Προς το περιεχόμενο

syndesi pc me kithara ilektriki kithara

giannis12584

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η διαφορά των 2ms είναι πάρα πολύ αισθητή. Όσοι έχουν μπεί έστω και μια φορά σε στούντιο να γράψουν, καταλαβαίνουν πώς υπάρχει και δεν είναι "highend-άδικη" ιδιοτροπία.

Τα 2ms στο στούντιο είναι ικανά να σε στείλουν για Lexotanil.

Δημοσ.
Η διαφορά των 2ms είναι πάρα πολύ αισθητή. Όσοι έχουν μπεί έστω και μια φορά σε στούντιο να γράψουν, καταλαβαίνουν πώς υπάρχει και δεν είναι "highend-άδικη" ιδιοτροπία.

Τα 2ms στο στούντιο είναι ικανά να σε στείλουν για Lexotanil.

Each το his own. Εγώ γράφω με max ~7 ms εδώ και χρονια (αρκετά περίπλοκα πράγματα) και το βρίσκω εξαιρετικά ανεκτό. Κάπου στα 15-20 αρχίζω και νιώθω το lag.

Δημοσ.

ok paidia euxaristo kai sorry pou argisa na pantiso...to ekana kai ontos theleis geri karta ixou opos eipe kapios filos...apla tha to xrisimopoio etsi mexri na paro enisxiti...euxaristo..skeftome gia enan marsall 30watt ti lete?exo kai mia protasi gia enan 50watt se kali timi omos to skeftome giati mou eipan pos den tha mporo na paikso me filo mou pou tha exei mikrotero enisxiti..kai kala pos eiai too much o 50aris...gnomes..?

Δημοσ.
Αν 'νιώθεις' την διαφορα 2ms νομίζω έχεις καταφέρει να φτάσεις σε εξυψωμένο στάδιο συνείδησης, zen nirvana.

Η διαφορά φαίνεται στην μίξη που παλεύεις να τα φέρεις για να μην είναι μπάχαλο από θέμα timing.

Και καλό θα είναι να μην είσαι ειρωνικός.

Δημοσ.
Και καλό θα είναι να μην είσαι ειρωνικός.

Με συγχωρείς, ήμουν -και είμαι- της άποψης ότι τα 2ml σε επίπεδο ηχογράφησης, μίξης ή οτιδήποτε άλλο είναι τελείως αμελητέα ποσότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι διαφωνούμε σε αυτό τώρα όχι έτσι για πλακα, αλλα επειδή όντως η εμπειρία σου σου λέει ότι ισχύει το αντίθετο. Αρχικά δεν μπορούσα να το πάρω σοβαρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...