Luxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2007 den nomizo ki ego oti mporeis na to pareis me xp !!einai proegkatesthmena ta vista mesa kai otan to anoixeis epilegeis thn glossa pou theleis !! eidika sta kainouria me tous santa rosa kai tis kartes me dx10 parousiazontai arketes asumvatothtes me ta xp !!Kai egw laptop me vista eixa, alla ekana ka8ari egkatastasi twn xp kai h direct katevike stin 9i version, xwris na exw provlimata. Anti8etws to laptop paei pio grhgora kai den kollaei..
seventh_son Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 to plaisio de sto kanei giati poli apla den epemvainei se kanena laptop para mono sta turbox. to kaneis monos sou an thes. ego to kana se ena laptopaki tis lg kai pragmatika petaei. eggiisi? giati na ti xaseis? sto finale de tous zitas na se kalipsoun sto software ... sto hardware tous zitas kalipsi. pantos ekei pou me vista sernotan, to laptopaki me ta xp paei sfaira.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 to plaisio de sto kanei giati poli apla den epemvainei se kanena laptop para mono sta turbox. σωστα! ετσι ειναι η πολιτικη στους φορητους,τους επωνημους,δεν μπορεις να αλλαξεις το λειτουργικο
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 σωστα! ετσι ειναι η πολιτικη στους φορητους,τους επωνημους,δεν μπορεις να αλλαξεις το λειτουργικο Μονος σου μπορεις...Εγω το εχω κανει σε Acer.
tolis_01 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Προφανως το Πλαισιο δεν μπορει να στο αλλαξει γιατι....πρεπει να χρησιμοποιησει το λαπτοπ για να το κανει αυτο. Το λαπτοπ το οποιο υποτιθεται οτι παιρνεις καινουριο/σφραγισμενο. Μονος σου κανεις οτι θες, με την προυποθεση οτι εχεις βρει ολους τους απαραιτητους drivers. Προφανως η εγγυηση δεν χανεται (δηλαδη αμα βαλεις linux θα σε βαλουν να πληρωσεις και προστιμο? )
firewalker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Προφανως η εγγυηση δεν χανεται (δηλαδη αμα βαλεις linux θα σε βαλουν να πληρωσεις και προστιμο? ) Ακριβώς! Απλώς η εταιρία σου λέει ότι αυτά που έχει θα δουλεύουν σίγουρα με το λειτουργικό που έχει περασμένο. Αν τώρα κάτι χαλάσει στο αλλάζουν. Στο κάτω κάτω κρατάς το προεγκατεστημένο λειτουργικό "παρθένο" και "παίζεις" σε άλλο partition. Εγώ σε ένα φίλο μου που δεν ήθελε τα Ελληνικά Windows αλλά φοβόταν για την εγγύηση του έκανα ένα Image την εργοστασιακή εγκατάσταση έφτιαξα νέο partition (ίσα που να χωράει) και την επανέφερα. Δεν έσβησα όμως το κρυφό partition της εταιρίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.