tritonas00 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Παντως καλο ειναι επειδη αναφερθηκε πολλες φορες να περιμενετε παιδια μονο το επισημοε σερβις πακ της ΜΣ για το λειτουργικο... Συμφωνω απολυτως!!
thodoras Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2007 Αυτο παντως με το superfetch,πραγματι φαινεται η διαφορα μετα?? και αν ναι,που ακριβως? στο Boot-αρισμα??
tritonas00 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αν εχεις μεχρι 1gb ram ναι.Υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις του σκληρου σου.Δεν εχει σχεση με το boot.
thodoras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Αν εχεις μεχρι 1gb ram ναι.Υπαρχει διαφορα στις επιδοσεις του σκληρου σου.Δεν εχει σχεση με το boot. Καλημερα..μολις χτες το δοκιμασα και δεν ειδα καμια διαφορα...πραγματικα καμια μα καμια!!! Εχω 2 gb ram,και ως αναφορα για το boot,το πρωτο post ετσι ελεγε οτι μεχρι και στο boot εχει διαφορα....
tritonas00 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Καλημερα..μολις χτες το δοκιμασα και δεν ειδα καμια διαφορα...πραγματικα καμια μα καμια!!!Εχω 2 gb ram,και ως αναφορα για το boot,το πρωτο post ετσι ελεγε οτι μεχρι και στο boot εχει διαφορα.... Ειπα ΜΕΧΡΙ 1gb και οχι ΠΑΝΩ απο 1gb.Την αναγνωση-εγγραφη στο δισκο σου τα κοιταξες στο performance and reliability monitor μετα το tip?? Προφανως οχι... A και λεξη "boot" στο αρχικο μου post δεν υπαρχει.
thodoras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ειπα ΜΕΧΡΙ 1gb και οχι ΠΑΝΩ απο 1gb.Την αναγνωση-εγγραφη στο δισκο σου τα κοιταξες στο performance and reliability monitor μετα το tip?? Προφανως οχι... A και λεξη "boot" στο αρχικο μου post δεν υπαρχει. Κοιταω στην πραξη ποσο γρηγοροτερος εγινε,και διαφορα δεν ειδα...τεσπα..και οσο για το boot,εχεις δικιο,δεν το ειπες...ειπες login time,αλλα και αυτο μου παρεμεινε το ιδιο....
tritonas00 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Κοιταω στην πραξη ποσο γρηγοροτερος εγινε,και διαφορα δεν ειδα...τεσπα..και οσο για το boot,εχεις δικιο,δεν το ειπες...ειπες login time,αλλα και αυτο μου παρεμεινε το ιδιο.... Εμμ Αφου εχεις 2 gb ram λογικο ειναι.Εγω ειπα μεχρι ενα gb ram!!! Γενικα πως ειναι η εμπειρια σου με τα vista μεχρι στιγμης?
thodoras Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Πολυ μικρη,μη νομιζεις οτι καθομαι κολημενος πανω στο pc ολη μερα και ψαχνομαι,απλα ειδα αυτο το tip-ακι και ειπα μπας και το κανω...Ενα πραγμα ομως που ευχαριστηθηκα τρελα ειναι το οτι το πρωτο καιρο που τα ειχα βαλει εκαναν συνεχεια blue screen σε ανυποψιαστες στιγμες...εδω και κανα 3μηνο ομως παπαλα..δε ξερω πως διορθωθηκε το προβλημα...ισως απο τα updates (τα εχω ανοιχτα)..ολα καλα παντως τωρα πια!!!
tritonas00 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Και γω μια χαρα κανενα προβλημα μεχρι στιγμης!! Αντε να δουμε ποτε θα κανουμε το μεγαλο βημα....
21century Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2007 Παιδια δεν θυμαμαι πως απενεργοποιειται το flickering δηλαδη το αναβοσβημα οθονης οταν δουλευιε το UAC...
dimostzavelas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 παιδια συγνωμη αν ειμαι σε λαθος μερος, το γιουζερ ουακ τοχω απενεργοποιησει,γιατι δεν μπορω να πειραξω το σιστεμ32 και μου ζηταει ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΧΩΡΙΣ δικαιωμα διαχειριστ?ευχαριστω
comfuzio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Den ftaiei to UAC. Prepei na gineis owner to arxeiou gia na to tropopoihseis...
dimostzavelas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 ωπ,μεγαλε,καταρχην,ευχαριστω για την προσοχη σου σενιορ,πως θα γινω οουνερ των....δικων μου αρχειων λοιπόν?/////:confused:
comfuzio Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 1) Right click sto arxeio pou thes kai meta properties. 2) Security Tab. 3) Advanced. 4) Owner Tab. 5) Edit. 6) Double click sto onoma sou kai meta ok se ola ta parathyra. 7) Etoimos!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.