ex3Lmei Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα παιδιά!! Έχω κάνει ενσωμάτωση υποτίτλων με το virtualDub σε avi αρχείο και όλα πήγαν καλά....Όμως όταν το έβαλα στο WinAvi για την δημιουργία DVD, ο ήχος πάει πιο μπροστά από τους υπότιτλους και την εικόνα....Ξέρετε τι μπορεί να φταίει??? Ευχαριστώ
dimmis33 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα παιδιά!! Έχω κάνει ενσωμάτωση υποτίτλων με το virtualDub σε avi αρχείο και όλα πήγαν καλά....Όμως όταν το έβαλα στο WinAvi για την δημιουργία DVD, ο ήχος πάει πιο μπροστά από τους υπότιτλους και την εικόνα....Ξέρετε τι μπορεί να φταίει??? Ευχαριστώ πρωτον θα πρεπει η ταινια που κατεβασες και οι υποτιτλοι να ειναι το ιδιο, π.χ: axxo torrent η ταινια το ιδιο και οι υποτιτλοι.
ex3Lmei Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Τους υπότιτλους έφτιαξα πρώτα με το virtualDub και βγήκε σωστή η ταινία...Το πρόβλημά μου όπως αναφέρω και στο πρώτο post είναι με το winAvi από avi για να το κάνω DVD....Εκεί μου τα χάλασε!
ex3Lmei Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δοκίμασα και με το πρόγραμμα Avi2DVD και είχε το ίδιο αποτέλεσμα!!!
ex3Lmei Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Κάθε σκέψη είναι σεβαστή....και ας μην το ξέρει....)
ex3Lmei Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Το έκανα και με το convertxtoDvD αλλά μάταια!! Όλο τα ίδια πράγματα....Δεν συγχρονίζει τον ήχο... Τι μπορεί να φταίει??
Death_In_Paradise Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 οταν παιζει στο pc, είναι εντάξει? υπότιτλοι/ήχος?
rallis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Την εχω πατησει κι εγώ και κατέληξα στο γεγονός οτι μάλλον έφταιγαν οι codecs που χρησιμοποιούσα.Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά νομίζω οτι το έφτιαξα με το να βγάλω όλα τα πακέτα codecs που είχα και να βάζω έναν ένα από το μηδέν τους codecs μέχρι να βρώ τον κατάλληλο.Αν κάποιος ξέρει κάποια άλλη λύση ας προτείνει γιατί το θέμα είναι από τα κουφά και δεν είμαι ούτε κι εγω σίγουρος αν θα λυθεί όπως προτείνω.
ex3Lmei Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 οταν παιζει στο pc, είναι εντάξει? υπότιτλοι/ήχος? Επί την ευκαιρία να σας πω πως ακόμα δεν το έχω αντιγράψει σε DVD...Απλά το αποθηκεύω στο σκληρό μου για να δω αν το εγραψε καλά. Να μην πάει και κανα δισκάκι περίπατω.... Τα υπόλοιπα τα έχω πει στο πρώτο post.
ex3Lmei Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Την εχω πατησει κι εγώ και κατέληξα στο γεγονός οτι μάλλον έφταιγαν οι codecs που χρησιμοποιούσα.Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά νομίζω οτι το έφτιαξα με το να βγάλω όλα τα πακέτα codecs που είχα και να βάζω έναν ένα από το μηδέν τους codecs μέχρι να βρώ τον κατάλληλο.Αν κάποιος ξέρει κάποια άλλη λύση ας προτείνει γιατί το θέμα είναι από τα κουφά και δεν είμαι ούτε κι εγω σίγουρος αν θα λυθεί όπως προτείνω. Από codecs έχω βάλει το DivX πακέτο... Το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει είναι να κάνω την μετατροπή σε DVD με άλλη ταινία...Γιατί βάζω την συγκεκριμένη κάθε φορά...
rallis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Το πιο πιθανό είναι κάποια άλλη ταινία να στην μετατρέπει κανονικά γιατί θα προκειται για άλλου τύπου αρχείο με άλλο codec.Σε αντίθετη πέρίπτωση έχουμε μεγάλο πρόβλημα....
ex3Lmei Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Σε αντίθετη πέρίπτωση έχουμε μεγάλο πρόβλημα.... Δηλαδή??? Πρόβλημα έχω!! Το μεγάλο με απασχολεί ιδιαίτερα..:?
ex3Lmei Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Τελικά το πρόβλημα ήταν στην ταίνια και όχι το πρόγραμμα WinAvi ...Το έκανα σωστά με το WinAvi βάζοντας μια άλλη ταινία. Μικρό το κακό μου. Πάντως απ' ότι παρατήρησα τώρα, για DVD authoring ένας ακόμη παράγοντας είναι και η ποιότητα της ταινίας που έχεις κατεβάσει και ας είναι DVDrip..Παρατήρησα τετραγωνισμούς στην εικόνα στην μετατροπή της με το WinAvi που παρότι είναι DVDrip την είκονα την βρήκα άθλια και αυτό μου φαίνεται το χειροτερεύει και με την μετατροπή της σε DVD . Έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον ας με διαψεύσει αν δεν σκέφτομαι σωστά από κάποιον που είναι έμπειρος σε αυτά..
rallis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Νομίζω οτι δεν με καταλαβες...Η άποψή μου είναι οτι φταίει ο συνδυασμός της συγκεκριμένης ταινίας με τους codecs που έχεις εγκαταστημένους στο κομπιούτερ σου.Το αναμενόμενο -για μένα πάντα μιλάω-ήταν δοκιμάζοντας με κάποια άλλη ταινία να δουλέψει η μετατροπή κανονικά, επειδή θα μιλάγαμε για άλλου τύπου αρχείο-codec!Θα είχες μεγάλο πρόβλημα αν δεν μπορούσες να μετατρέψεις καμία ταινία!Τέλος πάντων αφού όπως κατάλαβα αποφάσισες να το παρατήσεις το θέμα με τη συγκεκριμένη ταινία , τέλος καλό όλα καλα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.