master2 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 endiaferomai n agoraso afto to modelo LG 32LC2R.an to xei kapoios h opoios kserei as mou pei tin gnomi tou
parkos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 ολο για την lg γραφω και θα με ξεχεσ@#ν στο τελος λοιπον εχουμε +in/outs να φανε και οι κοτες (μονο με την αποχετευση δεν συνδεεται) +καλη γωνια θεασης +remote που "βαραει" απο το φεγγαρι (τωρα αυτο μετράει?) με μπολικες ρυθμισεις +τσαμπα τιμη (αυτο μετραει σιγουρα) -πολυ φως ρε φιλε (βλεπεται ανετα και με RayBan) -bleeding + ghosting (συνεπεια του TN panel) -αδυναμος δεκτης (βαλε εσωτερικη κεραια μονο αν νοικιασεις το ρετιρε της ΕΡΤ) η καινουρια εχει και hdd γμτοοοο βασικα για να βλεπει ειδησεις η μανα μου την πηρα .
master2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 ta + pou les eixa dei k go k ithela na tin agoraso(timi,in/out). Ta - den iksera. afto me to pou les me to fos,einai poli enoxlitiko?? Exei k USB?
master2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 ta + pou les eixa dei k go k ithela na tin agoraso(timi,in/out). Ta - den iksera. afto pou les me to fos,einai poli enoxlitiko?? Exei k USB?
kSiS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 εξαρτάται για τι χρήση την θες ? αν την θες για το σπίτι θα σου πρότεινα να πάρεις ένα λίγο πιο εξελιγμένο μοντέλο της LG (32 LC45)(νονίζω) που βγαίνει στα 899 και έχει και ψηφιακό δέκτη και 5000:1 αντίθεση...δηλαδή είναι απλά μίας κλάσης ανώτερη απ την LC2R..Α' έχει και 3 θύρες HDMI ! τώρα αν θέλεις κάτι οικονομικό σε παρόμοια τιμή μπορείς να επιλέξεις και την Philips 32PF5521(ή κάτι τέτοιο)(699?) που είναι ολοκαίνουρια, με υψηλότερη αντίθεση 4000:1 και εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο στο Design. USB δν έχει καμία απ αυτές.
master2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 psaxnomai gia 32'' kai arxika mou eixe kanei entiposi i LG pou anafero prin... logo timis kai sindeseon pou xei... M endiaferei pio poli gia tainies, oxi games...diatheto mexri 650e.psaxnontas eida ti sony bravia KDL-32U2000 i opoia exei k ensomatomeno psifiako dekti.Tin exei kapoios na mou pei tin gnomi tou? http://www.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=KDL-32U2000&site=odw_el_GR&pageType=TechnicalSpecs&imageType=Main&category=TVP+LCD+TV#tab
kSiS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 είναι και αυτή ακρετά καλή αλλά μην κάνεις το λάθος και την πάρεις. ψάξε την 32U2530 που βγήκε αυτό τον μήνα....είναι στην ίδια τιμή. πάντως η προηγούμενη λογικά θα πέσει η τιμή της αφού είναι μοντέλο για κατάργηση.
trojan21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 makria apo sony psaxe samsung exi tn kaliteri timi apodosi etsi kai allios i sony xrisimopi apo samsung,den ixe vgali eos kai kana 3 i 4 mino antithesi pano apo 3000 tora eftase esios 8000...me 900 euro , ego pira proxtes me 600 apo kotsovolo ....
master2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Samsung 32' LE32S62B pires?? tin exo dei k afti, alla logo psifiakou dekti kollisa me ti sony... ti entiposeis exeis? kali eikona? den exei psifiako dekti afti etsi?
parkos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 πηγα και την ειδα σε φιλο...και ειναι καλυτερη η σαμ καλυτερο κοντραστ και μαυρο... δεν ειδα διαφορα στην κινηση (αυτο με εκνευριζει περισσοτερο στην lg) το μενου μ'εκνευρισε λιγο ...εχω συνηθισει απο την lg φαινεται
trojan21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 min kolas se psifiako dekti tis sony ,to montelo ine le32n71b,o monadikos stahmos pu ekpempi hd ready ine o skai!! exi apistefta xaraktiristika xepernai poles sony lkai me 600 2 hdmi card reader ktl 6000 antithesi !!
master2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 telika agorasa simera to proi tin Samsung LE 32R86B.Ap tis kaliteres poiotites eikonas pou xo dei.oraio design,psifiako dekti,3 hdmi,optiki ina,... koumpia afis pano stin tv k polla alla... stoixise ligo parapano alla aksizei.i sony pou elega prin eixe xalia eikona,ap tis xeiroteres anamesa se kamia 40aria tv pou eida
kSiS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Οι τηλεορασεις Samsung δίνουν Dynamic Contrast ενώ όλων των υπολοίπων τηλεοράσεων είναι Real. Αυτό έχει διαφορά. απ'ότι ξέρω το Dynamic δεν είναι σταθερό και δν σου αποδίδει το μέγιστο παρα μόνο σε εικόνα(επειδή δν υπάρχει κίνηση).
parkos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 το ξερω οτι ειναι κουλο αλλα το παραθετω μηπως και το χρειαστει κανεις κατα λαθος βρηκα το service menu για την LG 32LC2R... (ειδες αμα βαριεται κανεις..:wink:) -απλα παταμε ταυτοχρονα τα πληκτρα menu στο remote και στην ιδια την τιβι για μερικα ~6sec -αν πατησουμε μονο το ενα για 3 sec ζηταει pass το οποιο δεν γνωριζω (δοκιμασα απο 0000-0100.. για οσους δεν καταλαβαινουν τι σημαινει βαριεμαι :razz:) αν κατα λαθος κανετε αλλαγες που δεν καταλαβατε ντουνοτ πανννικ στο οπτιον 1 η 2 δεν θυμαμαι εχει factory settings... ..ωραια το πατησατε και αυτο..τωρα ξαναπεραστε ολα τα καναλια και τα setting που ειχατε πριν (το %$#@%! μου):arrow:
nikos papas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 ολο για την lg γραφω και θα με ξεχεσ@#ν στο τελοςλοιπον εχουμε +in/outs να φανε και οι κοτες (μονο με την αποχετευση δεν συνδεεται) +καλη γωνια θεασης +remote που "βαραει" απο το φεγγαρι (τωρα αυτο μετράει?) με μπολικες ρυθμισεις +τσαμπα τιμη (αυτο μετραει σιγουρα) -πολυ φως ρε φιλε (βλεπεται ανετα και με RayBan) -bleeding + ghosting (συνεπεια του TN panel) -αδυναμος δεκτης (βαλε εσωτερικη κεραια μονο αν νοικιασεις το ρετιρε της ΕΡΤ) η καινουρια εχει και hdd γμτοοοο Bleeding kai ghosting στα παιχνιδια η και στις ταινιες?Ειναι πολυ εντονο? Βασικα με ενδιαφερει να εχει εστω αξιοπρεπεις επιδοσεις η οθονη.Να "βλεπεται" δηλαδη. Ειμαι μεταξυ LG 32LC2R και 26LC2R (λογω χωρου κυριως).Τις εχει στο Multirama 498 και 488 αντιστοιχα.Μηπως ειναι τιποτα επιστροφες και ειναι επισκευεασμενες?Μηπως μπορεις να μου πει τις διαστασεις της 32αρας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.