Doom Δημοσ. 12 Ιουλίου 2002 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2002 Mhpos 3erete thn karta ths PixelView thn PlayTV XP einai tv/radio tuner me remote... Loipon sto software pou dinei den exei pou8ena ru8miseis gia Ellada exei ta panta ektos apo thn xwra mas. Epele3a olous tous sundiasmous PAL kai den leei na dei3ei kati mono xionia kai tipota allo. Merikes fores pianei to ET3 alla aspromauro me polla xionia. Ti lete na fteei? exei kanenas antimetopisei tetoio problhma me authn thn karta? Me exei 3enerwsei... polu..
Blue_Guardian Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Dokimase PAL-N 3ana. To kalytero einai na breis tis syxnothtes apo kapoio geitona kai na tis baleis manual. An den deis sobarh eikona alla3e programma. Auto bebaia den einai ka8olou eukolh lysh, alla an apokleieis reinstall h akoma kai format...
Stathis21 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 egw exo thin winfast tv2000 XP deluxe an baleis greece ta dixnei ola ble rotisa kai mou eipan oti einai ena bag tis kartas kai oti apla prepei na baleis opoiadipote xora me pal-b. Egw exo hungary kai paizei mia xara. Alla den 3erw giati den pianei kanalia ekanes swsta to scan? Area HUngary pal-b Tv source Antenna Me Auto fine tune kai adaptive Channel Scanning energa.
green_beret Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Κανε αυτο που σου ειπε ο Stathis21 και δεν θα εχεις προβλημα. Προφανως κατι εκανες λαθος με το TV source. Μην βαλεις cable.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 ...ή δοκιμασε το windvr3(κατι το οποιο κανω και γω)
PaDouViRuS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Gio τι είναι το WinDvr3? Software για TV Tuner?(ελπιζώ να μην πέταξα πατάτα... )
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Yeap PaDouViRuS,Software για TV Tuner ειναι και πολυ καλυτερο απο αυτο της καρτας μας:wink: Give it a shot!Απο τοτε που το δοκιμασα,δεν το εχω αγγιξει το αλλο!
PaDouViRuS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Φίλε Gio που ξέρεις ποιο είναι το TV Tuner μου; Έχω της Τerratec το Cinergy 600, κάνει για αυτή την κάρτα; Είναι Freeware? Τέλος, διαφορά στο Capture θα δω; (Χρησιμοποιώ το official software)
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Γραψε λαθος! Νομισα πως εσυ εκανες το post!Δεν ξερω αν κανει για την καρτα σου-φανταζομαι πως ναι-αλλα δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις!Οχι δεν ειναι freeware..
PaDouViRuS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Το κατάλαβα οτι δεν είναι Freeware αλλά ελπίζω να την βρούμε την άκρη... 8) Τώρα το κατεβάζω...
panayiotis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2005 το windvr δουλευει μια χαρα με τη cinergy 600. Εγω παντως δουλευω το fly2000tv,ειναι τελειο στο capture
kakofonixx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Επισης πολυ καλο προγραμμα για τηλεοραση ειναι το DScaler
nzeppos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Έχω την ίδια κάρτα και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έχεις σετάρει κάτι σωστά στην κάρτα ή κάτι έχει πάει στραβά με τους οδηγούς. Οι μαμίσιοι οδηγοί μου είχαν δημιουργήσει ένα κάρο προβλήματα κι έτσι κατέβασα τους btwdmdrvinstaller5.3.8 από http://btwincap.sourceforge.net/download.html και μου έλυσαν αρκετά προβλήματα (ειδικά με το ccdxp). Δοκίμασε το Dscaler σαν εφαρμογή για να δεις τηλεόραση, στα settings του βάλε την κάρτα σου και στην επιλογή tuner βάλε Philips(Pal) (ή τελοσπάντων ρίξε μια ματιά στην κάρτα να δεις τι tuner έχει πάνω). Ένα από τα PAL B/G θα δουλέψει. Αλλιώς δεν ξέρω τι να πω...
psyduck Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Εχω και εγω Prolink PlayTV Mpeg2.Διαβασα και σε αλλα θεματα Insomnia οτι ειναι καλο να εγκατασταθουν οι BTWINCUP drivers.Πηγα να τους βαλω & εγω αλλα ρωταει ποιο τσιπακι εχει (Κατι Philips,Temic κ.τ.λ);;;Ξερεις κανεις;;;(Εχει 878 chipset αλλα αυτο ειναι ασχετο).Ευχαριστω εκ των προτερων
nzeppos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2005 Τα "Philips,Temic κλπ." που σε ρωτάει δεν είναι το τσιπάκι της κάρτας αλλά το tuner που έχει πάνω. Στη δικιά μου κάρτα τουλάχιστον είναι ένα μεγάλο κουτάκι στην RF έξοδο και λέει πάνω Philips. Νομίζω οι πιο πολλές BT8xx based έχουν Philips. Αναγκαστικά πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην πλακέτα και να δοκιμάσεις διάφορα (PAL!) tuner μέχρι να σου δουλέψει κάποιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.