Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ

strong

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalimera palikaria!!

ena filaraki moy moy poylaei enan IBM THINKPAD T30 P4-1.6-1.8/DVD/14"TFT 250 euro!!aksizei na to parw??

ta xaraktiristika toy einai ta eksis!!!

Product Details

* Intel Pentium 4

* 1.8 GHz

* Memory Type - DDR

* 1GB Installed Memory

* HDD Capacity - 40GB

* Optical Drive - DVD

* Floppy Drive - Optional

* Graphic Description - 16MB Video Memory /32 Bit Color

* Viewable Screen Size - 14" TFT

* 10/100 LAN/ 56Kbps Modem/ Wireless

* Expansion Slots - 2 USB, PS2 Mouse/Keyboard, Serial, Printer, Ext. Monitor, PCMCIA, Microphone, Headset/Speaker

* Li-Ion Battery

* US 101 Keyboard, Accupoint

* AC Adapter: Auto Sensing 110-240 Volts

eyxaristw ek ton proteron....

Δημοσ.

mia xara einai h mpataria toy!!to eleksa!!to kako einai oti exei germaniko pliktrologio alla vrika lisi kai gia ayto!!!

nai h vga me xalase ligo!!alla oso gia ton skiro den me xalaei giati exw kai exw 250ari eksoteriko!!

les einai gia 250 euroylakia kala den einai???

Δημοσ.

Μια χαρά μου ακούγεται.

Για browsing και για office είναι υπέραρκετό.

Και τα Thinkpad είναι σκυλιά.

Μόνο τα πληκτρολόγια τους (σε διάταξη) είναι λίγο διαφορετικά.

Δημοσ.

oxi re pedia ti eggihsh!!

apo germania to ferane!!egw gia net to 8elw kai gia doyleies office opos eipate parapanw!!!

to kako einai oti den exei tsadoyla kai 8a xriastei na parw.... :P

Δημοσ.

250 πολλά δεν είναι ρε παιδιά?Με 230 ακόμα παίρνει καινούριο ACER TRAVELMATE 2493WLMI VISTA M430 512MB 80GB...δν το λέω φυσικά γ να πάρει το acer,ξεφεύγει η τιμή κατα πολύ απο αυτά που έχει υπολογίσει.Το λέω γ να δεί λίγο τις τιμές της αγοράς...

προτείνω να ψάξεις λίγο στις αγγελίες,ή στο σκρούτζ...αν κ όντως με τα μετ/μένα δν ξέρεις τι παίζει...γι αυτό καλό είναι να πάρεις λάπτοπ με 3-τουλάχιστον μήνες εγγύηση ακόμα(επίσης καλό είναι να βρείς εταιρία με καλό service)!

Δημοσ.

dikaio exei file moy!!

alla ayti thn stigmh den dia8etw alla tosa!!poy leei o logos an pa8ei tpt to petas ap to para8iro!!den 8a agxo8w idietera!!

kseroyme oloi gia toys acer ti pezei!!

alla edaksi 8a to psaksw ligaki!!

Δημοσ.

crusader δεν έχεις άδικο μεν, αλλά με αυτό το σκεπτικό, αν αντί να βάλει άλλα 230 βάλει ξέρω γω άλλα 330 δεν παίρνει τον ρημαδοAcer αλλά ένα Toshiba. Είμαι της γνώμης ότι καλό είναι να έχουμε ένα ταβάνι στις αγορές μας και εκεί να ψάξουμε για το καλύτερο.

Επίσης, νομίζω ότι η αγορά των μεταχειρισμένων laptop είναι λίγο ιδιόμορφη. Και πως κρατάνε την αξία τους γιατί δύσκολα τα πουλάει κάποιος.

Δηλαδή σκέψου τον φίλο του strong που πουλάει αυτό το αξιόλογο κατ' εμέ laptop στα 250 Ευρώ. Πόσο να το δώσει; 150; Τόσο έχει ένα φορητό dvd player με οθόνη 7 ιντσών. Μόνο για ταινίες dvd να το έχεις αυτό laptop και όχι σαν υπολογιστή, είναι ακόμη καλύτερος με την 14άρα οθόνη.

Νομίζω ότι πολύς κόσμος είναι έτσι. Σου λέει "από το να το σκοτώσω 150-200 Ευρώ" καλύτερα να το έχω στο σαλόνι να κάθεται σε stand by. Κι άμα θέλω να χαζολογήσω στο internet την ώρα που βλέπω τηλεόραση, το ανοίγω".

Εναλλακτικά, ακόμη και καλό pc να έχεις, μόνο και μόνο το να υπάρχει ένα αξιόλογο laptop μέσα στο σπίτι είναι μια πρόσθετη ασφάλεια. Κάτι να σου χαλάσει στο άλλο pc, πάντα έχεις μια καβάντζα.

Γενικά υπάρχουν αρκετοί λόγοι που νομίζω ότι κάνουν τον κόσμο να κρατάει τα laptop του, από το να τα διώξει. Και για αυτό κρατάνε τις τιμές τους.

Και ειδικά τα thinkpad τα έχω πολύ σε εκτίμηση όσον αφορά την ποιότητα κατασκεύης και τη σκυλίσια αντοχή τους.

Δημοσ.

+1 για την ποιότητα των Thinkpad, +1000 για τη σειρά "T".

Πρόσεξε μόνο, τις USB, άν θυμάμαι καλά, τα "30" είχαν USB 1, οπότε για τον εξωτερικό θα χρειαστείς μια PCMCIA->USB2.

Προσωπικά, θα το αγόραζα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...