million_voices Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Τελικα τι γινεται με το superfetch; Διαβαζω και στο ιντερνετ, αλλοι λενε οτι κανει καλο, αλλοι λενε οτι πρεπει να απενεργοποιηθει. απο οτι ειδα στο net για κανα 2 εβδομαδες ο δισκος δουλευει σαν τρελος οταν μπαινεις στα Vista και ειναι οντως πολυ σπαστικο μετα σταματαει η ολη ιστορια τωρα αν βοηθαει πραγματικα δεν ξερω στο net λενε οτι βοηθαει
hariskar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Σε P4 με RAM 512MHz, θα τρέχουν καλά (ποια έκδοση; ) ή να παραμείνω με τα ΧΡ;
markelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Σε P4 με RAM 512MHz, θα τρέχουν καλά (ποια έκδοση; ) ή να παραμείνω με τα ΧΡ; Μείνε με ΧΡ ή βάλε Linux
Cygnus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Με 512, ακόμα και με 1GB RAM, από εμπειρία χρήσης, δεν συνιστώ Vista..
hariskar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αν αυξήσω τη RAM σε 2; Linux ειχα παλιότερα, καλά είναι αλλά δεν έχω καμία διάθεση για 2 λειτουργικά και dual boot...
karolos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 καλισπερα, απενεργοποιησα το superfetch, τηελς λιγο χρονο για να δς αν εχει καμια μεγαλη διαφορα, σιγοθρα παντως χειροτερα δεν εγινε. γενικα εχω προβλημα με τα δεξι κλικ, παντα οταν κανω αργει πολυ να εμφανισει τις επιλογες και συνηθως βγαζει και not responding για λιγο.
dkoum Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 εγω εχω βαλει πανω ενα flash disk στα 4gb αποκλειστικα για readyboost και μετα απο δυο εβδομαδες χρησης εχει βελτιωθει η αποκριση των εφαρμογων (ανοιγμα-κλεισιμο ) και οι χρονοι εκκινησης και τερματισμου εχετε δοκιμασει το readyboost καθολου ή θα φτασετε στο σημειο να απενεργοποιησετε ολα τα services των vista και θα φτιαξετε ενα πολυ ωραιο windows 2000 style system πολυ καλο site για services confguration http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm
million_voices Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 εγω εχω βαλει πανω ενα flash disk στα 4gb αποκλειστικα για readyboost και μετα απο δυο εβδομαδες χρησης εχει βελτιωθει η αποκριση των εφαρμογων (ανοιγμα-κλεισιμο ) και οι χρονοι εκκινησης και τερματισμου εχετε δοκιμασει το readyboost καθολου ή θα φτασετε στο σημειο να απενεργοποιησετε ολα τα services των vista και θα φτιαξετε ενα πολυ ωραιο windows 2000 style system πολυ καλο site για services confguration http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm θα απενεργοπoιησουμε οτιδηποτε θεωρουμε αχρηστο η χωρις ουσια αναλογως τις αναγκες του καθενος
mindcrime Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 έστω ότι έχω stickακι που δουλεύει readyBoost. αν κλείσω τον υπολογιστή χωρίς να το βγάλω και τον ξανά ανοίξω θα πρέπει να το ορίσω πάλι σαν readyBoost ή θα το κάνει μόνο του;
skiabox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Αν εχεις 4 gb μνημη εχει εννοια να βαλεις stick-ακι για readyboost?
dkoum Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 τα windows vista χρισημοποιουν την ram με την τεχνολογια superfetch και readyboost σαν cache και αυτο που κανουν ειναι να φορτονουν τα προγραμματα στην μνημη ram και στο flash disk απλα χρισημοποιουν το flash disk για να μην διαβαζουν απο τον αργο σκληρο δισκο μετα απο δυο εβδομαδεσ χρησης εγω προσωπικα παρατηρησα μειωση του χρονου τερματισμου ,μειωση της εκκινησης του λειτουργικο και ταχυτερη αποκριση των εφαρμογων (ανοιγμα -κλεισιμο ) των εφαρμογων που χρισημοποιουνται συχνοτερα οι προηγουμενες εκδοσεις των windows δεν χρισημοποιουσαν την μνημη καθολου ,τα windows vista χρισημοποιουν την μνημη εγω προσωπικα θελω τα 4 gb ram που εχω να χρισημοποιουνται
million_voices Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ωραια ολα αυτα με την προυποθεση οτι εχεις stick μνημης ποιο γρηγορο απο σκληρο δισκο τα οποια ειναι ακριβα και δεν ξερω αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να το δεσμευσεις για να δεις μια αμελητεα αυξηση στην αποκριση των προγραμματων ποιο καλα να παρεις κανεναν γρηγορο σκληρο η να στησεις κανενα RAID 0 μακακιουλες του Bill κατα την γνωμη μου η προσπαθεια να αυξησει τις πωλησεις των stick μνημης
dkoum Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 off topic ολα τα usb sticks ειναι γρηγοροτερα απο τους σκληρους δισκους διοτι δεν εχουν κινητα μερη οπως κεφαλεσ κλπ
million_voices Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 off topic ολα τα usb sticks ειναι γρηγοροτερα απο τους σκληρους δισκους διοτι δεν εχουν κινητα μερη οπως κεφαλεσ κλπ νομιζεις φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.