jesE Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2007 δύο 3-day trials ακόμα. Για αυτόν τον μήνα τουλάχιστον. Άν ενδιαφέρεται κάποιος ένα mail εδώ ή σε pm.
tsabukalis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2007 Όμορφο παιχνίδι αλλά πολύ lag στα περισσότερα σημεία με αποτέλεσμα να ψωφάει ο χαρακτήρας. Μόνο στα instances πάει τέλεια.
raven3x7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Και γω εχω lag και απο ingame συζητηση παιζει να εχει προβλημα η Οτενετ. Αν καποιος βρηκε καμία λυση ας ποσταρει.
chek2fire Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Eγω δεν έχω τόσο τραγικό μπορώ και παίζω σχετικά καλά.Λίγο στις πόλεις ζορίζετε.Εχετε δοκιμάσει να παίξετε σε low dis?
raven3x7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2007 low dis? perioxh me low load ennoeis? An auto ennoeis exw dokimasei xwris apotelesma. Einai ligo periergo yparxoun stigmes pou paei mia xara opws shmera to prwi 50-100ms enw to apogeuma htan 5000-200000. Nai kala to diavases 200000
tsabukalis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Απλά από περιέργια υπάρχει κανείς που χρησιμοποιεί ΟΤΕnet και δεν έχει πρόβλημα με lag? ;Aλλοι με HOL και Forthnet πώς τα πάνε? Μήπως έχουν μπλοκάρει κάποια ports και δεν συχρονίζεται ο ΙSP με τον server του Tabula?
chek2fire Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Μια χαρά παίζω αν και σύστημα μου είναι τούμπανο γιαυτό μάλλον δεν έχω προβλήματα.Ρε παιδία που είναι ολοι οι έλληνες ακόμα να βρω κάποιον
isspro Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 τι λεει σαν παιχνιδι, τηνπαλευει? για να κινηθω αν ειναι...
chek2fire Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Eμένα μου αρέσει.Μια χαρά είναι μέχρι να βγεί τίποτα καλήτερο
jesE Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Απλά από περιέργια υπάρχει κανείς που χρησιμοποιεί ΟΤΕnet και δεν έχει πρόβλημα με lag? ;Aλλοι με HOL και Forthnet πώς τα πάνε? Μήπως έχουν μπλοκάρει κάποια ports και δεν συχρονίζεται ο ΙSP με τον server του Tabula? Υπάρχει κάποιος? Εχω και εγω πρόβλημα με lag. Otenet επίσης.
cybernouris Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 paidia akrivos to idio provlima edo. milisa me otenet kai o tupos ekane ton kinezo. i katastasi einai tragiki pantos, etsi to paixnidi den paizetai kai einai krima giati fainetai polu kalo. isos an oloi emeis pou exoume otenet kai auto to provlima tous prizame ligo... ksero oti de tha ginei tpt, alla den exo kai se ti allo na elpizo. eimai patra kai distixos egklovismenos ston ote...
chek2fire Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 με forthnet εδω και δεν έχω κάποιο πρόβλημα εκτός αν βρεθώ σε κάποια μεγάλη πόλη.Διαβάζω γενικά πάντως στo local channel που έχουν μερικοί πρόβλημα με lag.Μήπως θα βοηθούσε να ζητάγατε και τεχνική υποστίριξη από την ncsoft ? Πάντως το game είναι φοβερό.Παίζω κάθε μέρα και το ευχαριστιέμαι αφάνταστα.Και τα quest του έχουν αρκετό ενδιαφέρων μερικά μια και ξεφεύγουν από το καθιερωμένα. Πάντως ακόμα να βρώ κάποιον Ελληνα και κάποιο Ελληνικό clan.Σε ποιον server παίζετε και πείτε κανα name να σας βάλω στα friend.Δεν μπορώ να παίζω με ξένους...
kozax Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Gia sas paidia. Prwth m fora sto forum! lpn...ayrio 8a parw to tabula rasa mias k dn yprxei kanena allo a3io mmo pou n mn exw p3ei:p Giayto 8a h8ela n m peite se poion server na bw k an pzei n m steilete ena PM t onoma sas na sas knw add st game. thnx!
chek2fire Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μπές στον europe server και κάνεμε add στο έχω το όνομα vakhos dionissos η στα friend θα βάλεις απλά dionissos.Eίμαι και σε ελληνικό clan με 50 άτομα θα τους πω να σε βάλουν μέσα.Πές μου και εσύ το name σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.