Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για windows live messenger

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω εγκατεστημένο στα vista το windows live messenger και έχω την εξής απορία. Θέλω πάση θυσία να κάνω permanent delete κάποια contacts που έχω block/delete μέσα.δεν ξέρω εαν γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να τα διαγράψω εντελώς απο μέσα.υπάρχει κάποιος τρόπος?

Δημοσ.

δεν σου εμφανίζει delete εαν δεν σε έχει κάνει delete και εσένα ο contact.

ξαναλέω έχω κάνει ΗΔΗ BLOCK/DELETE contacts,αλλά παραμένουνε ακόμα μέσα στο privacy.

Δημοσ.

nooope φιλε μου.ακομα και κανονικη επαφη να ειναι (να μην σε εχει κανει delete και/η block) μια χαρα εμφανιζεται η διαγραφη...

Δημοσ.

και ξαναλέω.διαγραφή ΜΟΝΙΜΑ δεν γίνεται.μένει μεσα στο tools/options/privacy allow and block lists στην block list είναι ακόμα εκεί και ΔΕΝ γίνονται delete...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ....

Δημοσ.

Δοκίμασε να μπεις στο λογαριασμό σου από ένα Pc Με xp, διέγραψε τα και μετά κανέ επανεγκατάσταση το LiveMessenger στο pc σου για να φύγουν τα προσωπικά δεδομένα και τέλος κάνε log in.

Δημοσ.

Σε pc με xp είμαι τώρα (της δουλειάς) το θέμα είναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΝΤΑΙ μονιμα.μένουνε στην λιστα block και με δεξί click δεν εμφανίζεται το DELETE.

Δημοσ.

Όσες επαφές έχω διαγράψει, δε μου είχαν εμφανιστεί ποτε στο MSN, ποτε μου δε τις ξαναείδα, και όταν είχα VISTA πάλι δε μου εφανιζοντουσαν, μήπως εσένα παίζεται τίποτα άλλο..

Δημοσ.
Πρώτη φορα το ακούω αυτό, εμενα μια χαρά διαγράφονται η επαφές...

Αυτη την επιλογη την τικαρισες?

epafescd6.th.jpg

ναι και αυτη την επιλογή tickαρισμένη την έχω...

Δημοσ.

εγώ πάντως παιδιά, όταν καταργώ ακριβώς έτσι, "επιλογοντας" αυτή τι επιλογή, μου διαγράφονται η επαφές και δε τις ξαναβλέπω ποτε... δε ξέρω τι παίζεται σε εσένα, δοκίμασε να ψάξεις τίποτα στις επιλογής.. τι να σου πω..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...