Skia11 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Μάλλον θα το τσιμπήσω σε λίγο μετά τη δουλειά, ελπίζω να μην κάνω μλκια.
chek2fire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Το game νομίζω είναι πολύ καλό για κάποιον που έχει βαρεθεί τα υπόλοιπα mmorpg.Μπορεί να μην φέρνει καμία επανάσταση στον χώρο αλλά είναι άψογο game.Πανέμορφα γραφικά και πολύ καλό performance,πολλά quest αλλά και άπειρο grinding και looting για όποιον το θέλει και με όλα τα κλασικά που θα βρεί κάποιος στα παιχνίδια του είδους.Από τι φένετε θα παίξω κατι μήνες μέχρι να βγεί κάτι καλύτερο
chek2fire Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Νομίζω ότι το game είναι φοβερό και είχα καιρό να κολήσω έτσι με mmorpg αν και έχω παίξει άπειρα.Σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσε στην μέση μια συνεχόμενης μάχης και έτσι αποκτάει και το grindig άλλο νόημα και δεν το βαριέσε ποτέ.Ακόμα και οι πόλεις μπορεί να πέσουν στα χέρια των εξωγήινων και θα πρέπει να τις ανακαταλάβεις για να μπορείς να μπεις μέσα.Και τα instance του έχουν αρκετό ενδιαφέρων και δεν μοιάζουν με ότι έχουμε δει σε παιχνίδια του είδους.Πολύ καλή δουλειά.Βρήκα το game που θα βγάλω τον χειμώνα
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 -Orcs έχει? -ΟΧΙ! -Απορρίπτεται Άντε άντε να ανεβαίνει ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών να βλέπουμε καλύτερα αποτελέσματα.
chek2fire Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Οχι αλλά έχει Bane είναι πιο όμορφα από τα orc έχουν και διαστημόπλοια.
jesE Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Το πιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του game νομίζω είναι τα shooter στοιχεία του. Αντί για το κλασσικό "point and click", (click στο mob, πχ F2 που ειναι το εκάστοτε skill, F4 - pick up και όπα) έχει ανελέητο πιστολίδι. ΥΓ.1. Πολλοί Έλληνες παίχτες! Μια Ελληνική clan ισχυρίζεται οτι είναι η πρώτη του παιχνιδιού! Δεν θυμάμαι όνομα τώρα..
darkarax Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Pedes to tsimpisa kai ego .. Mipos xerei kaneis server names me ellines i kati xrisimo gia noobie san kai mena ?? An nai peite prin mpo se kana xemparko server !!! P.S 400+ Mb gia update .. eleos
Paliouras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 xerei kaneis pou tha brw kana trial na dw an axizei prwtou to tsimphsw kai egw?
chek2fire Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Ενας server υπάρχει για την ευρώπη έλα εκεί.Τrial δεν έχει βγει ακόμα.
telegamesvg Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 P.S 400+ Mb gia update .. eleos Στο WoW το 2.3.0 update ειναι "μόνο" 871mb ;-)
chek2fire Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Ο ανώτερος χαβαλές και χάσιμο στο game έιναι να πάς να υπερασπιζεσαι κάποια πολη κατα την επιδρομή των εξωγήινων.Χαμός..Δεν ξέρεις από που να την κάνεις
jesE Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 xerei kaneis pou tha brw kana trial na dw an axizei prwtou to tsimphsw kai egw? Αν καποιος θέλει ένα 3 day trial, ας γράψει το mail του (εδώ ή σε pm) να του στείλω invite.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2007 giati nomizei oti to lineage diavazete line opos grammi kai age opos ilikia. Aftes oi xazomares p exoun ginei moda kai kl .. polu asties re pedia .. Frikipedia FTw .. Failure sto L2? Elipsi efstrofias sta MMO? Diskoli h sigrish? As to poume Lineaids kai ena "NCSoft+MMO sucks" na teliwnoume.... CLAPS*CLAPS! Na dw ti eksipno 8a bgalw egw na lew gia to "Single Player" kai to "Amstrad Rules" gia ta atoma pou lene to LineageII "Laineitz" kai tous Players me Elitismo, tropo kai efstrofia "Kamenous" >_> (Den mporesa..) /Regards /Koritsi..
jesE Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Ενα clan που ξέρω κ ημοιυν για λίγο τις πρώτες μερες στο game λέγεται Fall Of Man. Μάλιστα ισχυρίζονται τα παιδιά πως είναι η πρώτη clan του EU Server παίζωντας απο pre-order! Καλή προσπάθεια σίγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.