Προς το περιεχόμενο

Tips για Vista...(μπορεiτε να τα κάνετε ταχύτερα απτα xp!)

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικα τι γινεται με το superfetch; Διαβαζω και στο ιντερνετ, αλλοι λενε οτι κανει καλο, αλλοι λενε οτι πρεπει να απενεργοποιηθει.

απο οτι ειδα στο net για κανα 2 εβδομαδες ο δισκος δουλευει σαν τρελος οταν μπαινεις στα Vista και ειναι οντως πολυ σπαστικο

μετα σταματαει η ολη ιστορια

τωρα αν βοηθαει πραγματικα δεν ξερω

στο net λενε οτι βοηθαει

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αν αυξήσω τη RAM σε 2;

Linux ειχα παλιότερα, καλά είναι αλλά δεν έχω καμία διάθεση για 2 λειτουργικά και dual boot...

Δημοσ.

καλισπερα, απενεργοποιησα το superfetch, τηελς λιγο χρονο για να δς αν εχει καμια μεγαλη διαφορα, σιγοθρα παντως χειροτερα δεν εγινε.

γενικα εχω προβλημα με τα δεξι κλικ, παντα οταν κανω αργει πολυ να εμφανισει τις επιλογες και συνηθως βγαζει και not responding για λιγο.

Δημοσ.

εγω εχω βαλει πανω ενα flash disk στα 4gb αποκλειστικα για readyboost και μετα απο δυο εβδομαδες χρησης εχει βελτιωθει η αποκριση των εφαρμογων (ανοιγμα-κλεισιμο ) και οι χρονοι εκκινησης και τερματισμου

εχετε δοκιμασει το readyboost καθολου ή θα φτασετε στο σημειο να απενεργοποιησετε ολα τα services των vista και θα φτιαξετε ενα πολυ ωραιο windows 2000 style system

πολυ καλο site για services confguration

http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm

Δημοσ.
εγω εχω βαλει πανω ενα flash disk στα 4gb αποκλειστικα για readyboost και μετα απο δυο εβδομαδες χρησης εχει βελτιωθει η αποκριση των εφαρμογων (ανοιγμα-κλεισιμο ) και οι χρονοι εκκινησης και τερματισμου

εχετε δοκιμασει το readyboost καθολου ή θα φτασετε στο σημειο να απενεργοποιησετε ολα τα services των vista και θα φτιαξετε ενα πολυ ωραιο windows 2000 style system

πολυ καλο site για services confguration

http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm

θα απενεργοπoιησουμε οτιδηποτε θεωρουμε αχρηστο η χωρις ουσια αναλογως τις αναγκες του καθενος

Δημοσ.

έστω ότι έχω stickακι που δουλεύει readyBoost. αν κλείσω τον υπολογιστή χωρίς να το βγάλω και τον ξανά ανοίξω θα πρέπει να το ορίσω πάλι σαν readyBoost ή θα το κάνει μόνο του;

Δημοσ.

τα windows vista χρισημοποιουν την ram με την τεχνολογια superfetch και readyboost σαν cache και αυτο που κανουν ειναι να φορτονουν τα προγραμματα στην μνημη ram και στο flash disk απλα χρισημοποιουν το flash disk για να μην διαβαζουν απο τον αργο σκληρο δισκο

μετα απο δυο εβδομαδεσ χρησης εγω προσωπικα παρατηρησα μειωση του χρονου τερματισμου ,μειωση της εκκινησης του λειτουργικο και ταχυτερη αποκριση των εφαρμογων (ανοιγμα -κλεισιμο ) των εφαρμογων που χρισημοποιουνται συχνοτερα

οι προηγουμενες εκδοσεις των windows δεν χρισημοποιουσαν την μνημη καθολου ,τα windows vista χρισημοποιουν την μνημη

εγω προσωπικα θελω τα 4 gb ram που εχω να χρισημοποιουνται

Δημοσ.

ωραια ολα αυτα με την προυποθεση οτι εχεις stick μνημης ποιο γρηγορο απο σκληρο δισκο τα οποια ειναι ακριβα

και δεν ξερω αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να το δεσμευσεις για να δεις μια αμελητεα αυξηση στην αποκριση των προγραμματων

ποιο καλα να παρεις κανεναν γρηγορο σκληρο η να στησεις κανενα RAID 0

μακακιουλες του Bill κατα την γνωμη μου

η προσπαθεια να αυξησει τις πωλησεις των stick μνημης

Δημοσ.

off topic

ολα τα usb sticks ειναι γρηγοροτερα απο τους σκληρους δισκους διοτι δεν εχουν κινητα μερη οπως κεφαλεσ κλπ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...