gpapava Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Χτες βράδυ είδα το Sunshine του Danny Boyle και μου άρεσε πάρα πολύ.
tarrasque Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 εμένα το πρώτο που ήρθε σαν σκοτεινό ήταν το Dark City (που αναφέρθηκε) εργάρα! μη το χάσεις!
gpapava Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Bladerunner επίσης, από τις καλύτερες sci-fi κατά την γνώμη μου.
Exoskeletor Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2007 leo na do to dark city shmera. to blade runner apo ths agaphmenes mou gia thn atmosfera tou alla h skhnothesia tou poly ekneyristikh. thn eida 2-3 fores gia na katalabo ti skata ekane kathe fora k pou eine. k sto telos siniditopoiis pos se toses ores pou eine h teneia den exoun ginei tosa pola alla h atmosfera se krataei
capitan Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Από τις προτάσεις σας, είδα Battlestar Galactica (έλιωσα), Solaris (του Tarkofsky- πάρολο αργό σε ρυθμό έχει κάτι που σε κρατάει συνεχώς και δε τη βαριέσαι), Sunshine (ωραίο). Τώρα σε στυλ Σταρ Τρεκ και τα συναφή θέλω να τα αποφύγω. Σειρά έχει τo Dark City!
AzaZyL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Φίλε δες οπωσδήποτε το Star Trek First Contact. Eίναι εργάρα.. Θα φας μετά κόλλημα με το TNG...
Exoskeletor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 azazyl gia na doume.. tha tou rikso mia matia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.