aspirin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 kai emena me sVISTA irthe kai ta evgala(me zorisan oi drivers,ekana 5-6 format mexri na vro akri) isixase to laptop mazi kai ego palikaria. Από τη στιγμή που τα tips βελτιώνουν αρκετά την κατάσταση και τα προεγκατεστημένα vista είναι κουρδισμένα για το συγκεκριμένο hardware δε βρίσκω κάποιο λόγο να βάλω XP. Για να βάλω XP όπως είπες, θα ξοδέψω ένα σωρό ώρες, θα χρησιμοποιήσω πατέντες και ΑΝ παίξουν, μπορεί τα hotkeys να έχουν πρόβλημα και άλλα τέτοια. Το πιο απλό είναι να πετάξεις άλλο ένα gb μνήμη κ τελείωσε. Άλλωστε το 1gb έχει 20 ευρώ για τα desktop και 30 για τα laptop. Εεεεεεε δε συγκρίνετε με το κόπο,χρόνο κ αποτέλεσμα που θα έχεις αν βάλεις ΧΡ. Από τη μικρή εμπειρία με τα vista (εγώ έχω λίνουξ ώς κύριο λειτουργικό, απλά το λαπτοπ με τα vista είναι του αδερφού), στο μόνο κομμάτι που πάσχει είναι η μνήμη. Η χρήση του επεξεργαστή είναι μηδαμινή, τα περισσότερα προγράμματα τρέχουν. Μόνο στη μνήμη είναι αδηφάγο, αλλά λύνεται με 20 ευρώ όπως έγραψα παραπάνω ;-)
joker99 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 den antileo,auta genika einai gousta tou kathenos. ego tin eida paraksena me ta vista kai ta evgala. den mou arese pou etroge tosa GB to litourgiko kai tosa MB tis mnimis. kai fantasou exo auto to laptop http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/ho/WF06b/532971-531879-1731729-1731729-1731729-79744947-80608849.html akoma kai sto pc tis upografis exo XP kai den tha ta alakso.
aspirin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Sigoura einai kalitera ta XP. Apla me ta laptop einai periergi fasi. Sta desktop omos pou sinithos exei drivers kai gia XP de to sizito. Ektos k an kapoios tou aresoun toso poli h' thelei to Aero.
soiramk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Ego exo to eksis provlima...exo 2 HDD o enas exei ta vista kai o alos exei diafora ...to provlima einai oti aftos pou exei ta diafora otan den ton xrisimopio kani san na stamatai na doulevi...molis mpeno se afton meta na kano kati ksanaksekinai ti mpori na einai afto? Και εγώ κάτι τέτοιο νομίζω οτι γίνεται και σε εμένα. Ακούω σαν ένα πολυ χαμηλό τόνο(ήχο) και αρχίζει να δουλεύει. Vista έχω.
konandrio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μου φενετε περιεργο που εχετε προβληματα με τα vista, εγω τα εχω απο Beta και δεν γυρναω σε xp ουτε με σφερες, και σε φιλαρακια που τους κανω κανα φορματ τους βαζω τα ποιο ελαφρια vista και δεν ψαχνω ουτε drivers ουτε τιποτα γινονται ολα μονα τους, προγραμμα που να μην παιζει στα vista αυτη την στιγμη δεν υπαρχει, εχω να πετυχω ασυμβατοτητα πανω απο 5 μηνες, ολα τα μηχανηματα τα τρεχουν τα vista ανετα εκτος αν θες ultimate πρεπει να εχεις υποχρεωτικα 2 giga ραμ, για αυτους που ταλαντεβοντε το καλυτερο ειναι ενα partition xp και ενα vista και αμα μπειτε ποτε στα xp θα κατσω να με ....
