports σιγά σιγά ή θα μας αποχαιρετίσει ή θα φέρει τα next generation graphics στα Pc αλλιώς θα σβήσει μιά και καλή.

Απορώ πραγματικά πώς η 2k δεν έχει φέρει το τόσο επιτυχημένο Νba2k στα Pc, όπως έγινε και με το Pro αντίστοιχα από την Κοnami που σκίζει στα Pc.

Δεν βλέπουν ότι το Nbalive είναι ένα piece of shit και μόνο. Όσοι θέλουν πραγματικό μπάσκετ μονόδρομος η σειρά nba2k.

To συνιστώ σε όσους έχουν xbox360 ή ps3 γιατί είναι next-gen εκδόσεις.

Απαραίτητη αγορά για τους μπασκετόβιους like me.

Eίναι αιώνες μπροστά σε όλα από το nbalive.

Συμφωνώ μαζί σου.Και εγώ για πολλά χρόνια ήμουν pc gamer και ούτε να ακούσω δεν ήθελα για κονσόλες.Αλλά λίγο το «διαφορετικό» βάρος που δείχνουν οι εταιρείες στις κονσόλες και το σπουδαιότερο οτι για κάθε νέο τίτλο έπρεπε να αναβαθμίζω το pc μου τσαντίστικα είπα α'ι' σιχτίρ και αγόρασα κονσόλα.Ωστόσω θεωρώ πως πια το pc έχει μείνει βασιλιάς μόνο για τα strategy,τα fps είναι χαμένη υπόθεση...και μπορώ να σκεφτώ τι θα γίνει όταν η MS αποφασίσει να βγάλει και ένα ποντικάκι για το 360....

Δημοσ.
Παντω το οτι τι pc δεν μπορει να σηκωσει next-gen γραφικα δεν μπορω να καταλαβω απο που ηρθε σε ολες τις εταιριες.Παντως με τα δειγματα του σημερα φαινεται οτι σε λιγα χρονια το gaming στο pc μπορει και να εξαφανειστει βλ. commodore και αλλους υπολογιστες που ηταν αρχηγοι του gaming αλλα τελικα μετα απο χρονια εξαφανιστηκαν

Είναι καθαρά θέμα μερικών εταιριών που δεν αξιοποιούν τις δυνατότητες του Pc για το θέμα των γραφικών. Το σημερινό Pc ξεπερνάει ακόμα και το xbox360 και ps3 από θέμα ισχύος γραφικών.

Οι καινούργιες κάρτες γραφικών κάνουν μικρά θαύματα που τα βλέπουμε και στο Pc με τα πρώτα next gen games( Rainbow Six Vegas - Colin Mcrae Dirt - Lost Planet), και άλλους πολύ δυνατόυς τίτλους που ακολουθούν που θα μας κάνoυν να τρίβουμε τα μάτια μας.

Ακόμα και τους αποκλειστικούς πορωμένους gamers θα τους βάλουν σε σκέψεις οι τίτλοι που έρχονται. Crysis κυρίες και κύριοι. Τελικά μου φαίνεται ότι κονσόλα και να πάρει κανείς το Pc έχει κάτι εξάρσεις με πολύ καλά games που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Δημοσ.

Η Μαζεβουν λευτα (βλεπε εμενα) για να κανουν αναβαθμιση ετσι ωστε να ερχαιται η καθε εταιρια να σου λεει οτι το πιτσι σου ειναι για τα μπαζα και πρεπει να παρεις Ps3, Xbox 360

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...