tsabukalis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Έχω επικοινωνίσει με έναν GM Klaus (από ncsoft tabula rasa support team). Aυτός με παρέπεμψε στο πρόγραμμα PingPlotter (http://www.pingplotter.com). Τσέκαρα τις ΙP "206.127.147.196" , "216.107.248.131" and "216.107.244.7" και με είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον ΙSP μου. Επικοινώνησα με [email protected] και λένε ότι: "Σε συνέχεια του μηνύματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι ανωτέρω ΙΡ διευθύνσεις καθώς και το gateway r02.frf02.pccwbtn.net με ΙΡ 80.81.192.50 δε διαχειρίζονται από εμάς. Για περαιτέρω πληροφορίες θα χρειαστεί να απευθυνθείτε με τους διαχειριστές των δικτύων που ανήκουν οι εν λόγω ΙΡ." Επίσης μίλησα με support team από PingPlotter και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιος φταίει ΟΤΕnet ή ncsoft? Τέλος ένα φιλαράκι μου με forthnet επίσης έχει πρόβλημα με τις συγκεκριμμένες IP. Κάνοντας ένα τεστ και αυτός μου είπε πως η διαδρομή κόβεται στη μέση σε ένα μηχάνημα με ΙP 62.154.17.18. τσιμέντο να γίνει....
kozax Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Mou leei oti den yparxei ayto to onoma. Tecpa, to diko mou einai Stelios Kozax kane me add kai ta leme!
chek2fire Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Πολλές φορές αν πας να προσθέσεις κάποιον στα friend και δεν είναι online σου βγάζει ότι αυτό το όνομα δεν υπάρχει.Θα σε κάνω add.Eπειδή λόγο δουλειάς και withcher:P μάλλον δεν θα παίζω αρκετά γράψε και κάποια ονόματα από το ελληνικό clan να σε κάνουν invite panoukla teacher
raven3x7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Έχω επικοινωνίσει με έναν GM Klaus (από ncsoft tabula rasa support team). Aυτός με παρέπεμψε στο πρόγραμμα PingPlotter (www.pingplotter.com). Τσέκαρα τις ΙP "206.127.147.196" , "216.107.248.131" and "216.107.244.7" και με είπε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον ΙSP μου. Επικοινώνησα με [email protected] και λένε ότι: "Σε συνέχεια του μηνύματός σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι ανωτέρω ΙΡ διευθύνσεις καθώς και το gateway r02.frf02.pccwbtn.net με ΙΡ 80.81.192.50 δε διαχειρίζονται από εμάς. Για περαιτέρω πληροφορίες θα χρειαστεί να απευθυνθείτε με τους διαχειριστές των δικτύων που ανήκουν οι εν λόγω ΙΡ." Επίσης μίλησα με support team από PingPlotter και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιος φταίει ΟΤΕnet ή ncsoft? Τέλος ένα φιλαράκι μου με forthnet επίσης έχει πρόβλημα με τις συγκεκριμμένες IP. Κάνοντας ένα τεστ και αυτός μου είπε πως η διαδρομή κόβεται στη μέση σε ένα μηχάνημα με ΙP 62.154.17.18. τσιμέντο να γίνει.... H Οτενετ φταιει. Eγω πηρα μια Netkey προσωρινά και τωρα ολα μια χαρα. Περιμενω και 2play οποτε δεν προκειται να ασχοληθω με την παρτη τους. Παντος το γελοίο ειναι οτι το διαφημιζουν κιολας το παιχνίδι.
kozax Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 thnx! btw eimai hdh se ayto to clan ...tecp ta leme sto paixnidi
pj2501 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 diavasas ola ta post kai me apasxolise to provlima me thn otenet.ephdei eime katoxos tis otenet den thelo na agoraso to paixnidi kai namhn mporo na to pekso.Mipos exoume kana neo an diorthothike to prob tou laG?kai akoma mia erwthsh to susthma mou einai kapos palio kai den ksero an to trexei to game me sevasto fps.an kapios kserei as mou pei, to spec tou systhmatos mou einai P4 2,8 Ghz -1G ram-ATI 1600 512mb.
raven3x7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 το nick μου εινα Cyrus Disharmonic BTW @pj2501 ναι ακομα υπαρχει προβλημα με πΟΤΕΝΕΤ απ'οσο ξερω
chek2fire Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Βάλε τα ονόματα που γράφω στα friend σου να σε κάνουν invite.
chek2fire Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Mόλις έκανα cancel το account μου.Καλό το παιχνίδι δεν λέω αλλά δυστηχώς δεν έχει να προσθέσει τίποτα νέο στο είδος.Απλό gameplay που περιορίζετε σε ότι κάνουν και τα άλλα mmorpg.Δλδ το να σκοτώνεις mob μέχρι τελικής βαρεμάρας.Καλό για να παίζεις κανα μήνα έτσι αλλά από ένα σημείο και μετά καταντάει κουραστικό.Παντως για μένα αξίζει κάποιος να το δει.
pj2501 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Mολις αγορασα το παιχνιδι παω να κανω account και μοθ ζηταει να πληρωσω στο τελος με καρτα χρονου η πιστωτικη!μηπως δε κανω κατι σωστα?νομιζα πωσ μπορεις να παιξεις τον ενα μηνα που σου δινει μαζι με την αγορα....ξερει κανεις?
chek2fire Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Παίζεις ένα μήνα όντος τζάμπα αλλά πάντα αυτά τα παιχνίδια για να ενεργοποιηθούν σου ζητάνε και έναν άριθμο πιστωτικής.Τώρα αν θα ανανεώσεις την συνδρομή πέρα από τον ένα μήνα έιναι στο χέρι σου και γίνετε μέσα από την διαχείριση του account σου.
pj2501 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 το ονομα μου in game ειναι john Fystikis οπιος θελει ας κανει pm
illu5i0n Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Αν καποιος θέλει ένα 3 day trial, ας γράψει το mail του (εδώ ή σε pm) να του στείλω invite. μιας και δίνεις invites...δώσε και ένα σε μένα σε παρακαλώ [email protected]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.