sir ImPeCaBlE Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Στο επάνω μερος υπάρχει ένα εικονίδιο (σκυλάκι, γατάκι κτλ) πατάς πάνω του και στο παράθυρο που θα σου ανοίξει πατάς στη τελευταία επιλογή.Στο επόμενο παράθυρο ξετικάρεις το κουτί.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 ακομα δεν το επιασα...κλικαρω εναρξη αλλα δεν βρισκω αυτο που λες Αν εχεις επιλεξει κλασικο μενου ετσι ειναι...Βαλε το προεπιλεγμενο των vista και θα το δεις.
Polychromo Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 pragmatika poly xrhsimo tip. thanx a lot! megalwnei mexri k h diarkeia ths mpatarias se laptop. thanx a lot!!!! :razz:
Freakster Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Καποιος το σχολιασε (hexstatic?) και το εψαξα.. Να το power defragmenter tool απο την sysinternals που πλεον την αγορασε η ms. φαινεται πολυ καλο, ειναι παναλαφρο για το πισι και πρεπει να κανει καλη δουλεια! http://www.softpedia.com/progDownload/Power-Defragmenter-Download-20185.html
tritonas00 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δηλαδή σε ένα σύστημα με 1GB μνήμη αξίζει να τα βάλεις ; Ή στα παιχνίδια θα δεσμεύει τόση μνήμη όση και με το superfetch ? Φυσικα και αξίζει.Και εγω 1gb ram εχω.Οταν παιζεις παιχνίδια το λειτουργικό από μόνο του κατεβάζει την μνήμη περίπου στο 25 με 30% και παίζεις ανετότατα.Τώρα ειδικά που δεν διαβάζει-γράφει συνέχεια ο σκληρός είναι πολυ πιο ξεκούραστο το σύστημα στα παιχνίδια!!!(μεγάλη δουλειά!!!)
tritonas00 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Ισχυει γενικα αυτο; Η μονο με το sp1? ισχύει κανονικότατα
accipio Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Απενεργοποίησα κι εγώ το superfetch αλλά δεν είδα σχεδόν καμία διαφορά στην ταχύτητα εκκίνησης. Μάλλον είμαι γκαντέμης...
pmichal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 h exeis toso dynato mhxanima pou den xampariazei
chriss01 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 kai ego to idio den eida kamia diafora me to superfetch sto laptop
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Απενεργοποίησα κι εγώ το superfetch αλλά δεν είδα σχεδόν καμία διαφορά στην ταχύτητα εκκίνησης. Μάλλον είμαι γκαντέμης... Γεια σου ...συναδελφε !!! h exeis toso dynato mhxanima pou den xampariazei Εχω AMD διπυρηνο 3800+ με 2 γιγα μνημη.
tsakonas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 nai paidia mh ta paralete.... kalo to tip alla oxi kai terastia diafora...mikri tha elega alla kalodexoumenh...
tritonas00 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Η διαφορά είναι στο ότι δουλέυει πολυ πιο ανθρωπινά και καλύτερα ο σκληρος άρα και το λειτουργικό στην απόκρισή του.Δεν μίλησε κανείς για καλύτερη εκκίνηση(αν και στο μηχάνημα μου υπάρχει διαφορα)αλλα για το login time!! Τα 2 gb ram και διπύρηνος δεν έχουν καμία σχέση με τον σκληρό δίσκο.Το tip είναι για να σταματήσει το συνεχές "γουργούρισμα" του σκληρού!Τι σχέση έχουν η CPU και η RAM με αυτό?
tiger! Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Καλό tip....Και όντως ο ήχος ήταν σπαστικός... Αλλά δεν είδα διαφορά στην απόδοση του υπολογιστή, ακόμα τουλάχιστον, και ειδικά στο log in... Συνεχίζει να είναι όσο αργός ήταν. Λέτε να φταίει που έχω τα vista home premium με 512 RAM;Στα xp πετούσε, γενικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.