pusher Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Κάθε ηλεκτρική μνήμη (volatile ή non-volatile) είναι πιο γρήγορη από τους διάφορους τύπους μαγνητικών στις προσπελάσεις (εγγραφή - ανάγνωση). Πού είδατε να συμβαίνει το αντίθετο;
FarCry Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Κάθε ηλεκτρική μνήμη (volatile ή non-volatile) είναι πιο γρήγορη από τους διάφορους τύπους μαγνητικών στις προσπελάσεις (εγγραφή - ανάγνωση). Πού είδατε να συμβαίνει το αντίθετο; για readyboost θελει high performance read-write. δεν ειναι ολα συμβατα
pusher Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 για readyboost θελει high performance read-write. δεν ειναι ολα συμβατα Άλλο τι είναι συμβατό με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα του λειτουργικού και άλλο αυτό που ειπώθηκε παραπάνω.
Luxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εχετε ενεργοποιησει την επιλογη "write caching on the disk"; Ειναι επικινδυνο να το κανεις στον δισκο του υπολογιστη; Λογικα θα υπαρξει κινδυνος μονο εαν πεσει το ρευμα ή κλεισει αποτομα. Υπαρχει και η επιλογη "enable advanced perfomance" για ακομα καλυτερη επιδοση. Θα το κανω στο stick που εχω για το readyboost και στο εξωτερικο σκληρο. Αλλα δε ξερω αν πρεπει να το κανω και στο δισκο του laptop.
million_voices Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Άλλο τι είναι συμβατό με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα του λειτουργικού και άλλο αυτό που ειπώθηκε παραπάνω. δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης σιγα σου θιξαμε τα windows ρε τι πελατες λεμε, ελεος
alex2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ωραια ολα αυτα με την προυποθεση οτι εχεις stick μνημης ποιο γρηγορο απο σκληρο δισκο τα οποια ειναι ακριβα και δεν ξερω αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να το δεσμευσεις για να δεις μια αμελητεα αυξηση στην αποκριση των προγραμματων ποιο καλα να παρεις κανεναν γρηγορο σκληρο η να στησεις κανενα RAID 0 μακακιουλες του Bill κατα την γνωμη μου η προσπαθεια να αυξησει τις πωλησεις των stick μνημης Μπορούν να μας πούνε αυτοί που κατηγορούνε το Superfetch και το ReadyBoost αν τα έχουν δοκιμάσει? Και όχι αν έχουν το Superfetch χωρίς stick,γιατί θα αρχίσουμε να λέμε για ασταμάτητη λειτουργία του δίσκου,που είναι όντως εκνεβριστικό. Εγώ πάντως βλέπω πολύ μεγάλη διαφορά στην απόδοση του υπολογιστή σε χρόνο εκκίνησης-τερματισμού του λειτουργικού αλλά και των περισότερων προγραμμάτων.(Και δεν είναι καθόλου αμελητέα η αύξηση της ταχύτητας,είναι εμφανέστατη) Και επειδή υπώθηκε για τις ταχύτητες των αποθυκευτικών μέσων: Δεν είναι όλα τα stick συμβατά με το ready boost όπως ορθά ανέφερε ο farcry. Παρόλα ταύτα τα stick (κατά κύριο λόγο) έχουν πιο αργές ταχύτητες στην μεταφορά δεδομένων αλλά πολύ ψηλές ταχύτητες στο access time,που είναι κάτι που δένει κουτί με το superfetch.
tritonas00 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Άλλο τι είναι συμβατό με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα του λειτουργικού και άλλο αυτό που ειπώθηκε παραπάνω. +1....:-):-):-) Υ.Σ:Καλα ρε παιδια ποτε εφτασε αυτο το thread στα 30.000 + views? lol
100 010 00 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 2 ακομη αχρηστα services που μπορειτε να κανετε disable ειναι : a) TCP/IP NetBIOS Helper Windows Time
pavlos77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Μπορεις να μεταγφασεις ή να μου πεις με λιγα λογια αυτα που ειναι γραμμενα στα αγγλικα γιατι ειμαι και λιγο αχρηστος με τα αγγλικα μου?
tritonas00 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μπορεις να μεταγφασεις ή να μου πεις με λιγα λογια αυτα που ειναι γραμμενα στα αγγλικα γιατι ειμαι και λιγο αχρηστος με τα αγγλικα μου? Που ακριβως εχεις το προβλημα?
Luxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εχει καποιο νοημα να ενεργοποιησεις την επιλογη "write caching on the disk" στο usb stick που εχεις για το readyboost ή οχι;
freelove Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 πειτε μου 10 βασικα που πρεπει να κανω να πετανε τα vista. thx
aspirin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 πειτε μου 10 βασικα που πρεπει να κανω να πετανε τα vista. thx ένα θα σου πώ. sVista!
ergidis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Aριστες απαντησεις και τα δυο Εννοουσα τα α).. Τωρα.. ΔΕν εχω εκτυποτη.. Πως γινεται να τα διαφυλαξω καπου μην χαθουν?? Ισως να γραφω την ηλκτρονικη διευθυνση?? Ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.