Προς το περιεχόμενο

Tips για Vista...(μπορεiτε να τα κάνετε ταχύτερα απτα xp!)

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παντως καλο ειναι επειδη αναφερθηκε πολλες φορες να περιμενετε παιδια μονο το επισημοε σερβις πακ της ΜΣ για το λειτουργικο...

Συμφωνω απολυτως!!:-D

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν εχεις μεχρι 1gb ram ναι.Υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις του σκληρου σου.Δεν εχει σχεση με το boot.

Δημοσ.
Αν εχεις μεχρι 1gb ram ναι.Υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις του σκληρου σου.Δεν εχει σχεση με το boot.

Καλημερα..μολις χτες το δοκιμασα και δεν ειδα καμια διαφορα...πραγματικα καμια μα καμια!!!

Εχω 2 gb ram,και ως αναφορα για το boot,το πρωτο post ετσι ελεγε οτι μεχρι και στο boot εχει διαφορα....

Δημοσ.
Καλημερα..μολις χτες το δοκιμασα και δεν ειδα καμια διαφορα...πραγματικα καμια μα καμια!!!

Εχω 2 gb ram,και ως αναφορα για το boot,το πρωτο post ετσι ελεγε οτι μεχρι και στο boot εχει διαφορα....

Ειπα ΜΕΧΡΙ 1gb και οχι ΠΑΝΩ απο 1gb.Την αναγνωση-εγγραφη στο δισκο σου τα κοιταξες στο performance and reliability monitor μετα το tip??

Προφανως οχι...

A και λεξη "boot" στο αρχικο μου post δεν υπαρχει.

Δημοσ.
Ειπα ΜΕΧΡΙ 1gb και οχι ΠΑΝΩ απο 1gb.Την αναγνωση-εγγραφη στο δισκο σου τα κοιταξες στο performance and reliability monitor μετα το tip??

Προφανως οχι...

A και λεξη "boot" στο αρχικο μου post δεν υπαρχει.

Κοιταω στην πραξη ποσο γρηγοροτερος εγινε,και διαφορα δεν ειδα...τεσπα..και οσο για το boot,εχεις δικιο,δεν το ειπες...ειπες login time,αλλα και αυτο μου παρεμεινε το ιδιο....

Δημοσ.
Κοιταω στην πραξη ποσο γρηγοροτερος εγινε,και διαφορα δεν ειδα...τεσπα..και οσο για το boot,εχεις δικιο,δεν το ειπες...ειπες login time,αλλα και αυτο μου παρεμεινε το ιδιο....

Εμμ Αφου εχεις 2 gb ram λογικο ειναι.Εγω ειπα μεχρι ενα gb ram!!!

Γενικα πως ειναι η εμπειρια σου με τα vista μεχρι στιγμης?

Δημοσ.

Πολυ μικρη,μη νομιζεις οτι καθομαι κολημενος πανω στο pc ολη μερα και ψαχνομαι,απλα ειδα αυτο το tip-ακι και ειπα μπας και το κανω...Ενα πραγμα ομως που ευχαριστηθηκα τρελα ειναι το οτι το πρωτο καιρο που τα ειχα βαλει εκαναν συνεχεια blue screen σε ανυποψιαστες στιγμες...εδω και κανα 3μηνο ομως παπαλα..δε ξερω πως διορθωθηκε το προβλημα...ισως απο τα updates (τα εχω ανοιχτα)..ολα καλα παντως τωρα πια!!!

Δημοσ.

Και γω μια χαρα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης!!

Αντε να δουμε ποτε θα κανουμε το μεγαλο βημα....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια δεν θυμαμαι πως απενεργοποιειται το flickering δηλαδη το αναβοσβημα οθονης οταν δουλευιε το UAC...

Δημοσ.

παιδια συγνωμη αν ειμαι σε λαθος μερος, το γιουζερ ουακ τοχω απενεργοποιησει,γιατι δεν μπορω να πειραξω το σιστεμ32 και μου ζηταει ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ δικαιωμα διαχειριστ?ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...