murcielago580 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Mπορει καποιος σας παρακαλω να μου προτεινει καποιο προγραμμα για να ενσωματωνω υποτιτλους σε αρχειο avi.Δηλαδη εχω το αρχειο avi kai se srt τους υποτιτλους και θελω να τους ενσωματωσω χωρις να αλλαξει μορφη η ταινια αλλα να παραμεινει avi.
makisg6 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Μπορεί να γίνει με το Virtualdubmod χρησιμοποιώντας το φίλτρο TextSub για να ενσωματώσεις τους υπότιτλους ή πιο εύκολα χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.html χωρίς να κάνεις reencording. Δες εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145488 και εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128763
nassospatrik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2007 καλημερα παιδια.ψαχνω να βρω μια ξενη ταινια οπου εκαναν ανακωχη οι γερμανοι με τους συμμαχους αν δεν κανω λαθος για τα Χριστουγεννα και μετα συνεχισαν να πολεμουν. Ευχαριστω , Νασος
antreaslam Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 καλημερα παιδια.ψαχνω να βρω μια ξενη ταινια οπου εκαναν ανακωχη οι γερμανοι με τους συμμαχους αν δεν κανω λαθος για τα Χριστουγεννα και μετα συνεχισαν να πολεμουν. Ευχαριστω , Νασος θα μπορούσες να βρεις πάντως και εντελώς πιο άσχετο τόπικ για να το ποστάρεις αυτό βρε νάσο! πχ...στο " δεν μπουτάρει το πι σι μου, έχω πάθει εγκεφαλικό"!!!! Φιλικά τελείως,μια που είσαι καινούργιος!!! καλώς ήρθες!
dimitris2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 καλημερα παιδια.ψαχνω να βρω μια ξενη ταινια οπου εκαναν ανακωχη οι γερμανοι με τους συμμαχους αν δεν κανω λαθος για τα Χριστουγεννα και μετα συνεχισαν να πολεμουν. Ευχαριστω , Νασος φιλε νασο, καλωσηλθες καταρχας το ποστ σου επρεπε να το βαλεις στην κατηγορια κινηματογραφος και οχι στο dixv ποσο μαλλον σε thread το οποιο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ζητας. τελος παντων η ταινια που ζητας ειναι η Joyeux Noël και καποιος mod ας μεταφερει το θεμα σε ενα νεο thread8-)
ErrOr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Guys έχω το εξής πρόβλημα. Θέλω να παίξω κάποιες ταινίες *.avi με *.srt υπότιτλους στο standalone dvd player μου.Όλα καλά! πήρα ένα φθηνιάρικο ΙQ DivX DVD Player και τα παίζει μία χαρά,αλλά όταν πάω να παίξω τις ίδιες ταινίες στο DVD Player του φίλου μου Pioneer XV-DV240 ενώ τα αναγνωρίζει κανονικά σαν MPEG4 και τις παίζει τις ταινίες,τους υπότιτλους τους διαβάζει έτσι "@$@S????$$%^&" και διαβάζει σωστά μόνο τα greeklish και τους αριθμούς. Από το setup του DVDplayer έχει επιλεγμένους ελληνικούς subs el-0512. Πως θα γίνει να παίξει σωστά τους υπότιτλους?καμμιά ιδέα κανείς?
accipio Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2007 Ίσως να δει σωστά τα ελληνικά αν βρει τροποποιημένο firmware για το Pioneer. Διαφορετικά δε γίνεται τίποτα με τα srt, αλαμπουρνέζικα θα φαίνονται τα ελληνικά, εφόσον δεν αλλάζουν από το τηλεχειριστήριο. Μια λύση υπάρχει αν το Pioneer υποστηρίζει υπότιτλους idx+sub (στην ουσία πρόκειται για υπότιτλους σε μορφή εικόνων, όχι δηλ. κείμενο). Μπορείς να μετατρέψεις κάποιον srt υπότιτλο σε idx+sub (2 αρχεία) με το Text2VobSub και να δοκιμάσεις. Διαφορετικά είτε ενσωματώνει τους υπότιτλους στο avi είτε μετατρέπει το avi σε dvd.
drosos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 hi guys, kserei kaneis pou mporo na vro subs gia 21 jump street?
spxavales Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Error file mou eixa to idio provlhma me sena...exw to dvd pou anefers to pioneer...O monos tropos gia na deis mia tainia sto dvd ayto einai... NA ENSWMATWSEIS TOUS YPOTITLOUS
ErrOr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2007 ευχαριστώ για τα replies παιδιά. Βασικά το Text2VobSub το χρησιμοποίησα και δεν κατάλαβα τι γίνεται!ενώ τα κάνω όλα σωστά όπως δείχνει στην σελίδα,κάνω load *.avi και load *.srt και στο τέλος μου βγάζει το μήνυμα http://www.trustfm.net/divx/Guides/13%20Add%20Subs%20To%20Avi%20for%20Standalone%20DivX%20Players%20Guide/avisub11.gif Το θέμα είναι ότι μου φτιάχνει ένα νέο *.avi / *.divx αρχείο και ένα αρχείο bmptosubx.log (το οποίο αναφέρει κάποια *.bmp τα οποία δημιουργέι μέσα στο c:\tmp99) αλλά υπότιτλους δεν βλέπω! Για ενσωμάτωση υποτίτλων κανένα πρόγραμμα? Το Virtualdubmod πήγα να το χρησιμοποιήσω αλλά το TextSub δεν το βρήκα πουθενά στο μενού του Virtualdubmod.Θέλω ένα προγραμματάκι όσο ποιο εύκολο και γρήγορο γίνεται.
kastel Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 ευχαριστώ για τα replies παιδιά.Βασικά το Text2VobSub το χρησιμοποίησα και δεν κατάλαβα τι γίνεται!ενώ τα κάνω όλα σωστά όπως δείχνει στην σελίδα,κάνω load *.avi και load *.srt και στο τέλος μου βγάζει το μήνυμα http://www.trustfm.net/divx/Guides/13%20Add%20Subs%20To%20Avi%20for%20Standalone%20DivX%20Players%20Guide/avisub11.gif Το θέμα είναι ότι μου φτιάχνει ένα νέο *.avi / *.divx αρχείο και ένα αρχείο bmptosubx.log (το οποίο αναφέρει κάποια *.bmp τα οποία δημιουργέι μέσα στο c:\tmp99) αλλά υπότιτλους δεν βλέπω! Για ενσωμάτωση υποτίτλων κανένα πρόγραμμα? Το Virtualdubmod πήγα να το χρησιμοποιήσω αλλά το TextSub δεν το βρήκα πουθενά στο μενού του Virtualdubmod.Θέλω ένα προγραμματάκι όσο ποιο εύκολο και γρήγορο γίνεται. Το φίλτρο TextSub δεν είναι στη database του προγράμματος και θα πρέπει να το φορτώσεις manual. Ενσωμάτωση υποτίτλων εκτός από το VirtualDub μπορείς να κάνεις και με το WinAvi Video Converter. Δες τους οδηγούς "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ VIRTUALDUB" και "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER", από εδώ: www.kastel.gr. Από το ίδιο site (στα Downloads) θα βρεις και το TextSub (στον παραπάνω οδηγό με το VirtualDub θα δεις πως εισάγεται και χρησιμοποιήτε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.