tritonas00 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Άλλη μια σελίδα με Vista Tweaks http://www.nsharp.org/09/vista-tips-and-tricks-1/ Αυτά είναι πιο πολύ "κοψιμο" προγραμματων και δυνατοτήτων των windows. Τα πραγματικα tweaks δεν επηρρεαζουν την εμπειρία του χρήστη αλλά κάνουν πιο γρήγορα τα windows επεμβαίνοντας στις background services και οχι σε προγραμματα που είναι απαραίτητα για τον χρηστη(sidebar πχ)
tritonas00 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2007 Πληροφοριακά μετά απο 3 βδομάδες λειτουργίας των Vista με τα tips δεν παρουσιάστηκε κανένα απολύτως πρόβλημα!!!
makis89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως και γώ εδώ και έναν μήνα που έχω Βίστα με τις ενημερώσεις και όλα , δουλεύουν άψογα. Μέχρι στιγμής δεν είχα σχεδόν καμία ασυμβατότητα με προγράμματα και όσα έτυχαν και δεν δουλεύανε , δούλεψαν με λειτουργία συμβατότητας. Τώρα , όλοι τα βρίζουν , δεν τους αρέσουν, καταριόνται τη Microsoft κλπ.... Επιπλέον, τα βίστα είναι αρκετά πιο γρήγορα και εύχρηστα απο τα χπ αρκεί να τα συνηθήσεις.
tritonas00 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Πάντως και γώ εδώ και έναν μήνα που έχω Βίστα με τις ενημερώσεις και όλα , δουλεύουν άψογα. Μέχρι στιγμής δεν είχα σχεδόν καμία ασυμβατότητα με προγράμματα και όσα έτυχαν και δεν δουλεύανε , δούλεψαν με λειτουργία συμβατότητας. Τώρα , όλοι τα βρίζουν , δεν τους αρέσουν, καταριόνται τη Microsoft κλπ.... Επιπλέον, τα βίστα είναι αρκετά πιο γρήγορα και εύχρηστα απο τα χπ αρκεί να τα συνηθήσεις. Συμφωνώ απόλυτα!Περίμενε και θα δεις....σε 1.5 χρόνο το πολυ όλοι θα έχουν vista και θα τους φαίνονται τα xp παλαιολιθικά(οπως τώρα τα 98!!!)
ioannis77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Mia xara einai ta vista.Ta xp fainontai ontws palaiolithika san perivalon mprosta sta vista.
tritonas00 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Mia xara einai ta vista.Ta xp fainontai ontws palaiolithika san perivalon mprosta sta vista. Και όχι μονο σαν περιβάλλον αλλα και σε λειτουργίες....
dotapliktos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον εκανα ολα αυτα τα tips αλλα εχασα το "snipping tools" Δεν ειναι στα accessories... plz καποιος να μου πει που μπορω να το βρω γιατι το χρησιμοποιω συνεχεια!! plz :'(
Diskimpex Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα!Περίμενε και θα δεις....σε 1.5 χρόνο το πολυ όλοι θα έχουν vista και θα τους φαίνονται τα xp παλαιολιθικά(οπως τώρα τα 98!!!) To ίδιο διαστημα θα λειτουργεί και SP3 των XP και θα είναι μάλλον πρός διαθεση και το νέο λειτουργικό από την MS που ετοιμάζεται για 2009,και ετσι θεωρούνται τα Vista σαν windows Μe.
lefi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Συμφωνώ απόλυτα!Περίμενε και θα δεις....σε 1.5 χρόνο το πολυ όλοι θα έχουν vista και θα τους φαίνονται τα xp παλαιολιθικά(οπως τώρα τα 98!!!) Πάντος προσωπικά δεν είμαι τοοοόσο ευχαριστημένος, τα ίντερνετ καφέ έχουν XP, επίσης τα 98 δεν έμειναν στην αγορά 6 χρόνια ούτε ήταν τόσο επιτυχημένα όσο τα XP. Όσο για την συμβατότητα όταν χρειάζεσαι ενημέρωση για την VB 2005 για να τρέχει στα Vista που υποτίθεται ότι ακολουθούν την φιλοσοφία των Vista τότε τι περιμένεις;
tritonas00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 λοιπον εκανα ολα αυτα τα tips αλλα εχασα το "snipping tools"Δεν ειναι στα accessories... plz καποιος να μου πει που μπορω να το βρω γιατι το χρησιμοποιω συνεχεια!! plz :'( Κανε του ένα search με F3.Δεν ειναι μεγαλη δουλεια!!!
tritonas00 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 To ίδιο διαστημα θα λειτουργεί και SP3 των XP και θα είναι μάλλον πρός διαθεση και το νέο λειτουργικό από την MS που ετοιμάζεται για 2009,και ετσι θεωρούνται τα Vista σαν windows Μe. Λες ε??Δεν το σκέφτηκα!
fysikos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 πηγαίνω στο services αλλα δεν υπάρχει πουθενά superfetch. γιατι?
tritonas00 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 βγηκε το service pack για τα vista? Ναι η Beta εκδοση και λενε πως ειναι μακραν καλυτερη και γρηγοροτερη απο την RTM.Αυτη την στιγμη την κατεβαζω για testing και θα παραθεσω εντυπωσεις:)
isspro Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2007 αυτη που εχω εγω ειναι 698mb... ειμαι στο σωστο δρομο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.