Προς το περιεχόμενο

LG L245WPM-BN: Ποιά η γνώμη σας;

Kostas75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι για αγορά τη συγκεκριμένη οθόνη. Μου φαίνεται πολύ καλή για παιχνίδια αλλά και για όλες τις PC δραστηρίοτητες στα Windows, Linux κτλ. Επίσης είναι FullHD απ΄ότι φαίνεται, οπότε θα μπορώ να δω και Blue Ray HD ταινίες αν συνδέσω αργότερα κανά Blu Ray ή HD DVD!

Θέλω να μου πείτε απόψεις για τη συγκεκριμένη ή αν έχετε να αντι-προτείνετε κάποια άλλη στη κατηγορία της.

Ευχαριστώ! :)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο ότι βλέπω απο το plaisio http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=960519 κοστίζει 616 Euro. Λίγο υπερβολικό μου φαίνεται αλλά αν τα έχεις είναι πράγματι πολύ καλή οθόνη. Την έχω δει σε ένα φίλο μου και είναι μια χαρά. Πρόσεξε όμως να έχεις και δυνατό μηχάνημα και ιδιαίτερα κάρτα γραφικών αλλίως θα έχεις πρόβλημα στα παιχνίδια.

Δημοσ.

-Intel Core 2 Duo E6600

-ASUS P5W DH DELUXE Mobo

-2GB RAM OCZ DDR2 667Mhz

-8800 GTS Albatron 320MB

-WDC Sata Raptor 150GB HDD 10000rpm

-Maxtor Sata 7H500F0 500GB HDD-7200rpm

-...

Καλά είναι ή χρειάζομαι αναβάθμιση;; Σκέφτομαι ήδη να αλλάξω τη Ram με 4GB GEIL DDR2 4-4-4-12.

Δημοσ.
An eisai Thessaloniki i kapou ekei konta pantos tin vrika poly ftinotera stin 01: http://www.zero1.gr/product_info.php?cPath=86&products_id=30999 Logika tha xreiastei na tin paraggeileis prota alla den tha kanei pano apo vdomada fantazomai. Pantos 24ara me MVA panel (dioti vgikane prosfata me TN) se ayti tin timi den vrika apo allon kataskevasti. Aristi agora apo oti deixnei.

Έχει κάνει κανείς αγορά απο το zero1? είναι αξιόπιστο?

Δημοσ.

Ton teleytaio mou ypologisti ton pira apo zero1 mate. Apolyta eyxaristimenos eimai an kai mou tin argisane tin othoni (mia 19ara philips) alla den ftaigane aytoi, i antiprosopoia tous argouse. Pantos einai apsogoi se times kai se customer support. Zita ton k. Antoni Mpampla, apsogos politis.

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ, βρήκα την οθόνη που θέλω σε πολύ καλύτερη τιμή εκεί και γι αυτό ρώτησα.Ελπίζω η δική μου να μην έχει την καθυστέρηση που είχε η δική σου :)

Δημοσ.

Βρήκα ένα σημαντικό μάλλον μειονέκτημα στην LG L245WPM-BN: Δεν έχει DVI input!! Μόνο αναλογικό! Τι λέτε για αυτό;; Εγώ μάλλον την απορρίπτω για αυτό το λόγο...

Δημοσ.

Εχει HDMI εισοδο,που ειναι ψηφιακη.Αν η καρτα γραφικων σου δεν εχει HDMI εξοδο ,τοτε με εναν απλο μετατροπεα dvi->hdmi κανεις τη δουλεια σου.

Γενικοτερα, η HDMI ειναι καλυτερη απο την dvi .

Δημοσ.

Ο χαρακτηρισμός "καλύτερη" είναι άτοπος όταν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Δηλάδή τι καλύτερο έχει η σύνδεση αυτή σε σύγκριση με την DVI, εκτός από την μεταφορά ήχου?

Δημοσ.
Εχει HDMI εισοδο,που ειναι ψηφιακη.Αν η καρτα γραφικων σου δεν εχει HDMI εξοδο ,τοτε με εναν απλο μετατροπεα dvi->hdmi κανεις τη δουλεια σου.

Η μετατροπή από DVI σε HDMI δεν χάνει πουθενά σε απόδοση της ποιότητας της εικόνας;

Και αυτός ο μετατροπέας δίνεται μαζί με την οθόνη ή πρέπει να ψάξω να βρω να αγοράσω ξέχωρο;

Δημοσ.
Η μετατροπή από DVI σε HDMI δεν χάνει πουθενά σε απόδοση της ποιότητας της εικόνας;

Και αυτός ο μετατροπέας δίνεται μαζί με την οθόνη ή πρέπει να ψάξω να βρω να αγοράσω ξέχωρο;

Δε θα χρειαστείς τίποτα!

Το HDMI ξεκινάει από την οθόνη και καταλήγει σε DVI.

Οπότε κανένα πρόβλημα με τη συνδεσιμότητα.

Απλά δεν είναι DVI to DVI!

Ε, και.... ;)

Δημοσ.
Ο χαρακτηρισμός "καλύτερη" είναι άτοπος όταν μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Δηλάδή τι καλύτερο έχει η σύνδεση αυτή σε σύγκριση με την DVI, εκτός από την μεταφορά ήχου?

Εχει μεγαλυτερο bandwidth,υποστηριζει αναλυσεις μεγαλυτερες του 1920x1200,εχει μεγαλυτερη υποστηριξη απο dvd-players ή blueray

και φυσικα εισαι σιγουρος οτι το θα μπορεσει να μεταφερει σημα 1080p (και δε θα το γινει 720p) σε αντιθεση με το dvi που εχουν υλοποιημενο αρκετες οθονες (πχ dell 20" και dell 24") που δεν μπορουν μεσω dvi να παιξουν παντα 1080p (πχ απο το playstation ή το blueray player).

Ολα αυτα τα προβληματα δεν υπαρχουν με το hdmi(αν υποστηριζει hdcp).

Σαν κερασακι στην τουρτα ερχεται και η μεταφορα του ηχου απο το ιδιο καλωδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...