yohaan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Τι πρόγραμμα είναι καλύτερο για τορεντς? Αυτήν την στιγμή έχω το azureus αλλά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος. Υπάρχει κανένα άλλο καλύτερο? Για port forwarding γνωρίζετε τπτ?
ManosBar13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Εγώ για torrents χρησιμοποιώ το Transmission.Και νομίζω ότι είναι αρκετά καλό... Port Forwarding όσον αφορά ποιο πράγμα;
georgeadams Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Το port forwarding δεν είναι θέμα λειτουργικού αλλά adsl router. Συνεπώς θα πρέπει να κάνεις την ερώτηση σου στην αντίστοιχη κατηγορία του forum...
charoui Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 apo clients vriskw kalitero to transmission,oso afora to port forwarding apla kitakse to firewall tou osx na min sou mplokarei ton client (an to exis energopiimeno) allios einai thema tou router sou
charoui Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 loipon: system preferences>sharing>firewall (einai tab)>kai kane to stop! gia port forward gia to router sou des edw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.