Προς το περιεχόμενο

Tips για Vista...(μπορεiτε να τα κάνετε ταχύτερα απτα xp!)

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βοήθεια PLZZZZ. Απενεργοποίησα το Superfetch αλλά ο δίσκος/οι μου συνεχίζει/ουν να δουλεύει/ουν συνέχεια και να κάνουν τρελο θόρυβο :( Τι να κάνω?

Δημοσ.

Πολύ ωραίο και χρήσιμο θρέντ. Αλλά μήπως γίνεται πιο ευάλωτο με όλα αυτά? Το windows defender πιάνει τίποτα ή καλά έκανα που το έβγαλα?

Επίσης μια άλλη απορία είναι η μνήμη. Έχω 1gb μνήμη και με το καλημέρα πιάνει το 75% και βάλε.

Γι'αυτό γίνεται τίποτα? Να πιάνει τουλάχιστον το 50% της μνήμης.

Δημοσ.
Πολύ ωραίο και χρήσιμο θρέντ. Αλλά μήπως γίνεται πιο ευάλωτο με όλα αυτά? Το windows defender πιάνει τίποτα ή καλά έκανα που το έβγαλα?

Επίσης μια άλλη απορία είναι η μνήμη. Έχω 1gb μνήμη και με το καλημέρα πιάνει το 75% και βάλε.

Γι'αυτό γίνεται τίποτα? Να πιάνει τουλάχιστον το 50% της μνήμης.

Apenergopoihse apo to startup oti programma den xreiazesai..autos einai o kaliteros tropos gia na exeis pio polu eleutherh ram

Δημοσ.

Ευχαριστώ comfuzio. Έχω απενεργοποιήσει τα περισσότερα. Αλλά δε βοήθησε τρομερά. Μάλλον πρέπει να προσθέσω άλλο 1 gb, γιατί κατα τ'αλλα το σύστημα είναι πολύ ισχυρό σε όλα. Εκεί που κάνει το "bottleneck" πρέπει να είναι η RAM.

Δημοσ.

Ego exo to eksis provlima...exo 2 HDD o enas exei ta vista kai o alos exei diafora ...to provlima einai oti aftos pou exei ta diafora otan den ton xrisimopio kani san na stamatai na doulevi...molis mpeno se afton meta na kano kati ksanaksekinai ti mpori na einai afto?

Δημοσ.

Έτσι φαίνεται :-)

Και μια ακόμα ερώτηση. Δε μου αρέσει ο τρόπος που εμφανίζονται τα προγράμματα στο start menu. Θέλω να εμφανίζονται όλα μαζί. Αλλάζει αυτό?

Δημοσ.

joker99 νομίζεις ότι δε θέλουμε να το κάνουμε? Απλά όταν έρχεται ένας φορητός με προεγκατεστημένο λειτουργικό για να παίζουν ΟΛΑ τέλεια, το σκέφτεσαι 2 φορές αν θα πρέπει να μπείς σε περιπέτειες. Φυσικά αν η εταιρεία υποστήριζε τα ΧΡ δε θα το συζητάγαμε καν.

Δημοσ.
Bale kai win 95 kai 3.1 h akomh kai dos tha isixaseis kai esy kai emeis :P

ego isixasa filarako,esys den ksero...:lol:

y.g an evriska ta win95 tha ta dokimaza:-)

Δημοσ.
joker99 νομίζεις ότι δε θέλουμε να το κάνουμε? Απλά όταν έρχεται ένας φορητός με προεγκατεστημένο λειτουργικό για να παίζουν ΟΛΑ τέλεια, το σκέφτεσαι 2 φορές αν θα πρέπει να μπείς σε περιπέτειες. Φυσικά αν η εταιρεία υποστήριζε τα ΧΡ δε θα το συζητάγαμε καν.

kai emena me sVISTA irthe kai ta evgala(me zorisan oi drivers,ekana 5-6 format mexri na vro akri)

isixase to laptop mazi kai ego palikaria.

Δημοσ.

otan pira to laptop me vista arxisa na to psaxno,(itan proti fora pou ta eida)den leo oraia einai alla mou etroge 7-8GB mono to litourgiko kai otan eida kai ti ram sta 600mb ksefiga!ase pou kai i cpu epeze kati gkazies sta kala kathoumena.

ekana ola ta tweaks alla tipota...pige eos ta 450 - 500mb.

ta xp mou trone tora 160 - 170mb...

meta evala etsi gia dokimi ta ultimate,mou etroge 10GB to litourgiko!!asta na pane...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...