kSiS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Ειμαι μεταξυ LG 32LC2R και 26LC2R (λογω χωρου κυριως).Τις εχει στο Multirama 498 και 488 αντιστοιχα.Μηπως ειναι τιποτα επιστροφες και ειναι επισκευεασμενες όχι απλά είναι καταργήσιμα μοντέλα. δεν θα βγουν άλλα παρόμοια και θα αντικατασταθούν από άλλα καλύτερα αλλά και ακριβότερα. σχετικά με την τιμή τσέκαρε και στα Εxpert γτ την συγκεκριμένη την δίνουν φθηνότερη.
parkos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Bleeding kai ghosting στα παιχνιδια η και στις ταινιες?Ειναι πολυ εντονο? Βασικα με ενδιαφερει να εχει εστω αξιοπρεπεις επιδοσεις η οθονη.Να "βλεπεται" δηλαδη. Ειμαι μεταξυ LG 32LC2R και 26LC2R (λογω χωρου κυριως).Τις εχει στο Multirama 498 και 488 αντιστοιχα.Μηπως ειναι τιποτα επιστροφες και ειναι επισκευεασμενες?Μηπως μπορεις να μου πει τις διαστασεις της 32αρας? σαν Tv "βλεπεται" (βλεπεται σκετο), σαν μονιτορ δεν την εχω δοκιμασει αλλα νομιζω απο κοντα θα φαινονται πιο εντονα τα μειονεκτηματα της μεγεθος Πλατος-Υψος-Βαθος 811mm-630mm(με τη βαση)-235mm οχι δεν ειναι επιστροφες, απλα παλιωσε.. ηδη το καινουριο που κυκλοφορει εχει και σκληρο δισκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.