Προς το περιεχόμενο

Tips για Vista...(μπορεiτε να τα κάνετε ταχύτερα απτα xp!)

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχουν και τα vista lite με απαιτηση 256 ram και ειναι 1 cd !

Πολυ ελαφρια ιδανικα για παλια pc

Καλα φιλε μου με 512 ram πως αντεχεις τα vista?

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με τιποτα δν αντεχονται αστα να πανε...ρε παιδια μια ερωτηση...πηρα τον υπολογιστη απο multirama και ολα οκ...εκανα μια επαναφορα απο το cd που ειχε μεσα...μετα σε καποια προγραμματα μου βγαζει αλλαμπουρνεζικα αντι για ελληνικα...επισης κολλαει το συστημα καποιες φορες...γιατι?χτεσ εκανα και αλλη επαναφορα και κολλαει γιατι ετσι?εχω intelcore duo 4400 στα 2,00ghz και 2 giga μνημη και επισης εχω premium...

Δημοσ.

Εγώ πάντως που το απενεργοποίησα δεν είδα τρελή διαφορά στην εκκίνηση. Φαίνεται όμως έστω κι αν είναι σχεδόν αμελητέα.

Δημοσ.

Παίδες έβαλα Vista Lite4 Fast007 και έχω μείνει άναυδος!

Τα άτομα έχουν φτιάξει CD εγκατάστασης των Vista Ultimate που πετάει!

Τα εγκατέστησα σε Pentium 4 1.7 με 256MB Ram!

Ενδεικτικό boot: 189ΜΒ μνήμης (με sidebar και aero disabled) ενώ γράφουν ότι υποστηρίζουν και aero (δεν το ενεργοποίησα γιατί εκείνη τη στιγμή δεν έβρισκα driver για vista της matrox).

Χώρος στο σκληρό: 2GB με απενεργοποιημένο swap, hybernation και λοιπά συναφή.

Η κρίσιμη ερώτηση: Το βρίσκω μόνο στα ισπανικά! ξέρει κανείς αν υπάρχει σε αγγλικά; (υποστηρίζει πλήρως ελληνικά regional settings και πληκτρολόγιση αλλά το interface είναι σκληρπυρηνικό...

Δημοσ.

Βρηκα και κατεβαζω μια εκδοση vista premium lite με 596mb. Ειπα να μην παω για Ultimate για να ειναι πιο ελαφρια. Ελπιζω να μην ειναι πατατα το αρχειο που κατεβαζω, το γνωριζει κανεις ;;;;

Ξερετε ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ των κανονικων εκδοσεων με των lite ???

εχετε βρει καποια σελιδα που να γραφει αναλυτικα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...