Προς το περιεχόμενο

Tips για Vista...(μπορεiτε να τα κάνετε ταχύτερα απτα xp!)

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάθε ηλεκτρική μνήμη (volatile ή non-volatile) είναι πιο γρήγορη από τους διάφορους τύπους μαγνητικών στις προσπελάσεις (εγγραφή - ανάγνωση). Πού είδατε να συμβαίνει το αντίθετο;

Δημοσ.
Κάθε ηλεκτρική μνήμη (volatile ή non-volatile) είναι πιο γρήγορη από τους διάφορους τύπους μαγνητικών στις προσπελάσεις (εγγραφή - ανάγνωση). Πού είδατε να συμβαίνει το αντίθετο;

για readyboost θελει high performance read-write. δεν ειναι ολα συμβατα

Δημοσ.
για readyboost θελει high performance read-write. δεν ειναι ολα συμβατα

Άλλο τι είναι συμβατό με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα του λειτουργικού και άλλο αυτό που ειπώθηκε παραπάνω.

Δημοσ.

Εχετε ενεργοποιησει την επιλογη "write caching on the disk"; Ειναι επικινδυνο να το κανεις στον δισκο του υπολογιστη; Λογικα θα υπαρξει κινδυνος μονο εαν πεσει το ρευμα ή κλεισει αποτομα. Υπαρχει και η επιλογη "enable advanced perfomance" για ακομα καλυτερη επιδοση. Θα το κανω στο stick που εχω για το readyboost και στο εξωτερικο σκληρο. Αλλα δε ξερω αν πρεπει να το κανω και στο δισκο του laptop.

Δημοσ.
Άλλο τι είναι συμβατό με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα του λειτουργικού και άλλο αυτό που ειπώθηκε παραπάνω.

δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης

σιγα σου θιξαμε τα windows

ρε τι πελατες λεμε, ελεος

Δημοσ.
ωραια ολα αυτα με την προυποθεση οτι εχεις stick μνημης ποιο γρηγορο απο σκληρο δισκο τα οποια ειναι ακριβα

και δεν ξερω αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να το δεσμευσεις για να δεις μια αμελητεα αυξηση στην αποκριση των προγραμματων

ποιο καλα να παρεις κανεναν γρηγορο σκληρο η να στησεις κανενα RAID 0

μακακιουλες του Bill κατα την γνωμη μου

η προσπαθεια να αυξησει τις πωλησεις των stick μνημης

Μπορούν να μας πούνε αυτοί που κατηγορούνε το Superfetch και το ReadyBoost αν τα έχουν δοκιμάσει?

Και όχι αν έχουν το Superfetch χωρίς stick,γιατί θα αρχίσουμε να λέμε για ασταμάτητη λειτουργία του δίσκου,που είναι όντως εκνεβριστικό.

Εγώ πάντως βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά στην απόδοση του υπολογιστή σε χρόνο εκκίνησης-τερματισμού του λειτουργικού αλλά και των περισότερων προγραμμάτων.(Και δεν είναι καθόλου αμελητέα η αύξηση της ταχύτητας,είναι εμφανέστατη)

Και επειδή υπώθηκε για τις ταχύτητες των αποθυκευτικών μέσων:

Δεν είναι όλα τα stick συμβατά με το ready boost όπως ορθά ανέφερε ο farcry.

Παρόλα ταύτα τα stick (κατά κύριο λόγο) έχουν πιο αργές ταχύτητες στην μεταφορά δεδομένων αλλά πολύ ψηλές ταχύτητες στο access time,που είναι κάτι που δένει κουτί με το superfetch.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

+1....:-):-):-):-):-):-)

Υ.Σ:Καλα ρε παιδια ποτε εφτασε αυτο το thread στα 30.000 + views? lol

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορεις να μεταγφασεις ή να μου πεις με λιγα λογια αυτα που ειναι γραμμενα στα αγγλικα γιατι ειμαι και λιγο αχρηστος με τα αγγλικα μου?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μπορεις να μεταγφασεις ή να μου πεις με λιγα λογια αυτα που ειναι γραμμενα στα αγγλικα γιατι ειμαι και λιγο αχρηστος με τα αγγλικα μου?

Που ακριβως εχεις το προβλημα?

Δημοσ.

Εχει καποιο νοημα να ενεργοποιησεις την επιλογη "write caching on the disk" στο usb stick που εχεις για το readyboost ή οχι;

• 8 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aριστες απαντησεις και τα δυο Εννοουσα τα α).. Τωρα.. ΔΕν εχω εκτυποτη.. Πως γινεται να τα διαφυλαξω καπου μην χαθουν?? Ισως να γραφω την ηλκτρονικη διευθυνση?? Ευχαριστω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...