comfuzio Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μου φενετε περιεργο που εχετε προβληματα με τα vista, εγω τα εχω απο Beta και δεν γυρναω σε xp ουτε με σφερες, και σε φιλαρακια που τους κανω κανα φορματ τους βαζω τα ποιο ελαφρια vista και δεν ψαχνω ουτε drivers ουτε τιποτα γινονται ολα μονα τους, προγραμμα που να μην παιζει στα vista αυτη την στιγμη δεν υπαρχει, εχω να πετυχω ασυμβατοτητα πανω απο 5 μηνες, ολα τα μηχανηματα τα τρεχουν τα vista ανετα εκτος αν θες ultimate πρεπει να εχεις υποχρεωτικα 2 giga ραμ, για αυτους που ταλαντεβοντε το καλυτερο ειναι ενα partition xp και ενα vista και αμα μπειτε ποτε στα xp θα κατσω να με .... Pesta megale! +1 apo mena. Apla (dento lew sugkekrimena pote min pareksigithoume dld ) oi perisoteroi bariounte na mpoune 5' sto google na psaksoun na broun mia tuxon lush enos problimatos to opoio exei sunithos riza sta pollon xronwn outdated software pou exoun Exw dei atomo pou paei na balei sta vista adobe reader 7.0 E sorry alla to 7 einai 3 h 4 xronwn pou pas na to baleis re megale? oute sta xp trexei sosta Opote ena re-download tis kainourgies ekdoseis tou logismikou pou exoume anagkh, ligos xronos ma pano ap'ola thetikh diathesh kai tha deite ta vista me allo mati kai ta xp tha mpoune sto xronontoulapo Kalimera se olous!
isspro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 εχω και τα 2 λειτουργικα και τα βιστα τα ειχα παρει με κακο ματι. τα κρατησα στην αρχη για το dx10 αλλα στην πορεια ειδα οτι αξιζουν προσοχης και ειναι καλα πολυ. εμενα προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ αλλα παιζει ρολο και το μηχανημα. αν ηταν να τα εχω στο κατεβαστηρι δεν υπηρχε περιπτωση αλλα ολα οκ
tritonas00 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Μου φενετε περιεργο που εχετε προβληματα με τα vista, εγω τα εχω απο Beta και δεν γυρναω σε xp ουτε με σφερες, και σε φιλαρακια που τους κανω κανα φορματ τους βαζω τα ποιο ελαφρια vista και δεν ψαχνω ουτε drivers ουτε τιποτα γινονται ολα μονα τους, προγραμμα που να μην παιζει στα vista αυτη την στιγμη δεν υπαρχει, εχω να πετυχω ασυμβατοτητα πανω απο 5 μηνες, ολα τα μηχανηματα τα τρεχουν τα vista ανετα εκτος αν θες ultimate πρεπει να εχεις υποχρεωτικα 2 giga ραμ, για αυτους που ταλαντεβοντε το καλυτερο ειναι ενα partition xp και ενα vista και αμα μπειτε ποτε στα xp θα κατσω να με .... Πολυυυυυ σωστοοοςςςς!!!ΠΕΣΤΑ....:-D
mourlos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 καλησπερα παιδες, εκανα τα tips που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα και ολα καλα. εχω μια απορια η μνημη απο την στιγμη που θα μπει στα Βιστα μενει σταθερα στο 66% ( εχω 1Gb ram) πριν(τα tips)ηταν στο 38-42% σε σας εχει συμβει κατι τετοιο???
aspirin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Αν είναι τα vista ελαφριά, τα ΧΡ πρέπει να είναι πούπουλο
giorgostse Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 paidia stilte moy se pm to site me ta vista lite 32bit agglika . eyxaristo poly
chill Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Παιδιά δοκιμάζω το vista boost με usb flash kingston 4gb και μου λέει ότι η συσκευή αυτή δεν έχει το required performance... Που οφείλεται αυτό?
nicker Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 εκανα τα tips που υπαρχουν στην πρωτη σελιδα και ολα καλα. εχω μια απορια η μνημη απο την στιγμη που θα μπει στα Βιστα μενει σταθερα στο 66% ( εχω 1Gb ram) πριν(τα tips)ηταν στο 38-42% σε σας εχει συμβει κατι τετοιο??? Κι εγω απο το 60% πριν πηγα στο 77%..Δεν νομιζω να είναι τυχαίο
tritonas00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Κοιτα το performance monitor για να δεις τι τρωει τοσο πολυ ram.!!
panos2000gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί διάβασα λίγο γρήγορα τις 20 σελίδες αυτού του post. Με την απενεργοποίηση του superfetch ασχολούνται μόνο αυτοί που έχουν υπολογιστές με 1gb ram? Οι υπόλοιποι από 2gb και πάνω αφήνουμε τα πράγματα ως έχουν? Υ.Γ: Και μια διαπίστωση μετά από 6μηνη συμβίωση με τα Vista... προσωπική μου γνώμη είναι ότι είναι πιο σταθερό λειτουργικό σύστημα από τα XP. Τα έχω και στο σταθερό και στο φορητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.